![]() |
sene başında hatırlıyorum adam demişki 35 gol atarım demişti ben de yavaş at dedim 10 gol atsan yekfi bizim için nobrede 10 tane atsın yeter demiştim o zaman galiba bobo 15 yapar nobre de 7-8 olur bitene kadar |
hocam bir de bu bobo dediğiniz gibi iki seneye kadar gider avrupaya para da alamayız biz yaw brezilya ümit milli takımına arada bir çağrıyolar adamı |
boboyu çok tutamayacağız elimizde bu gidişle |
Bobo Kartal! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifTrabzonspor karşılaşmasının Beşiktaş için dönüm noktası olduğunu söyleyen Bobo iddialı konuştu: Konyaspor maçında gol bulamadım. Trabzon filelerini havalandırıp takımımı zafere taşıyacağım. 23.02.2007 8 golü var Konyaspor yenilgisiyle zirve yarışında ağır yara alan Beşiktaş’ta futbolcular Trabzonspor’dan başka bir şey düşünmüyor... Ligde attığı 8 golle Siyah-Beyazlılar’ın en skorer ismi olan Bobo, zorlu deplasman öncesinde iddialı konuştu. İstanbul’da oynanan ve Kara Kartal’ın 3-2 kaybettiği Trabzon maçında da gol bulduğunu hatırlatan Brezilyalı yıldız, “İnönü’de gol atmama karşın yenilmiştik. Bu kez farklı olacağını düşünüyorum. Gol atacağım ve kazanacağız” iddiasında bulundu. ‘Altın fırsat’ Trabzon deplasmanını, ‘Beşiktaş’ın dönüm maçı’ olarak yorumlayan Bobo, sözlerine şöyle devam etti: Deplasman fobimizi üzerimizden atmak için mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bu açıdan bakarsak, Trabzonspor mücadelesi altın bir fırsat... Kaybedersek şansımız çok azalır ancak kazanırsak herşeye yeniden başlarız. Konyaspor yenilgisi artık gerimizde kaldı, haftayı 3 puanla kapatacağımıza yürekten inanıyorum. Orhan YILDIRIM |
Beşiktaş'ın sezon başında bonservisini alarak 4 yıllık sözleşme yaptığı Brezilyalı yıldıza Fransızlar kanca attı. Kartal'ın golcü yıldızı Bobo, Fransız ekiplerinin gözdesi oldu. Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık oynayan Brezilyalı yıldızın sezon başı bonservisi 2 milyon euroya alınmış kendisiyle de yıllık 600 bin dolara anlaşma sağlanmıştı. Bobo'nun Siyah-Beyazlı takımda gösterdiği performansı dikkatle izleyen Monaco, St. Etienne, Lens ve Nantes kulüpleri bu oyuncu için devreye girdiler. Beşiktaş Yönetimi'nin Bobo'yu satmayı düşünmediği ancak 5 milyon eurodan düşük olmayan bir teklif gelmesi durumunda Sambacı yıldızı gönderebilecekleri öğrenildi. Bobo ise bu konuda açıklama yapmaktan kaçınıyor. Takvim |
böyle oyuncu satilmasi dogru olmaz hem satiyorsaniz böyle kulüblere degl büyük kulüblere satilsin eger satilcaksa |
paylaşım için teşekkürler |
trabzon maçında en güvendiğim isim |
bence bobo takımda satılmasını düşünülecek son kişilerden..trabzon maçında ondan iyi şeyler bekliyorum:) |
abartmayalım daha çok gelişmeli |
İleride yıldız olup çok para kazandıracak bir futbolcu.En az 10 milyon £ bekliorum... |
İleride yıldız olup çok para kazandıracak bir futbolcu.En az 10 milyon £ bekliorum... |
bu senenın en ıyı transferıııı |
