![]() |
bobo bugünden senden çok şey bekliyoruz |
herkes ßekLıyo da oyanıtıLırsa.. |
buakşam yine ilk 11 de yok ama oyuna son dakikalarda alınacağı kesin yinede skoru etkilemesini bekliyoruz |
Bu akşam Bobo güzel oynadı helal sana:) |
Bobo Maşallah formda,sadece gol atması değil önemli olan,gerçekten iyi oynuyo,mücadele ediyo... |
BoBoooooo Boooobbbbooooo |
hacettepe maçına iyi hazırlan bobo senden goller bekliyoruz |
Dün yine çok iyi işler yaptı;asist,gol... Maşallah diyelim hep böyle devam eder İnşallah. |
umarım sene sonu gitmez |
kral kral kral inş kalıcı olur Bobomuz |
Bugun kendini afettirdi Bobo!! |
Boboyu Cok Severim Bize Cok Yardim etti |
Bursa maçında senden goller bekliyorum ... ;) |
Bobo gol gol gol!:D Haydi Bobo,civcivlere bi golün vardır en az! |
Bobo cok babasin...Seni cok seviyoruz..! herzamanki gibi bizi yalniz birakmadin..! Alnindan öpüyorum..:) |
İşte gösterdi kendini yine canım benim yaa :love: |
Bu Adamin Daha Yapicak Çok Şeyi var. |
Bobo büyük maçların büyük oyuncususun..Beşiktaşımın başına en güzel şeysin.Umarım hep bizimle olursun.. Çağla bu arada yorumuna bayıldım.: D |
Keşke Bobô da görüp bayılsa:tongue: :D:D:D |
Alıntı:
|
Bobo mükemmeldi,Maşallah... Büyüksün Boboo:) |
Nazar degmesin (: |
Bobo candır.. İnşallah aynı performansı bugünde görebiliriz. Holosko'yla beraber çok iyi gidiyorlar. |
satalim diyme :rolleyes: en az süre alan forvetlerimzden ama en cok gol atan ve asisst yapan forvetimiz..! Boboyu satani, biz der satariz...! BOBO cok babasin cooooooook..!:cool: |
bobonu yanına bide kaliteli forvet alcak nobreyide yollasak süper olur |
Uzun yıllar kalmasından yanayım.İnşallah kalır.O zaten,dergilerde verdiği röportajlarda ömür boyu kalabilceğini söylüyor.Çok seviyorum bu adamı yaw.:) |
bobo gitmesin ya bırakın beşiktaşta kalsın çok faydalı olacaktır... |
ulan lig kupa dahil 18 gol 12 asist oynamis adama 2 3 mac oynadi gerisini yatti diyen adamlari anlamiyorum anlamicam elimizden uctuktan sonra kafayi duvarlara vurmak yerine adam gibi iyice kullanalim ve zamani geldiginde birakalim boboyu ama o sezon kesinlikle bu sezon degil |
bencede bobo gitmesin..nobre gitsin . . . |
bobo beşiktaşın en değerli oyuncusu haber çıkmıştı beni satarsanız zarar edersiniz çok doğru bobonun çok kaliteli kumaşı var, bir örnek şimdi brezilyanın forveti luis fabiano 28 yaşında 2 seneye kadar hanginiz tanıyordunuz 30dan aşağı alabilirmisiniz. Bobo 24 yaşında ve milli takım aday kadrosuna çağrılmış bir oyuncu değeri şu an en az 15 milyon 2-3 sene sonra brezilya milli takımının gol kralı olabilir Boboyu satanı bizde satarız çok güsel bir laf |
bobo nobreye bin kakar bobo güizayla karşılaştırılamaz güiza 10milyon euroysa bobo 15 milyon eurodur |
devre arasına kadar kalsın en azından belki fiyatını katlar... |
bnce bir sezon daha kalsn bu sezon degerni 2 ye katlar |
bobo gerçekten çok kaliteli bir oyuncu satmamak gerek ama mustafa hocanın taktiğinde düşünmüyor anlaşılar hadi hayırlısı |
bobo gitmemeli şampiyonlukta ve kupada en büyük paya sahip oyunculardan biri bobo |
aşkımmm gitme bi yereee beni bırakıp nereye gidiyosun:D |
eet bobo benide bırakma :) |
bobo gitmelydi...kalması byk hataydı bnce..inş elimizde patlamaz...5 mlyon veriolarken satmalıydık bobo'yu...ya da şamp liginde coşmuştu bi ara o zmn:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 13:30 . |