![]() |
liwerpol maçında sipikerin sölediği gibi..bobo çok babasın :D:D |
Boboyla ilgili şu topicteki çoğ yazıyı okudum ilk başlarda bobo yu lanetleyen gönderilsin dien oduna benzeten aramızdaki İrlandalılar bi daha ağzını açmasın çünkü o İrlandalılarda gururda yok adam atıyo attırıyo küçüğünden büyüğüne avrupasından dierlerine her takıma çakıo ama ağzımı bozduracak bu İrlandalılar benim en ufak bi fasoyu beklio ee Bobo atıyo ama hiç iyi oynamıyo son vestelş ve ondan önceki 1-2 maç için konuşuyom Ulan İrlandalılar size sölüyom eğer birazcık gururunuz varsa biraz olsun içinizde bu takım tyaraftarlığı varsa bu topik e yazmasın. Biraz olsun bu çocuğa vefa göztersin. |
allah onu beşiktaş'dan ayırmasın o giderse bn bu takımı bırakırım takım falanda tutmam.. |
süper futbolcuyaa adam aldı başını gidiyo inş. boyle devam ederr |
supersin bobo:D brezılya mıllı takımında da oynayacak gercekten genc yetenek:D |
muhteşem bir oyuncu beşiktaşa çok yararı var uzun süre bizde kalsın |
ark. katılıyorum bır çok umutlarla alındı...ınş beşiktaşa bundan sonrakı donemlerde faydalı olur |
yakinda avrupanin sayili oyuncularindan olur, besiktasinda efsanelerinden :D INSALLAH |
bobo besiktası sureklı ipten alan oyuncu konumunda ama ben sezon sonunda iyi bi teklif gelirse gonderilmesi gerektigini düsünüyorum |
bu sezona damgasını vuracak oyuncuılardan bir tanesidir ... burası beşiktaş alayına gider zoruna giden varsa oda takılsın bize alayına gelsin...saygılar sevgiler ulann:) |
bobo harika bi oyuncu..o bizim kurtarıcı meleimis(;..umarım daa çok uzun yıllar beşiktaşta kalır we takımımızı başarılara ulaştırır..son günlerde sezon sonunda gideceine dair söylentiler war..umarım doru diildir..gitmesini hiç istemem..çok ii bi oyuncusun bobo umarım daa da ii olursun(; |
:mad::wavey:bobo ınanılmaz iyi bir oyuncu cok sevııyorum ve sezn sonunda bjk yi bırakıcagını duydum gözlerim doldu cidden umarım bobo bizimle kalır |
10 numara yaa km ne derse desın ama erken ewlenmesi turk kızları ıcn bıraz uzucu |
umarım herkesin sölediği gibi toparlanır biran önce vee takımın başını çaker yine |
boboya helel olsun,sonunda girdi milli takima.Gökhan Gülec ilk geldiginde daha iyidi ondan,simdi aradaki farka bak bee.Türk futbolcusu bir yerde yanlis yapiyor ama nerede? |
helal olsun walla milli takım da da kalıcı olu inşl. |
Bence bobo son günlerde yetersiz bir oyuncu.Brezilya milli takımına gidince belki daha azimli olur.Bu arada erciyes maçına geçmiş olsun |
bobo bobo bobo çok babasın çok süpersin :) |
milli takımı hakettii ve kazandıı,,,,,bobo en iyi futbolcuu,,,,,gol kralıda olurr o :lollypop: |
Bobo şampiyonluu Beşiktaş a getirince misyonunu tamamlamş olacak.o yüzden sene sonu istedii bi takıma satalım ki hem onun önü açılsn hem de Beşiktaşmz eksik yerlere takviye yapsn |