Derbide gol yükü Bobo'da olacak Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında 3 Mart Cumartesi günü yapılacak derbi maç öncesi, Beşiktaş'ta gol yollarında sezonun en etkili ismi Bobo olarak göze çarpıyor. Siyah-beyazlı kulübün geçen sezonun devre arasında kiralık olarak renklerine kattığı ve gösterdiği performanstan dolayı bu sezon başında bonservisini de aldığı Bobo, geride kalan 22 haftada lig maçlarında 9 kez rakip fileleri havalandırdı. 22 yaşındaki Deivson Rogerio Da Silva ''Bobo'', geçen sezonun ikinci yarısında ise 14 lig maçında 5 gol kaydetmişti. Beşiktaş'ın ligde 3-2 yenildiği son Trabzonspor maçında 1 gol atan Bobo'nun, Fenerbahçe ve Galatasaray'a ise derbilerde henüz golü yok. Siyah-beyazlı takımın ligde 22 haftada attığı toplam 31 golden 9'unda Bobo'nun imzası bulunurken, takımın forvet hattında yer alan diğer oyunculardan Mert Nobre'nin 5, Gökhan Güleç'in ise 1 golü var. Bobo ayrıca Beşiktaş formasıyla bu sezon UEFA Kupası'nda 2, Fortis Türkiye Kupası'nda da 3 gol attı. 01.03.2007 http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AA |
|
Haydi bobo senle nobreye bu maçta ayrı bir güveniyorum |
Krallık için Bu sezon ligde 9 gol atan sambacı, yarınki derbide bu sayıyı artıracağını söyledi. Beşiktaş'ın Brezilyalı forveti Bobo, G.Saray derbisi öncesinde iddialı konuştu. Geçtiğimiz sezon gösterdiği performans sayesinde sezon başında bonservisiyle birlikte transfer edilen sambacı, ligde attığı 9 golle takımının en skorer ismi olmayı başardı. Tigana'nın maçların büyük çoğunluğunda ilk 11'de forma şansı verdiği 22 yaşındaki Bobo, geçen sezonun http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3Dikinci yarısında da 14 karşılaşmada 5 gol atmayı başarmıştı. ZİRVEYE YAKLAŞACAĞIM En son Trabzon ağlarını havalandıran Bobo'nun, F.Bahçe ve G.Saray derbilerinde golü bulunmuyor. UEFA'da 2, Türkiye Kupası'nda da 3 golü bulunan Bobo'nun, gözünü gol krallığına diktiği öğrenildi. 9 golü bulunan sambacının, 12 golle zirvede bulunan Alex ve Ümit Karan'ı yakalamak istediği ve "G.Saray maçında onlara yaklaşmak, en büyük arzum" dediği öğrenildi. Fatih DOĞAN Kenarda oturamam Tigana tarafından uzun süredir şans verilmeyen Gökhan Güleç, derbide forma bekliyor. Nobre'nin sakatlığı nedeniyle az da olsa ilk 11'de sahaya çıkması beklenen Gökhan, "Bu maçın önemi büyük. Kenarda oturmamalıyım" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Bobo siftah peşinde G.Saray maçlarının suskun golcüsü Bobo, bugün sessizliğini bozmak istiyor. Beşiktaş'a geçen sezon devre arası gelen ve forma giydiği 4 G.Saray derbisini de boş geçen sambacı, bu geleneği bozmak istiyor. Kartal'ın en golcü ismi olan Bobo, "Kazanmak zorundayız" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
inş. geseye golü var... |
cok begeniyomya su boboyu macdan maca daha iyi oliyor bazileride bobo kafayla gol atamiyor kafasini kulanamayan diyenler var bu gol belki düsüncelerini degistirir |
süper mac cikardir cin conlara karsi ,üsteki arkadasin dedigi gibi mactan mac daha iyi olur |
boboooooooo adamım ya:) |
http://img12.yukle.tc/images/5684bobo041.jpg Bu adam bu takımın en iyi yabancısı artık bu tescillendi , deplasmanmış , inönüymüş , kafaymış , sağmış , solmuş hiç farketmiyor her türlü şartta golünü atıyor , taraftarımız bu çocuğa hakettiği ilgiyi göstermelidir artık... http://img12.yukle.tc/images/5684bobo041.jpg |
