![]() |
Bobo 1 nuamara.takimin en iyisi.adami 11 e almayanlar utansin. |
daha çok şey beklerdik:( |
Gollerin %29'u ondan.... Fortis Türkiye Kupası'nı, finalde Kayseri Erciyesspor'u 1-0 yenerek müzesine götüren Beşiktaş'ta Brezilyalı futbolcu Bobo, kupada ve ligde attığı gollerle adeta takımının prensi oldu. Kayseri Erciyesspor maçında da takımının tek golünü kaydeden genç oyuncu, ligde rakip filelere bıraktığı 10 golle takımının zirvede kalmasını sağlamasının yanı sıra, kupada kaydettiği 7 golle Beşiktaş'ın kupayı kazanmasında büyük paya sahip oldu. Geçen sezonun devre arasında transfer edilen ve bu dönemde Brezilya'da az gol attığı için transferi eleştirilen Bobo, siyah-beyazlı takımdaki 1.5 sezonluk döneminde attığı gollerle ne kadar isabetli bir transfer olduğunu gösterdi. Bu sezon ortaya koyduğu performansla Avrupa'nın bazı kulüplerinin dikkatini çeken Bobo, ligde attığı 10 golle takımının en skorer oyuncusu oldu. Brezilyalı oyuncu, ayrıca kupadaki 7 golüyle yine takımının en golcü unvanına sahip oldu. -BEŞİKTAŞ'IN GOLLERİNİN YÜZDE 29'U BOBO'DAN- Beşiktaş bu sezon ligde ve kupada toplam 58 gol atarken, bu gollerin yüzde 29.3'ünü Bobo ile üretti. Bobo, gollerdeki yüzde 29.3'lük payıyla takımdaki diğer oyuncuların etkisiz kaldığı dönemlerde takımına adeta hayat verdi. Bu arada Brezilyalı oyuncu, bu sezon UEFA Kupası'nda rakip filelere 2 gol göndermişti. Bobo, ayrıca geçen sezon Beşiktaş forması altında ligde 5, Fortis Türkiye Kupası'nda ise 4 gol atmıştı. Genç oyuncu, Kayseri Erciyesspor'a attığı golle 1.5 sezonda toplam 28 gole ulaştı. Kaynak: AA |
seneye avrupada bizi Bobo UCURCAK |
genc, yetenekli ve azimli bir oyuncu...ben cok begeniyorum kendisini |
yıllarca bizde kasın ya bu cocuk oynaması yetiyoo |
tam bi golcü fizik olarak teknik olarak en az 5 yıl bize hizmet etmeli sonra iyi para gelirse yurt dışına satmaylıyız |
sene başında boboya herkes laf ediyordu gitsin kafa golü atamıyor bverbat ne işi vardiye şimdi herkes savunuryor :D neyse kfa golüde atıyor normal golelrde atıyor gerçekten faydalı oyuncu umarım bize uzun süre hizmet eder ve karşılıgını alır |
<---[Dj_PaTRoN_67]---> Bu sene Ligde Degil Gönlümüzün Şampiyonusun Kartalım.Ezikler 100.yılında olsa şampiyonluk görsünler.Bu sene abilik yap sen Kartalım.Atam İzindeyiz [ZoNGuLDaKLıKaRTaL] |
umarım boboyu bu saene satmayı falan düşünmezler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
harika topçu fizik teknik hepsi var |
Bence fazla şımartılmaması lazım yanınada uzun boylu bitirici bir forvet şart Bobo iyi top taşıyo gerçekten güzel topçu... |
benim adamım en iyi topçu şuan bobo |
Geleceğin Yıldız'ı Bobo Mükemmel Teknik ve Yandan Gelen Ortalarda Çok Etkili... Eminimki Seneye CL'de Ön Elemeleri Gecerken Bobo Fırtınası Esecektir.. Zaten Talibi Çok Avrupa Devlerinin Mutlaka Dikkatini Çeker ve Seneye Yüksek Bi Fiyatla Satarız Ama Tabiki Satılması Taraftarı Değilim Nouma Kadar Çılgın Olmasada Kartalı Yıllarca Uçurur ve Unutulmazlar Arasına Girer.. |
ilk geldinde bunuda nerdn bulmuslar dedim ama o kendini gelistirdi iyi isler cikarmaya basladi gelecek sezon dahada iyi olacatir |
