![]() |
Deivson Rogerio Da Silva Bobo http://www.karakartal.com/images/kadro/Bobo95234.jpg Genç Brezilyali Ile Ilgili Herşeyi Buraya Yazabilirsiniz..... |
BayaĞi Bİr UĞraŞtik Bonservİsİnİ Almak İÇİn İnŞ. YÜzÜmÜzÜ Kara Çikarmaz... |
inşalla geçen seneden daha ii oynar |
evet umarım yazık olmaz...ben korkarım çünkü,bi adamı kiralık alırsın çok iyidir,ama bonservisini alırsın herşey değişir...inş. beşiktaşa layık bi şekilde oynar...öyle yaparsa hem yıldızı parlar,hem beşiktaş kazanır... |
ben bobodan cok umutluyum şimdi kafası rahat oynıyacağı için cok daha etkili olacaktır ben bobodan seneye nobreden daha cok şeyler bekliyorum...umarım bu umutları boşa cıkarmaz :) |
Beşiktaş’ın genç umutlarından Brezilyalı Bobo, “Hedefim 30 gol” açıklamasını yaptı. Geçen sezon kendini takımda emanet gibi hissettiğini söyleyen Bobo, “Artık burada ev sahibi sayılırım. Kendimi artık bu takımın bir parçası olarak görüyorum. Yeni sezon hem benim için, hem de Beşiktaş için çok farklı olacak. Atacağım gollerle Beşiktaş tarihine ismimi yazdırmak istiyorum. Yeni sezonda hedefim 30 gol atarak gol kralı olmak” dedi. Tigana’nın kendisini ısrarla istemesinin gurur verici olduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu, “Tigana ve yöneticilere teşekkür borçluyum. Bunun altında kalmayacağım” diye konuştu. Türkiye |
Bobo'ya güvenim tam.2010'da Brezilya Milli Takımı'nda Ronaldo'nun yerini alacak dediğimde bazı arkadaşlar gülüp hayal kurma demişti ama asıl hayali Bobo'nun yerine Trezeguet'i yi getirin diyerek onlar kuruyorlar.. |
abi ilk işim bi bobo forması almak olacak bu sezon süper oynayacak diye bi his var içimde |
BoBo ya Cok Guveniyorum, Besiktasimiza Cok Faydali Olacak.. Forza BoBo Forza Besiktas Ulaaaaaaan |
Alıntı:
|
ayrıca bobonun gelmesine bende sewindim. geçen sene kötü dönemimizde bile güzel bi performans sergiledi. ama benimkisi sadece bi öneriydi trezeguet konusunda. inş. başarılı olur bobo ne diyim. bende arkasındaYIM |
bobo dasilva nasıl olcagını bilmiyom ama inş ii olmasını diliyorum bobonun.gecen sezonki futbolundan dolayı onun ii olacagını umduk inş oyle olur belkide daa iyi:) |
inşallah daha iyi olur :) |
Alıntı:
|
öyle böyle değil kaliteli bir forvet sahibi olduk avrupa standartlarında sağa sola gidiyor ,pres desen pres (biz hakan şükürler gördük ki sadece pres yaptığı için sayılı forvetler arasında sayılıyordu) fizik iyi teknik fena değil topla birlikte vites yükseltme süper, kanatlardan içeri kat etmesi aça aça nasıl ya pozisyon takip etmesini siz söyleyin ben yoruldum bobo 20 gol atamaz fakat eğer beşiktaş bu sene heyecan veren bir futbol oynarsa bobo nun büyük payı olur |
bobo çok genç ve yetenekli bir futbolcu..geçen seneki oyununu da beyendiğimiz bobo artık bizim malımız..son hazırlık maçında kaçırdığı net 3-4 gol pozisyonu vardı ama inş.çok daha ii olup hem kendi hem de BEŞİKTAŞIMIZ kazanır.. |
Bobo'yu Alarak Bence Yönetim İyi İş Yaptı.. Hem Bize Alışkın.. Hem Genc.. Bence Katkısı Büyük Olacak ve Belkide Bize İyi PAra Kazandıracak..! |
kesinlikle nobreden daha teknik ve daha cok gol atıcak..... |
bu adam is yapacak insallah gelecegi parlak |
Alıntı:
|
Bobodan inönüde süper bi patlama bekliyorum tabi tigana şans verirse.... |
bu sene ok sey beklıos ama bakalım nolucak ama bu adamın nobreden sonra transferi yanlış oldu boşa kont harcadık yerıne kanata yabancı alabılırdık ama iş işten geçti |
bnce bobo bu sene nobreden daha cok ıs yapacak kafa topu desen war teknık desen war hızlıda sayılır onemlı olan orta sahadan top alabılmesı |
bobo iyi bi oyuncu takimda en sevdigim oyunculardan!!! ona güveniyorum!! |
bu adam bu sene forma sansı bulmasa bile besiktasta bulunması gereken bir futbolcu bu yedek kulubesi bile olsa.çünkü çok teknik ve hızlı oyuncu |
bobo gibi bir futbolcumuz yedekte oturuyor bu ne demek kadronuzda gerçekten yıldızlar var demek sonradan girip oyunun kaderini degiştirecek ni futbolcu |
cok yetenekli oyuncu hele bu aralar cok pres yaptini göriyom akili paslar veriyor yani kendini teknik olarak düzelti insallah daha iyi olur ve golleriyle bizi sevindir |
bobo ya oynama şansı doğdu inş kendini gösterir.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bir kacseneye kalmaz avrupanin IYI TAKIMLARI bobyo yu istemesse ben nolim |
brezilyadan bi doktoru bi avukatı bi memuru alıp getirsen oda bukadar top oynar ... |
Alıntı:
|
daha çok genç,beşiktaş ona sabredebilecek mi görücez ama şu an beşiktaş forvetini kaldırabilecek kapasitede değil |
inşallah geçen seneden daha iyi oynar şampiyon olalım bu sene çıkalım göklere |
madem ki aldık bonservisini,sabretmek zorundayız,ışık da var iyi oyuncu olacak |
senı sevemedım gitti :cool: |
çok yanlış transfer |
bencede iyi bir transfer zamana bırakmak lazım çok iyi yerlere gelecektir |
inşallah yakkaladıgı form grafigine devam ettirir |
Türkiye`de Saat: 15:08 . |