26 yaptı galiba geldiğinden bu yana |
Siyah-beyazlı kulübün geçen sezonun devre arasında kiralık olarak renklerine kattığı ve gösterdiği performanstan dolayı bu sezon başında bonservisini de aldığı Bobo, bir derbi maçta ilk kez gol attı. Galatasaray'a attığı golle Brezilyalı futbolcu, ligdeki gol sayısını da 10'a çıkardı. 22 yaşındaki Deivson Rogerio Da Silva ''Bobo'', geçen sezonun ikinci yarısında ise 14 lig maçında 5 gol kaydetmişti. Bobo ayrıca Beşiktaş formasıyla bu sezon UEFA Kupası'nda 2, Fortis Türkiye Kupası'nda da 3 gol attı. |
mactan maca form graffigi artiyor....böyle devam insallah...en iyi yabancimiz ricoyla birlikte haata ricodan iyi bence... |
boboya laf söleyenler şimdi ne düşünüyorlar çok merak ediyorum. Sene başı bu adam brezilya u-19 da oynamış öle hemen kenara atmayın büyük gelecek vaad ediyo derken vasat bir oyuncu olduğu bjk ya yakışmadığı gibi msjlar atılıyordu umarım fikirler değişmiştir... |
HARİKASIN |
Alıntı:
|
bobo bobo bobo bobo adamımsın biraz daha gol vuruşlarını geliştirsen mükemmel bi adam olacaksın... |
Bobo kendini bulmaya başladı ınsallah yukselişi devam eder ve ibrahım akın salağı biraz örnek alsın ondan sonra benı neden kadroya almıyolar demesin |
Zirveye doğru SEZON başından bu yana gösterdiği performasla alkış alan Bobo, G.Saray maçını da boş geçmedi. Bu sezon ilk kez bir derbide gol atan genç sambacı, ligdeki gol sayısını da 10'a yükseltti. Gol krallığında adım adım zirveye yaklaşan Bobo, "Ben Kral, Beşiktaş da şampiyon olmalı" ifadeseni kullandı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3D |
İnş öyle olur. Bu çocuğu istemiyorlardı sezon başında birde pahalı diye yönetimin nadir doğrularından biri Tşk BOBO... |
Boboya ta başından beri inandım ve güvendim hep böyle devam bobo |
'Kendimi yere atmam' http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/bobo0503.jpg Galatasaray maçını da boş geçmeyen ve gol sayısını 10’a yükselten Bobo, hakemlerden yardım istedi. 05.03.2007 Rakiplerin kendisine karşı aşırı agresif ve sert oynadığından yakınan Sambacı, “Her yerim aldığım darbelerin iziyle dolu... Bana yapılan kasıtlı faullere rağmen kendimi yere atmıyorum, kaleye gitmeyi düşünüyorum ancak bir türlü düdük çalınmıyor. Hakemlerin bana karşı art niyetli olduklarını düşünmüyorum ama dikkatli olmaları gerektiği de ortada” dedi. Derbi maçında Beşiktaş’ın iyi oynamadığını da itiraf eden Brezilyalı golcü, “Bence ikinci yarı İnönü’deki en kötü futbolumuzu sergiledik ancak yine de kazandık. Önemli olan 3 puanı almaktı. Çünkü evimizde bir daha bu kadar kötü olacağımızı düşünmüyorum” diye konuştu. |
Alıntı:
|
Bobo çok özel bir oyuncu ve komple bir santrafor.Sürat,hava hakimiyeti,adam eksiltme gibi özelliklerin hepsine sahip.Tek eksiği tecrübe ve biraz bitiricilik sorunu var.O kadarı da olur zaten adam sonuçta Shevchenko değil.Başından beri bu adam Beşiktaş'ın forveti olamaz diyenlere karşı durmuştum.Güveni geldikçe ve tecrübelendikçe daha da iyi olacak.Uzun süre faydalanıp olgunluk döneminde de iyi paraya satmak lazım. |
harika bir oyuncu bence,büyük paralara satarız gibi geliyor |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:28 . |