![]() |
Alıntı:
türkiyede gelmis gecmis en büyük golcu. |
bencede bobo kesinlikle türk vatandasi olmali...o zaman iyi bir defans futbolcusu icin bi yabanci kontenjani bosalmis olur. klebi de böyle devam ederse onu da yollar bi savuinma oyuncusu daha aliriz... |
bir sen kalmıştın zaten türk olmayan,send eol tam olsun.. |
"İlk önce takımın başarısı" gerisi zaten hikayeden şeyler. amaç gündem yaratmak :) |
nobre milli takıma gidemedi ama bobo milli takımda cok iş yapar.. |
Alıntı:
|
Bence ikisi de iş yapar ama bobo süper olacak az kaldı göreceksiniz devler peşinden koşacak |
Alıntı:
|
Arkadaşlar Bobo Brezilya Genç Milli Takımı'nda oynadı.O yüzden Türk olsa da Türk Milli Takımı'nda oynayamaz. |
bu adam kesinlikle türk statüsüne geçmeli |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Besiktasin en iyi oyuncusu bana göre |
çok umutluyum hakkında |
Bobo heyecanı http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Bobo’nun önceki gün ‘Ben de Türk olabilirim’ demesi, Siyah-Beyazlı camiada heyecan yarattı. 09.02.2007 Henüz 22 yaşındaki genç futbolcunun gelecek vaad ettiğini söyleyen yetkililer, “Bobo Türk vatandaşlığına geçmesi halinde hem ülkeye hem de Beşiktaş’a büyük katkı sağlayacaktır. Yöneticiler bu konuya eğilmeli ve Bobo’ya yardımcı olmalı” görüşünde birleşti. Corinthians’ta forma giydiği dönemde Brezilya 20 Yaşaltı Milli Takımı’nda oynayan Bobo’yu devre arasında Fransa’nın Bordeaux takımı istemişti. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben isim bile buldum türk olursa bülent da silva:D |
Alıntı:
seneye olacağını sanmıyorum |
Barış’a ‘Evet’ http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, ‘Ben de Nobre ve Aurelio gibi Türk olmak istiyorum’ diyen Bobo’ya destek verdi. Sambacı, vatandaşlık değiştirirse Barış ismini alacak. 10.02.2007 ‘Eğer istiyorsa...’ Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında, “Nobre ve Aurelio gibi ben de Türk vatandaşlığına geçmek istiyorum. Türkiye’yi çok seviyorum” diyen Beşiktaş’ın genç Brezilyalı’sı Bobo’ya, Siyah-Beyazlı yönetimden destek geldi... Olayı FANATİK’e değerlendiren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, “Bize böyle bir talebi olmadı. Kesin olarak bu düşünce içerisindeyse neden olmasın, gurur duyarız” dedi. Bobo, Barış olacak! Bobo’ya övgüler yağdıran Demirören, “Demek ki oyuncumuz herşeyi bilinçli bir şekilde yaşıyor. Kişilikli olduğu kadar çok da yetenekli... İleride sadece Beşiktaş değil, A Milli Takım’a da çok faydalı olabilecek bir isim... Kulüp olarak Bobo’ya bu konuda her türlü desteği sağlarız. Yeter ki bize bu tip bir istekle gelsin” ifadesini kullandı. Bu arada Türk vatandaşlığına geçmek isteyen Sambacı’nın, Barış ismini alması bekleniyor. Orhan YILDIRIM |
Alıntı:
almanya da da ali yi adolf yapsalar ne kadar ayaklaniriz....ayrica BOBO ya alistik bi kere |
http://i.karakartal.com/images/haber/2005/bobo036.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Bobo, Barış olacak Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında, “Nobre ve Aurelio gibi ben de Türk vatandaşlığına geçmek istiyorum. Türkiye’yi çok seviyorum” diyen Beşiktaş’ın genç Brezilyalı’sı Bobo’ya, Siyah-Beyazlı yönetimden destek geldi.. Fanatik Gazetesi'nin 10 Şubat 2007 tarihli haberine göre, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, “Bize böyle bir talebi olmadı. Kesin olarak bu düşünce içerisindeyse neden olmasın, gurur duyarız” dedi. Bobo, Barış olacak! Bobo’ya övgüler yağdıran Demirören, “Demek ki oyuncumuz herşeyi bilinçli bir şekilde yaşıyor. Kişilikli olduğu kadar çok da yetenekli... İleride sadece Beşiktaş değil, A Milli Takım’a da çok faydalı olabilecek bir isim... Kulüp olarak Bobo’ya bu konuda her türlü desteği sağlarız. Yeter ki bize bu tip bir istekle gelsin” ifadesini kullandı. Bu arada Türk vatandaşlığına geçmek isteyen Sambacı’nın, Barış ismini alması bekleniyor. Kaynak: Fanatik |
4 yil sonra iyi paraya satariz boboyu Real a |
golünü de attı....açıkçası keşke türk olsa çok iyi olur....Bobo ya karşı çıkılmasının başlıca nedeni yabancı kontenjanını daha kaliteli bir isimle doldurulmasının gerektiği...eğer türk olursa böyle bir sorun kalmayabilir....ama hala diyorum BJK ye daha büyük golcü lazım... |