Bobo çok ii bir oyuncu bnce her iki taraf da istiyosa satmaya gerek yoq çünkü bnce çok verimli olur ilerleyen zamanlardada... Dün attıı golle daha da sevdim boboyuu süpersin;) |
Alıntı:
|
bobocum aşığım sana aşıkkk.... ama ne yazıkki evlisin:( |
bobo bize gelen golcülerin en iyilerinden birtanesi ama gitmesi yakındır. onu çok seviyorum keşke kalsada gollere devam etse ama paranın gözü kör olsun |
Bobo,en çok sevdiğim futbolcu Beşiktaş\'ımızda. Fakat gerçekleri konuşmak gerekiyor.Bobo,bizi şampiyon yapıp, rekor parayla transfer olacaktır. Elbetteki kulübümüz büyük sermaya sahibi olacak fakat Bobo\'nun hayali Brezilya milli takımında direkt on bir oynamak bunun içinde Avrupa\'ya gitmek istiyor.Dunga\'da onu koparıyor bizden " Kalıcı olmak istiyorsan,Avrupa\'ya gitmelisin. " diyor. İnşallah yanılıyorumdur da Bobo bizi terketmez... Saygılar, |
Bobo gibisini bi daha bulamayız. |
bobo sakatlıklardan kurtuldu hemen gollere başladı walla süper inş. böyle dewam eder |
bobo bir muhteşem 90. dklerde attığı golleri çok seviyorum ben çok ii bir oyuuncu oyun istatistikleri çok güzel |
BOBO SANA HİÇ YAKIŞTIRAMADIM BU DAVRANIŞINI İNAN Kİ SENDE HİÇ AKIL KALMAMIŞ SENİN YAPTIGINI AMATÖR FUTBOL OYNAYAN BİLE YAPMAZ.KIRMIZI KARTI ALIP TAKIMI YAKTIN.TAKIMINI YANLIZ BIRAKARAK RAKİPLERİNE AVANTAJ SAGLADIN.SEN TAŞIDIGIN KOSKOCA BEŞİKTAŞIN AGIRLIĞINI KALDIRAMAYACAK KADAR CAHİL BİRİ OLMAMALIYDIN.KATKI KOYDUGUN BAŞİKTAŞIMIN FRENİ OLMAMALIYDIN.SAYENDE ZİRVE YARIŞINDA BACAGINDAN VURULMUŞ ATLET GİBİ OLDUK AĞIR BİR YARA ALDIK.TERCÜMANIN İNŞALLAH YAZDIKLARIMI SANA AKTARIR.GİDECEKSEN YOLUN AÇIK OLSUN ZARAR VERMEDEN GİT.SENİ HASARCI SENİ ,,,,,,,, |
besıktasımıza gelmıs olan oyuncular ıcınde en yeteneklısı en ıstıkrarlısı boyle bır oyuncuyu elımızden kacırırsak buyuk bır hata yapmıs oluruz |
bobo gitsin bordeuex da oynayan forvet wendel var o gelsin süper bi oyuncu yönetime yakın arkadaşlar varsa bu ismi iletsinler izlemeye alsınlar bu oyuncuyu yakında patlar fiyatıda olur 15-20milyon euro. |
bence satılması beşiktaşımız i.çin daha iyi olur para kazanır |
bobo giderse ben onsuz yapamam |
İNŞALLAH DAHA İYİ OYNAR BOBO SENİ SEVİYORUZ:D:D:D:D:D |
boboyu çok seviyorum gitmesini hiç istemiyorum bobo çoooooook kaliteli bir oyuncu!!! |
kaleye geçecek bi forvet daha gelmez:D:D FOREVER BOBO |
boboya benim de güvenim tam O çok kaliteli bir oyuncu.Gitmesini hiç ama hiç istemiyorum |
iyiki de almışız çok iyi şeyler başardı Beşiktaş\'ımızda:D |
bobo hangi akla hizmt bobo yu satarlar. önce nobre gitmeliii. daha top sürmeyi bilmyen adamı beşiktaşta tutarken beşiktaşın geleceğe yatırıımı olan bobo satılmamamalı. satabilirlerlerse sayın yıldırım demiören tüp gaz satsın bobo yu değil. |
| Türkiye`de Saat: 13:29 . |