![]() |
yahh yoq yaa bi ii bi berbat allak bullak etti bizi... |
helalın war kardes ben yeniyim ama supper bi site |
bu adamın oyun stilini oynayıs tarzına herşeyine bitiyomm boboooo |
avrupa oyununa yatkın bir stili var gelecekte henry , shevchenko gibi çerçeveyi gördümü topu iğne deliğinden geçirecek bir oyuncu olacak |
beşiktaşta 72 maçta 45 gol atarak kalitesini kanıtladı |
BoBoOo bitane.. :) |
liverpolu devirde gel kartalım sana allahına kadar güveniyorum aaa unutmada fenerliler haksız yere sevinç yaşadılar unutmasınlarki bunun bide inönü cehenemi var allah büyük bu alemde 3 büyük var beşiktaş,70 lik rakı bide çarşı gurubu |
kubanım sana BEŞİKTAŞ,ım mardin,li manyak beşiktaşlı |
hakemlerin inadına bu sene şampiyonsun sen beşiktaş |
BOBÔ bu yanına kaliteli bir Forvet şart...! |
bobooo (l)(l) |
bu adma bayılıyorum çoğu zaman beşiktaşı kurtaran adam oldu |
bobo en sevdiğim futbolcu tam beşiktaşa göre bir insan o beşiktaşın en iyi oyuncusu elimizden kaçırmamalıyız |
inşallah....Bobo'nun yanınada Carew gibi bir oyuncuda alırsak bizi kimse tutamaz |
takımın en iyisi |
BOBO YU İLK KEZ MESSİ NİN YILDIZLAŞTIĞI VE ARJANTİNİN 20 YAŞALTI DÜNYA GENÇLER ŞAMPİYONASINDA İZLEMİŞTİM O AN İTİBARİYLE SADECE ADI İTİBARİYLE AKLIMDA KALAN BİR OYUNCU OLMUŞTU ARJANTİN E YARI FİNALDE ELENEN RAFAEL SOBİSLİ, RAFİNHA LI BREZİLYA MİLLİ TAKIMINDA 11 DE SAHADA YER ALMIŞTI. BOBO BJK YE 2006 NIN OCAK AYINDA TRANSFER EDİLDİĞİNDE YAŞININ 20 OLMASI İTİBARİYLE OLUMLU GÖZLE BAKMIŞTIM BOBO HAFTALAR İLERLEDİKÇE VE GOLLERİNİ SIRALAMAYA BAŞLADIKÇA HER BEŞİKTAŞLI GİBİ BENDE ONA DAİR OLAN BAZI OLUMLU DÜŞÜNCELER İYİCE PEKİŞTİ ÖZELLİKLE İZMİRDE Kİ KUPA FİNALİNDE FENERBAHÇE YE KARŞI OYNADIĞI OYUNU UNUTAMIYORUM SEZON SONU CORINTIHIANS TAN BONSERVİSİNİN ALINMASINA İNANILMAZ SEVİNMİŞTİM NİTEKİM GEÇEN SEZON SAKATLIKLAR YAŞADIYSA DA TAKIMIN EN VERİMLİ OYUNCUSU OLMAYI BAŞARMIŞTI. ÖYLE KUVVETLİ BÜNYESİ VAR Kİ AĞIR SAKATLIKLARIN ARDINDAN ÇABUK TOPARLANDI.BU DA ONUN KENDİNE BAKAN BİR OYUNCU OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ.BOBO BU SENEYE DE GERÇEKTEN MÜTHİŞ BAŞLADI VE HER GEÇEN GÜN FUTBOLUNUN ÜSTÜNE KOYUYOR.BOBONUN BU PERFORMANSINA FORVETTE Kİ DİĞER TAKIM ARKADAŞLARI AYAK UYDURABİLSE BEŞİKTAŞIM ŞU ANKİ GÖRÜNÜMÜNDEN ÇOK ÖTEDE BİR YERDE OLURDU.BOBO BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSE YAKIN ZAMANDA KENDİNİ AVRUPA ARENASINDA GÖRECEĞİMDEN EMİNİM BİLHASSA İSPANYA LİGİ ÖZELLİKLERİ İTİBARİYLE BOBO İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN. TABİ Kİ DİLEĞİM BOBO NUN BEŞİKTAŞIMDA UZUN YILLAR SİYAH-BEYAZ FORMA ALTINDA MÜCADELE ETMESİ VE SAYISIZ BAŞARILARA İMZA ATMASI. AMA BÖYLE GİDERSE ZOR....... |