geldiğinden beri 24. golünü attı tebrik ederim |
helal bobo bu macdada iyi oynadin |
Bu çocuğa haksızlık edenler sizlere sesleniyorum , zor olacak ama Bobo'ya bir özür borcunuz vardır sanırım...:D |
bobo ilerde daha ii olacak ve ii para kazancağımıza benziyor.. |
Bobo: Bir daha olmaz! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifİki Vestel Manisaspor maçında 3 gol, 3 asist yapan, Denizli filelerini de bir kez havalandıran Bobo, Konya karşılaşmasını kazanmak zorunda olduklarını söyledi. 12.02.2007 Gaziantepspor beraberliğinin kendi adına büyük bir hayal kırıklığı olduğunu ifade eden genç Brezilyalı, “Puan kaybını aklımdan bile geçirmiyorum. Çıkışımızı sürdürmemiz için önümüzdeki üç maçtan da galibiyetle ayrılmamız gerekir. Arkası nasıl olsa gelecektir” diye konuştu. Türk vatandaşlığına geçmeyi ciddi olarak düşündüğünü ifade eden 22 yaşındaki yıldız, yönetimi ile son kararı alacaklarını sözlerine ekledi. |
bobonun önü açık,süper olacak önümüzdeki yıllarda |
Kral olacağım Oynadığı futbol ve attığı güzel gollerle Kartal'ın havalanmasında başrolü üstlenen Bobo, sezon sonu gol krallığında adının zirvede olacağına inanıyor. BEŞİKTAŞ'IN genç yıldızı Bobo, hedefini "Gol krallığı" olarak belirledi. Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu yüksek performans sayesinde bonservisiyle birlikte transfer edilen sambacı, aldığı paranın hakkını veren ender yabancılardan biri olmayı başardı. Bobo, lig başladığından bu yana ortaya koyduğu etkili futbolun dışında, attığı ve attırdığı birbirinden http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3Dgüzel gollerle tam bir takım oyuncusu olduğunu da ispatladı. Brezilyalı futbolcu bu sayede değerini de katladı... 20 GOLÜ AŞMALIYIM Tigana'nın sakatlık sorunu yaşamadığı sürece vazgeçmediği isimlerin başında gelen Bobo, "Kendimi buldum" diyerek taraftarlara gollerinin devam edeceği müjdesini de verdi. Süper Lig'deki gol sayısını 8'e yükselten Brezilyalı, "Sadece ben değil, takım olarak çok iyi bir hava yakaladık. Sezon sonuna kadar böyle devam ederek futbolumu güzelleştirmek ve gol sayımı arttırmak istiyorum. İlk hedefim 20 gol barajını aşmak. Kalan 14 lig maçında bunu başaracağıma inanıyorum" diye konuştu. |
bobonun mutlaka hava hakimiyetini geliştirmesi lazım burak ve serdar da aynı şekilde |
BOBOOOOOOOOOO Süper Adam Süper... Insallah Bu Performansını Hic Kaybetmezsin.. Insallah Daha iyi Olursun Sana Cok Güveniyoruz BOBO |
bobo kocumya müthissin senin gibi vucutunu iyi kullanan forvet görmeidmya insallah dahada iyi olursun |
Bombacı Bobo Beşiktaş'ın Konya'daki silahı Bobo olacak. İdmanlarda özel olarak şut çalışan sambacının vurduğu gol oluyor. Yine istim üstünde Beşiktaş'ın Konyaspor maçında gol yollarındaki en büyük silahı Bobo olacak. Son maçlardaki formu ve attığı gollerle siyah-beyazlı takımı taşıyan Brezilyalı futbolcu, idmanlardaki hırs ve üstün üstün performansıyla herkesin dikkatini çekiyor. Yüzleri güldürüyor Teknik direktör Tigana, özel ilgi gösterdiği http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3D Bobo'ya hafta boyunca şut çalıştırması yaptırdı. Fransız hoca, Konya'yı uzaktan vurmayı planlarken, Bobo'nun sert ve isabetli şutları, Tigana'nın yüzünü güldürüyor. |
konya maçında bobo dan çok şeyler bekliyoruz. konya yı bence hızıyla bobo çözebilir. |
kendini buldu özellikle ölü pozisyonlardan gol yaratması cok hoşuma gidiyor.. |
BoBo konyayi dagitacak ins :) cok guveniyorum BoBo ya, performansi suan super ins böyle devam eder... |
Adamım yaa bir numara adam süpersin !BoBo! DeVaM...:) :cool: Süper kazançlar sağlayacak gibi gelio takımımıza... |
Derbiler bizi hiç korkutmaz DENİZLİ maçında attığı golle 2-0'lık galibiyeti getiren isimlerden olan Bobo, kendilerini çok zor haftaların beklediğini söyledi. Brezilyalı futbolcu, "Konya maçından sonra arka arkaya Trabzonspor ve Galatasaray maçları bizi bekliyor. Çıkımızı sürdürmek istiyoruz. Derbiler bizi korkutmuyor. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3DÇünkü zor maçlara daha hırslı hazırlanıyoruz" dedi. |
| Türkiye`de Saat: 13:30 . |