![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nobre yolcu http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...Y280000000.jpg Beşiktaş Yönetimi, Brezilyalı yıldızı defterden sildi. Yeni sezon planlamasında Sambacı'nın adı geçmiyor, yerine bir 'son vuruş ustası' aranıyor. 15.03.2007 Pascal gibi, Amokachi gibi! Son günlerde ceza şoklarıyla sarsılan Beşiktaş'ta flaş gelişme... Siyah-Beyazlılar, sezon başında Fenerbahçe'den transfer ederek büyük sansasyon yarattığı Marcio Nobre ile yollarını ayırma kararı aldı. Beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Brezilyalı golcünün yerine son vuruşlarda etkili ve uzun boylu bir nokta santrfor alınacağı öğrenildi. Bu konuda şimdiden temaslarına başlayan yönetim, görüşülen isimleri sır gibi saklıyor. Ancak idareciler yeni santrfor hakkında şu ipucunu vermekten de kaçınmıyor: Amokachi gibi, Pascal Nouma gibi... Yani rengi siyah olacak! Tazminat için gizli plan... 2009'A kadar sözleşmesi bulunan Mert Nobre'ye tazminat ödemek istemeyen yönetim, bu konuda da bir plan hazırladı: Direkt 'git' denilmeyecek, ancak kiralanmaya razı edilene kadar kadroya alınmayacak ya da yedek bırakılacak. Böylece hem Beşiktaş Kulübü ödemesi gereken paradan kurtulacak hem de üste para kazanacak. Hücum bölgesinde bu şekilde değişikliğe gidecek olan Kara Kartallar, ayrıca bir stoper alarak transferi kapatacak. Kaleye ve kanatlara ise geleceğe dönük yıldız adaylarıyla yatırım yapılacak. Orhan YILDIRIM Marcio Nobre’nin Türkiye karnesi Fenerbahçe Kategori Maç Gol Süper Lig 80 46 Avrupa 13 3 Türkiye Kupası 14 6 Toplam 107 55 Beşiktaş Kategori Maç Gol Süper Lig 20 5 Avrupa 5 1 Türkiye Kupası 5 1 Toplam 30 7 |
Nobreye kadar çok gidici var önce başkalarını göndersinler |
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...laformal%C4%B1 Mert Nobre Açıklaması 15.03.2007 15:58 Bugün Fanatik gazetesinde, futbolcumuz Mert Nobre’nin yeni sezonda takımdan ayrılması veya kiralanması için plan hazırlandığı, “Nobre Yolcu” başlığı ile yer almıştır. Mert Nobre’nin Beşiktaş’a kazandırılmış olmasından mutluluk duyuyor, Türkiye’de 100. kez forma giyen futbolcumuzun, Siyah Beyazlı forma altında yeni dalyalara imza atmasını arzu ediyoruz. Fanatik gazetesinde yer alan bu haberin gerçeği yansıtmadığını, kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım. Celalettin KOLOT BJK Futbol Şube Sorumlusu |
BOBO nobreyle mutluysa sorun yok |
ben öncedende dedim simdide diyom nobre kanatan gelen ortalardan gol atan yada kaleyle bas basa gollerini atiyor besiktasda cogunlukla ortadan oyniyor ve nobre böylece gol atamiyor |
Nobre: 'Haberim yok' http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im..._nobre1603.jpg Beşiktaş'la yollarını ayırması gündemde olan Nobre, 'Gelişmelerden haberim yok. Ancak hiçbir kulüple hayat boyunca sözleşme imzalanmaz' diye konuştu. 16.03.2007 ‘Yadırgamıyorum’ Fenerbahçe’den büyük umutlarla transfer edilen ancak Beşiktaş’ta bekleneni veremeyen Mert Nobre, transfer haberlerini yorumladı. Siyah-Beyazlı yönetimin, hava toplarına hakim bir nokta santrfor arayışlarından haberdar olmadığını söyleyen Mert Nobre, “Barcelona, Real Madrid, Chelsea ve Manchester United gibi Avrupa’nın önde gelen takımları bile sürekli transfer çalışması içerisinde bulunur. Böyle bir gelişme olmasını yadırgamıyorum” dedi. Sezon biter, konuşuruz... “Sonuçta her yıldız oyuncu, yeni takımında başarılı olacak diye bir kural yok” diyen Sambacı, “Beşiktaş’ın golcü araması kadar doğal bir şey olamaz. Ancak ben burada mutluyum. Transferin de bana endeksli olacağını sanmıyorum. Şunu da söyleyeyim, hiçbir futbolcu, hiçbir kulüple hayatı boyunca sözleşme imzalamaz. Şartlar neyi gerektiriyorsa, profesyonel anlamda o yapılır. Benim açımdan sorun yok. Tek düşüncem kalan maçlarda gollerime devam etmek. Sezon bitiminde her şey netliğe kavuşur” ifadesini kullandı. Orhan YILDIRIM |
Türkiye`de Saat: 05:39 . |