![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bobo daha çok genç milli takıma da çağrılmıştı ama bu aralar formsuz yinede beşiktaş'ın olmazsa olmaazlarından |
Alıntı:
est eziklik deilde ee forum hakkında bilgisizlik ;) |
Alıntı:
|
Hadi artık Bobo:) |
Biz gol kralı olmasını bekliyoruz ama onun sahada yürüyecek hali yok, bu nası iştir!..Bir an önce toparlanması gerek, bu böyle gitmez valla... |
Alıntı:
|
Alıntı:
:bawling: :bawling: :bawling: |
Toparlanır yakın zamanda... |
Alıntı:
|
Bu kez de Bobo boğazına çok düşkün,çok yemek yiyo diye haber çıkmış:) ondan fazla kilosu varmış. |
Bu adamı neden bu kadar kalpten sevdiğimi anlamıyorum :D http://img126.imageshack.us/img126/8986/bobo1bz1br6.jpg |
Bobo gol gol gol:) |
Hadi bee aşkımm at artık 50. golünü sende rahatla bende:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben bişi yapmıyomki:D:D bi atsa 50.golünü ondan daha çok sevincem emin olun:D:D |
Bugün İnşallah:) yazmıştım; Allah'ım şükürler olsun 50. golü gördük:)ve çok da güzel bi goldu Maşallah! |
DaHaaa nice 50. goLLere aşkımmm bobommmm:D:D |
bobo çok yetenekli bir oyuncu bence forvette nobre ile birlikte oynarsa daha faydalı olur |
bence bu golden sonra açılır |
Tebrikler Bobo'ya,bi de Maşallah:D |
çok iyi bir oyuncu ben ce bir yıldız |
siyahla beyaz olduk kartalı çoşturduk |
Daha fazla oynamalı bence...Sonradan girdiği maçlarda etkili olamıyo bu yüzden... |
size bişey diyecem arkadaşlar,10 üzerinden 9 luk bir oyuncu olsanız ve antrenör sizi sürekli yedek bıraksa ve söver gibi son on dakka oyuna soksa ne kadar verimli olursunuz mustafa denizli boboyu kenarda oturttuğu an benim cinim tepeme çıkıyor arkadaşlar...adam on numara forvet ve şu anda bence Türkiyede ondan iyi forvet yok..(elbette ki her futbolcu gibi eksikleri var) |
hakikaten ilkonbir de başlaması lazımm |
Alıntı:
|
ben size birşey söyleyeyimmi bobonun yerine mauro zarate yi alaydılar şu anda 15 euro olurdu yani boboyu ikiye katlardı |
bide ne oyuncular var victor moses alınmalı Pascal Nouma gibi gönlümüzde taht kurardı mutlaka alınması gereken bir oyuncu |
Alıntı:
|
bobo çok iyi niyetli takımı için canını verebilecek bir oyuncu ama mustafa denizli niye yedek oynatıyor anlamış değilim gerçekten çok sewiyorum |
Bende anlayamıyorum gayet güzel oynuyor ama resmen oynatmaya oynatmaya adamı küstürdüler son 10 dakika oyuna sokuyor ki 10 dakika içinde ne kadar verimli olabilir ki :( |
Maşallah maşallah,dün harikaydı,hep böyle gider İnşallah...Tabii denizli oynatırsa! |
evet ya dün ne güzelde oynadı zaten hep öyle oynuyor ama işte Denizli beyefendi oynatmadığı için.. umarım dünkü maçta Bobô'nun nasıl güzel oynadığını görmüştür ve Bobô'yu oynatır artık |
bence artık kesin oynatıcak boboyu hele bide gol atınca ellerini iki yana açmıyomu kartal gibi acayip hoşuma gidiyo haa :) |
ßen demmısdım herkesı pısman edıcek dıye haksızLık edıLdı yha neyse umarım ßundan sonrakı macLarda oynatır denızLı ßey.. |
ßoßo ßoßo ßoßo..artık qörmek istiyoruz sahaLarda.. |
Mustafa Denizli yaptığı hatanın farkında bunda sonra oynatacağını düşünüyorum ki oynatması gerekiyor. Beşiktaşın gol silahı bi istikrar yakalasa tartışmasız gol kralıda hayırlısı diyorum...:five: |
Holosko ile Bobo oynasa forvet Bobo gol kralı olur;) |
| Türkiye`de Saat: 11:49 . |