![]() |
Runje M.Dogan Gokhan(Baki) Toroman Uzulmez -----------Serdar Koray--------------- A.Tandogan Delgado Ricardinho ---------------Nobre---------------- |
Sistem degisiklıgı yapmayı düsünmuyorsa Delgado Lucescunun Sergeni kullandıgı gibi ikinci forvet olmalı Runje M.Dogan Gokhan(Baki) Toroman Uzulmez A.Tandogan Koray Serdar Ricardinho -------Delgado--------------------- ------------------------Nobre------ |
buraktan bi halt olmaz. beşiktaş forması ona çok büyük. ibarahim akın düşünülebilir |
Alıntı:
|
Çok kötü oldu sakatlanması:( |
işte bu çok kötü bi haber..:(:(:(çok kötü oldu bu.. |
bobo tam da çıkışa geçmişti.bu sene zaten sakatlıklar olmasaydı puan farkı atardık.bu akşam gs lilerin bir yorumu vardıkı sormayın bir gs li bjk şampiyon olmasın fb şampiyon olsun diyorsa düşmanlarımızın ne kadar arttığını görmek için gözlük takmaya gerek yok .işallah bu sene şampiyon oluruz ve bu kıskanç rakiplerin gözleri kartalımın pençeleriyle kör olur. |
Runje M.Doğan---İ.Toraman---Baki---İ.Üzülmez Koray---Serdar Burak---Ricardinho---Delgado Nobre |
ya da Runje M.Doğan---İ.Toraman---Baki---İ.Üzülmez Koray---Serdar Delgado---Ricardinho---İ.Akın Nobre |
nazar deydirdiler cocuga iii oynamaya baslamistii ya ufffffffff ne olacak simdiiii |
Zan bari iyileşsin bir an önce.Takıma çok büük katkısı oluo.Ben bu erciyes maçı alındığı takdirde işlerin bir hayli rayına gireceğini düşünüorum.Zaten 1 hafta milii maç arası war BU boşluktada sakatlıklarda gelişme olur.Hemde motivasyon üst düzeyde olur.Beşiktaşımdan hiç de olmazsa 2. lik bekliyorum.Üstelik gs puan kaybedip fb ninde ne yapacağı belli deilkn:D |
işte bu çok kötü oldu. geçmiş olsun demekten başka yapıcak bişeyimzi yok. inş. en kısa zamanda iyileşir. |
çok üzüldüm çooook. yaw adam süper oynuyordu beee. offfffffffffff. |
bencede burak hiçde faydalı bir oyuncu değil. toptan korkuyor ve çok nazik oynuyor. kız gibi. kafaya çıksa çıkmış olmak için, pres yapsa nazikçe. topu önüne atıp adamın arkasında kalmaktan başka birşey yapmıyor. ibrahim akın ondan çok daha iyi topla. nobreninde tek forvette faydasız olduğunu daha önce görmüştük. bobo beee noolurdu sakatlanmasan. offfffff |
ibrahim akın bu formuyla bjk formasını haketmiyor bence RUNJE A.TANDOĞAN ----M.DOĞAN ----İ.TORAMAN -----İ.ÜZÜLMEZ BURAK------KORAY ------SERDAR----------RİCO OOO OOO OOO OOOOO DELGADOOOO NOBRAN |
kesinlikle İBRAHİM AKIN |
Arkadaşlar eğer çift forvet oynayacaksak Burak asla bir santrafor olamaz. Bir kere son vuruş yeteneği yok ama İ.Akın'ın vuruşları mükemmel düzeyinde. Bakmayın Galatasaray maçında kaçırdıklarına, biraz özgüveni olsa onları gözü kapalı atar İbrahim Akın. O yüzden Nobre'nin yanında onun indirdiği toplara çabuk hareketlenen ve iyi vurabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var.(Bobo da bunu yapmıyor muydu zaten?) Bunu da İ.Akın'dan başkası yapamaz şu an. |
yaaa daha yeni duydum... offf agilcam ya, adam süper form tutmustu.. offoff.... bence burak santrafor iyi oynuyor, ama gecen mac beni delirtti bu top kayiplariyla , yani burakdan yana degilim... sakin gülec mülec oynatmasin, adama hic güvenmiyorum.... ama ibrahim akin ne olursa olsun, bir alternatif bennim icin... yani bir an parlar golünü atar ve maci alir... yani ibo diyorum... gecmis olsun bobo cabuk iyilesip dön lütfen... ya niye hep bize oluyor böyle seyler .... |
gecmis olsun bobo hemen iyilesip aramiza dönsün |
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=bobhastaneh Bobo Ameliyat Oldu Brezilyalı futbolcumuz Bobo, sol diz dış yan bağlarındaki parçalı menisküs yırtığı nedeniyle Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat oldu. Yaklaşık 1 saat süren operasyonu gerçekleştiren Kulüp Doktorumuz Şenol Akman, "Başarılı bir ameliyat oldu. Futbolcumuz bu akşam hastanede kaldıktan sonra yarın taburcu olacak. 1 ay sonra da sahalara dönebilecek" dedi. http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=12873&tipi=K http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=12874&tipi=K |
inşallah bir an önce iyileşir..:(:( |
