![]() |
sene başında hatırlıyorum adam demişki 35 gol atarım demişti ben de yavaş at dedim 10 gol atsan yekfi bizim için nobrede 10 tane atsın yeter demiştim o zaman galiba bobo 15 yapar nobre de 7-8 olur bitene kadar |
hocam bir de bu bobo dediğiniz gibi iki seneye kadar gider avrupaya para da alamayız biz yaw brezilya ümit milli takımına arada bir çağrıyolar adamı |
boboyu çok tutamayacağız elimizde bu gidişle |
Bobo Kartal! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifTrabzonspor karşılaşmasının Beşiktaş için dönüm noktası olduğunu söyleyen Bobo iddialı konuştu: Konyaspor maçında gol bulamadım. Trabzon filelerini havalandırıp takımımı zafere taşıyacağım. 23.02.2007 8 golü var Konyaspor yenilgisiyle zirve yarışında ağır yara alan Beşiktaş’ta futbolcular Trabzonspor’dan başka bir şey düşünmüyor... Ligde attığı 8 golle Siyah-Beyazlılar’ın en skorer ismi olan Bobo, zorlu deplasman öncesinde iddialı konuştu. İstanbul’da oynanan ve Kara Kartal’ın 3-2 kaybettiği Trabzon maçında da gol bulduğunu hatırlatan Brezilyalı yıldız, “İnönü’de gol atmama karşın yenilmiştik. Bu kez farklı olacağını düşünüyorum. Gol atacağım ve kazanacağız” iddiasında bulundu. ‘Altın fırsat’ Trabzon deplasmanını, ‘Beşiktaş’ın dönüm maçı’ olarak yorumlayan Bobo, sözlerine şöyle devam etti: Deplasman fobimizi üzerimizden atmak için mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bu açıdan bakarsak, Trabzonspor mücadelesi altın bir fırsat... Kaybedersek şansımız çok azalır ancak kazanırsak herşeye yeniden başlarız. Konyaspor yenilgisi artık gerimizde kaldı, haftayı 3 puanla kapatacağımıza yürekten inanıyorum. Orhan YILDIRIM |
Beşiktaş'ın sezon başında bonservisini alarak 4 yıllık sözleşme yaptığı Brezilyalı yıldıza Fransızlar kanca attı. Kartal'ın golcü yıldızı Bobo, Fransız ekiplerinin gözdesi oldu. Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık oynayan Brezilyalı yıldızın sezon başı bonservisi 2 milyon euroya alınmış kendisiyle de yıllık 600 bin dolara anlaşma sağlanmıştı. Bobo'nun Siyah-Beyazlı takımda gösterdiği performansı dikkatle izleyen Monaco, St. Etienne, Lens ve Nantes kulüpleri bu oyuncu için devreye girdiler. Beşiktaş Yönetimi'nin Bobo'yu satmayı düşünmediği ancak 5 milyon eurodan düşük olmayan bir teklif gelmesi durumunda Sambacı yıldızı gönderebilecekleri öğrenildi. Bobo ise bu konuda açıklama yapmaktan kaçınıyor. Takvim |
böyle oyuncu satilmasi dogru olmaz hem satiyorsaniz böyle kulüblere degl büyük kulüblere satilsin eger satilcaksa |
paylaşım için teşekkürler |
trabzon maçında en güvendiğim isim |
bence bobo takımda satılmasını düşünülecek son kişilerden..trabzon maçında ondan iyi şeyler bekliyorum:) |
abartmayalım daha çok gelişmeli |
Türkiye`de Saat: 05:49 . |