![]() |
Varsa yoksa Fener http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im..._bobo2303_.jpg Kara Kartal’da daha şimdiden hesaplar lider için yapılıyor. Siyah-Beyazlılar’ın en golcü ismi olan Bobo’nun 11 Nisan’daki derbiye yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi. 23.03.2007 Erken dönebilir Sol diz dış meniskusu yırtılan ve geçtiğimiz günlerde atroskopi olan Bobo için Beşiktaş sağlık ekibi ayağa kalktı... Ameliyattan çıktıktan hemen sonra doktorlara, “Fenerbahçe maçında oynayabilir miyim?” diyen Brezilyalı futbolcunun dev derbiye yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi. Normal şartlarda 1 ay sonra sahalara dönmesi öngörülen yıldız oyuncunun verilen egzersizleri yerine getirmesi halinde bu sürenin 10 gün kısalabileceği belirtildi. Aksilik yaşanmazsa... Brezilyalı futbolcunun ayrıca üstün bir fizik gücüne sahip olması da doktorları ümitlendiriyor. Kesin konuşmaktan kaçınan yetkililer, herhangi bir aksilik yaşanmaması halinde Bobo’nun büyük ihtimalle Fenerbahçe’ye karşı takımdaki yerini alabileceğini belirtti. Süper Lig’de zor bir döneme girdiklerini ifade eden Sambacı, “Takım arkadaşlarımı bu sıkıntılı dönemde yalnız bırakmam düşünülemez. Egzersiz programını eksiksiz uygulayacağım” ifadesini kullandı. 10 golü bulunuyor Sakatlanmasını şanssızlığa bağlayan genç futbolcu, “Nobre’nin Erciyesspor karşılaşması öncesinde telefon etmesi beni çok duygulandırdı. Telefonda, ‘Bugün senin için gol atacağım’ dedi ve sözünü tuttu. En kısa zamanda sahalara dönüp, Marcio’ya olan gol borcumu ödeyeceğim. Ligde Galatasaray’a karşı gol atmayı başardım. Umarım Fenerbahçe filelerini de havalandırırım” diye konuştu. 22 yaşındaki Brezilyalı yıldızın Süper Lig’de 10 golü bulunuyor. |
kocum benimya müthissin bu laflarin bile yetiyor insallah oynarsin o macda bende cok isterim sana cünkü cok ihtiyacimiz var sen hakiki besiktaslisin pancudan sonra besiktasda böyle birisine sevcemi düsünmemisdim kocum bobom:) |
ezik maçına yetişecektir ne olursa olsun |
Ezik maçında çok şeyler bekliyoruz :) |
şunu iddaa ediyorumki bobo şu anda türkiyedeki en iyi forvet oyuncusu |
sakatlikdan sorna eski performansini yakalayamadi , ama en kisa süerde eskisinden de daha iyi olcagi kesin |
Ne bi kızı sewmek Ne okul Bitirmek Tek dileğim allahtan SENİ ŞAMPİYON GÖRMEK... |
işte budur.Sen bizim en buyuk transferimizsin supersin..Bir an once form tutarsın inşallah ve febeyide boş geçmezsinn |
geleceği olabilir ama bizimt akıma hafif bence nobrenin indirdiği toplara vurabilcek daha iyi ve tek vuruşu iyi adam lazm..! |
bobo süper ya tek geçerim ben onu..bencede en ii forvet oyuncusu kutluyorum onu..çok büyük bi kazanç beşiktaşım için:) |
Türkiye`de Saat: 19:21 . |