Bobo sezonu kapattı İsmail ER 17 Mart 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/3040731.jpgSol diz dış menisküsünde yırtık tespit edilen Brezilyalı futbolcu bugün ameliyat edilecek. Kulüp doktoru Ayhan Optur, 22 yaşındaki takımın en golcü isminin 1 ay sonra sahalara dönebileceğini söyledi. BEŞİKTAŞ’ta şanssız sakatlıklar birbirini izliyor. Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılar, bu kez golcüsü Bobo’dan gelen sakatlık haberiyle şoke oldu. Beşiktaş’ı sırtlayan Brezilyalı yıldız için bu sezon kapandı. Beşiktaş’ta önceki günkü idmanda Kleberson’un omzu çıkarken, Fahri de sakatlığı nedeniyle çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kalmıştı. Hafta başından beri antrenmanlara katılan Bobo konusundaki açıklama ise dün siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapıldı. Brezilyalı genç futbolcunun sol diz dış menisküsünde yırtık tespit edildiği belirtildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde bugün ameliyat edilecek. Bobo’nun bir ay sonra sahalara dönebileceğini söyledi. En golcü yıldızıydı 22 yaşındaki Bobo, ligde bu sezon forma giydiği 20 maçta attığı 10 golle, takımının en golcü futbolcusuydu. Siyah beyazlı takım ise yarın Kayseri Erciyesspor ile cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı olarak yapılan antrenmanla sürdürdü. Futbolcuların ayak tenisi oynadıkları bildirildi. Gökhan Zan’ın takımdan ayrı koşu yaptığı ifade edilirken, Fahri Tatan’ın da takımla çalışmalara başladığı, Kleberson’un ise tedavisine devam edildiği açıklandı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ismail airrrr yazarken içiyor herhalde :D |
uçmuş yine:) |
doktorumuz 1 ay diyo buda sezonu kapatti diyo hey allahim ya........ |
ne sezonu bu kış mı ??? ??? |
2 maç oynamıcak inşaallah kayıpsız atlatırız |
Varsa yoksa Fener http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im..._bobo2303_.jpg Kara Kartal’da daha şimdiden hesaplar lider için yapılıyor. Siyah-Beyazlılar’ın en golcü ismi olan Bobo’nun 11 Nisan’daki derbiye yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi. 23.03.2007 Erken dönebilir Sol diz dış meniskusu yırtılan ve geçtiğimiz günlerde atroskopi olan Bobo için Beşiktaş sağlık ekibi ayağa kalktı... Ameliyattan çıktıktan hemen sonra doktorlara, “Fenerbahçe maçında oynayabilir miyim?” diyen Brezilyalı futbolcunun dev derbiye yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi. Normal şartlarda 1 ay sonra sahalara dönmesi öngörülen yıldız oyuncunun verilen egzersizleri yerine getirmesi halinde bu sürenin 10 gün kısalabileceği belirtildi. Aksilik yaşanmazsa... Brezilyalı futbolcunun ayrıca üstün bir fizik gücüne sahip olması da doktorları ümitlendiriyor. Kesin konuşmaktan kaçınan yetkililer, herhangi bir aksilik yaşanmaması halinde Bobo’nun büyük ihtimalle Fenerbahçe’ye karşı takımdaki yerini alabileceğini belirtti. Süper Lig’de zor bir döneme girdiklerini ifade eden Sambacı, “Takım arkadaşlarımı bu sıkıntılı dönemde yalnız bırakmam düşünülemez. Egzersiz programını eksiksiz uygulayacağım” ifadesini kullandı. 10 golü bulunuyor Sakatlanmasını şanssızlığa bağlayan genç futbolcu, “Nobre’nin Erciyesspor karşılaşması öncesinde telefon etmesi beni çok duygulandırdı. Telefonda, ‘Bugün senin için gol atacağım’ dedi ve sözünü tuttu. En kısa zamanda sahalara dönüp, Marcio’ya olan gol borcumu ödeyeceğim. Ligde Galatasaray’a karşı gol atmayı başardım. Umarım Fenerbahçe filelerini de havalandırırım” diye konuştu. 22 yaşındaki Brezilyalı yıldızın Süper Lig’de 10 golü bulunuyor. |
kocum benimya müthissin bu laflarin bile yetiyor insallah oynarsin o macda bende cok isterim sana cünkü cok ihtiyacimiz var sen hakiki besiktaslisin pancudan sonra besiktasda böyle birisine sevcemi düsünmemisdim kocum bobom:) |
ezik maçına yetişecektir ne olursa olsun |
Ezik maçında çok şeyler bekliyoruz :) |
şunu iddaa ediyorumki bobo şu anda türkiyedeki en iyi forvet oyuncusu |
sakatlikdan sorna eski performansini yakalayamadi , ama en kisa süerde eskisinden de daha iyi olcagi kesin |
Ne bi kızı sewmek Ne okul Bitirmek Tek dileğim allahtan SENİ ŞAMPİYON GÖRMEK... |
işte budur.Sen bizim en buyuk transferimizsin supersin..Bir an once form tutarsın inşallah ve febeyide boş geçmezsinn |
geleceği olabilir ama bizimt akıma hafif bence nobrenin indirdiği toplara vurabilcek daha iyi ve tek vuruşu iyi adam lazm..! |
bobo süper ya tek geçerim ben onu..bencede en ii forvet oyuncusu kutluyorum onu..çok büyük bi kazanç beşiktaşım için:) |
| Türkiye`de Saat: 18:16 . |