‘Neden buradayım ben!’ Ricardinho ile Vedran Runje İstanbul’da bırakılırken, sakatlığına karşın Kayseri’ye götürülen Bobo isyan etti. 26.05.2007 ‘Hiç anlamadım’ Attığı gollerle bu sezon Beşiktaş’ın en faydalı yabancısı olan Bobo, sakatlığına karşın Kayseri’ye götürülmesine sinirlendi. Brezilyalı futbolcu, “Ciddi bir sakatlığım olduğunu söyledim. Ağrılarım hâlâ devam ediyor. Ancak neden kafileye dahil edildim, neden buradayım hâlâ anlamadım. Zaten bu maçın bizim için hiçbir anlamı yok” diyerek tepki gösterdi. Genç sambacı karşılaşmayı tribünden takip etti. Huzursuzluk... Öte yandan dizindeki sakatlığı bahane edip Kayseri’ye gitmeyi reddeden Vedran Runje, Siyah-Beyazlı takımda huzursuzluk yarattı. Teknik direktör Tayfur Havutçu’yla bir görüşme yapan Ali Tandoğan ve Mustafa Doğan’ın, “Hocam biz sakatlığımıza karşın buradayız. Takımla birlikte olmak istedik. Ancak madem Runje sakat, neden milli takımdan affını istemiyor” diyerek dert yandıkları öğrenildi. |
yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamşı değilim |
hakkında 42 sayfa taraftar mesajı yazılmasından da belli olacağı gibi bjk nin yıldızı iyi top taşıyo tek ihtiyacı yanına teknik ama kafacı bir santrafor o yüzden nobre gitmeli bobo yu satmaya falan kalkmasınlar diyelim ki sattın bobo gibi forvet almaya kalksan yine 10 milyon dolar ve artık elinde tigana gibi gençlere önem veren bi hocan yok artı bunun adaptasyonuydu falan derken bjk ye yazık olur |
06-07 sezonunda beşiktaşın en iyi oyuncusu 3-4 yıl sonra 10 million € falan olur |
Gelecek sezonda kesinlikle kalması gereken Beşiktaşımıza çok büyük katkılar sağlayacak süper bi forvet..Golcülüğüne diyecek yok zaten..böyle devam etsin..Gerçekten yürekten oynuyo..:) |
İnş. herşey daha güzel olacak... |
Bobo bu sene gol rekoru kırmazsa bende hiç bişi bilmiyorum! sağdan mehmet soldan tello besler oda hayatında atmadığı kadar kafa golü atar Forever BOBO! |
bobo bobo vurdumu oturtuyo valla topa. ozellikle delgado ve rico iyi olunca daha iy pedrformans osteriyo bu sene cok seyler ve goller bekliyorum ondan umarım beni utandırmaz |
boobooooooooooooooooooooo boobooooooooooooooooooooooooooooooo !! çok severiz kendisini tek işe yarar forvetimiz :( |
ilerde büyük topçu olacak |
tek kelimeyle bobo |
aldığı fazla kiloları verirse geçen seneden çok daha iyi olacağına eminim |
SeN Ve DeLGaDo ucuracaksin bu sene biziiii |
Bu Yıl Brezilya Milli Takımındada Yerini Alacak Olan Golcümüz.. Gol Krallıgınıda Kimseye Kaptırmayacak.. |
yuru be bobo kim tutar seni aslanım benim sen bu takımla tum dunyaya kendini gostereceksin |
BOBO SENEYE ARSENALE GİTÇEK KADAR İYİ OYNUYO BARİ 20-30MİLYON PAUND KOPARSAK İYİ OLUR DAHA 23 YAŞINDA |
bu adam çok gelecek vaadediyor |
İnadIna deLgado bobo |
takımımızıda kendini de çok iyi yerlere getirecek özelliklerde bir futbolcu... forever bobo...... |
Geleceği çok parlak bir oyuncu. inşallah pancu gibi sönüp gitmez ve devamlı kendisini geliştirir. |
bobo'nun kapasitesinin alt sınırı artık bellidir, daha da gelişmeye aday bir oyuncu, bu yıl şamp. liginde oynayabilirsek fiyatını daha da arttırabilir... |
|
Türkiye`de Saat: 22:24 . |