iyi topcu |
BOBO SON MAÇLARDA İYİ AMA SADECE BOBO YETMEZ |
ßoßoM bnm cnm,hayatım,bitanem,vazgeçilmesim,gökyüzüm, akşamüstüm,bebek yüzlüm kısacası HERBİŞEYİM!!! AŞIK OLDUM İLK VE TEK FUTBOLCU İLK GELDİİ GÜNDEN BERİ BEĞENİORUM GEREK YAKIŞIKLILIYLA GEREK FUTBOLUYLA DEWAM HAYATIMIN ANLAMI SENİ ÇOK SEWİORUM |
abi boboya hastayım ya çok müthiş bir futbolcu |
herseym bobom bnm |
alayına isyan ulaaaaaannnnnn |
boboo bu sene senden cok sey beklıoozz at gollerı ucur kartalımızı:hello: |
Bobo adam gibi adam ya bi düşüşlü bi inişli yolda bence kondisyonunu yüksek tutması lazım |
yha n'olur BOBÔ resmi bulursanız yollayın |
Bobo her maçta elinden gelenin en iisini yapıyo boş buldugu pozisyonları değerlendiriyo attığı gollerin devamını bekleriz |
Bugün yine beşiktaşı kurtardın ama kaleciyle karşı karşıya çok rahat bir pozisyonu gol yapamadın.Bence biraz rehavet vardı sanki.Kaleciyi geçmeler falan ne gerek var öyle şeylere.Vur işte kalecinin altından olsun gol.Yapmadığın şey sanki...Allahtan son dakikalarda gol yemedik de galip ayrıldık maçtan... |
(((büyük beşiktaşın büyük golcüsü))) ben öyle diyorum onun için. |
bobonun delisiyim o bizim kurtarıcımız... |
Off süpersn sen ya ! Harikasın , macı izlerken top ayağına gectiii her an işte gol geliyo diyorum süpersin cidden ! |
ya waLLa süper bi futboLcu hasTaım sana Yaaaa süper OynuO :) |
u 21 dünya kupasında brezilya nın kupayı olmasında byük yararı olmuştur |
Ben boboyu çok seviyorum veE büyük işLer yaptıgına inanıyorum qollerini Çok begeniyorum....BoBonun beşiktaşImızDa Daha çOk kalmasını istiyorum çünKü YaRaRlı bi Futbolcu..BeNCe.. KIsAcA haRikaAa......TırAş BaSınN..FORzA B E Ş İ K T A Ş.. |
BenN bobonun manyaqı oldum çOk süper bi oyuncu hastasıyımmmm...BeşiktaşŞda gerçeKten kalması gereken bi futbolcu ben boboyu daha çOk uzun seneler kalmasını istiyorum ki zaten adam qolleriyle bizi o taŞıdı bu sene buRalara |
ben bobonun gitmesini hiç istemem bobo beşiktaş için çok önemli bir forvettir kesinlikle satılmasın |
ben bobo ya güveniyorum inanıyorumki tüm beşiktaş camiasıda buna inanıyor inşallah güvenimizi sarsmaz |
bobo bobo bobo fazla söze gerek yok |
Bobo için fazla söze gerek yok. Çok babasın bobo ! |
Daha iyi olacağına inanıyorum. Attığı kritik gollerle bizi çok sevindirdi. |
kritik gollerin adamı... |
Türkiye`de Saat: 04:28 . |