![]() |
bence bobo gitmesin çünkü o takıma fayda sağlıcak oyunculardan ...ve bu sezon daha da iyi olucak inş. |
Bobo inşallah satılmaz,bi röportajında futbol hayatının sonuna kadar Beşiktaşta oynamak istediğini söylemişti ama bu gidişle pek mümkün gözükmüyo... |
bobom benim bobom benim derdim aşkım bobom benim |
Medyaya yine gereken cevabı futboluyla vereceğine eminim:) |
Bobo her zaman iyi bir oyuncu.Ben Holosko' yla Bobo' yu yanyana düşünemiyorum:DArtık ikise 30 ar golmü atar napar bilemem:D:D |
İnşallah bu sene gol kralı olur:) |
bu adamı ınsallah satmazlar |
|
aşkım bobom senı cok sevıyorumm o elınden gelenın en iisini yapar yeterkı ona guvenelım kafasının karısmasına ızın vermeyelım |
cok sevıyorummmmm hemde cok tam kalbıme geldı ok:D:D aşkımmmmmmmmmmmm bobooooooooom cok sevıyorum keske evlı olmasa:D:D |
bobomm az mı katkı sağladı bu takıma marsilya maçını hatırlayın onun golüyle ümitlenmedk mi her yeri yakıp yıkmadık mı yha trabzon maçıı ona ne demeli galibiyet gölünü attrk kaleye geçip kaplan oldu liwerpool maçında o bizi tarihe yazdı yapmayınn bobo gbisini eleştirmek bze yakışmazz gerektiği yerde ortada bi hata warsa eleştirilir ama durup duruken olmazz ayrıca belediye maçında aşqhmmnn hiç bi suçu yoqq adam ceza sahasında çekio hakem bişi demeynce oda onu itio ortada yumruk fln yoqq ortda olan çoqqq byk bi hakem hatasııı |
cok sevıyorum boboyu cok ıyı seyler yapacagına emınım bu yıl kafası cok karısmıstı emınım bu yıl cok daha ıı olacak askımmmmmmmmm |
geçen 1.dönem takımı sırtladı ama 2.dönem sakatlık onu bırakmadı |
Attı yine golünü Bobo,yeni sezon devamı gelir inşallah:) |
carewden snraki en ii forwet son zamanlardaki |
Bu sene sakatlik problemleri yasamazsa gol kralligini alabilir Ayrica milli formayida hak ediyor bencil dunga kovulduktan sonra degeri anlasilacak |
her geçen sene süper bir adam oluyor geçen sene hem golcu hemde kaleciydi:D:D bu senede hem golcu hemde asistçi oldu seneye de allah kerim ne olur :D:D |
Bobooo,attı yine golünü,bu sene gol kralı olur İnşallah! |
BOBO BOBO BOBO SÜPERSİNNNNNNNNNNNNNNNNNN BU SENE GOL KRALI OLACAKSIN BE KOÇUMMMMM GOL KRALIIIIIIIIIIIIIIIIII |
50. gol bugün gelir İnşallah:) |
askımmmmm bobommmm canımmm yaaa:Dibb ye gol atarsın inş geçen seneki onlanları unutturursunnn;) |
Bugün 50. golünü Belediye'ye karşı atarsa çok iyi olur, anlamlı bi gol olur hem...Atacak inş... |
Kral Bobo:) |
GOl KARTALI BOBO'm Beşiktaş JK |
50. gol İnşallah 2 hafta sonra gideceğim g.birliği maçına nasip olacak galiba:) |
Şu AnDa BeŞiktaŞ'daKı En FavoRi FutboLCum Pek HareketLı OLmaSada Topu aLdıqı Zaman Rakibi BunaLtan Bi Oyun Yapısı vAR AyRıca Bişey Dıkkatımı CeKtı Bu Adam 60'dan sOnrA FeLan Oyuna Gırınce COk Daha Iyı Oynuo :D |
50. golü bekliyoruz:) |
50 gol benim mutluluğum olacak doğum günü hediyem... allah ayağına ve kalbie güç kuvvet versin... canım allah nazarlardan korusun seni...:) |
Alıntı:
|
100. golünü de görürüz İnşallah |
Alıntı:
|
İnşallah 50. golü canlı canlı izlemek nasip olacak bu hafta gol atarsa:) |
bir işe yaramaz balon, yumuşak futblcu beşiktaşa yakışmıyor. |
Bobo çok kaliteli bir oyuncu! |
50. golü atıp formayı öper inşallah.. |
Yine olmadı... |
üfff ya bundan sonra 50. gol dememek en iyisi dedikçe atamıyo:(:bawling: |
Yedek başlamasaydı belki gol atardı,neyse hayırlısı:) |