![]() |
hakkında 42 sayfa taraftar mesajı yazılmasından da belli olacağı gibi bjk nin yıldızı iyi top taşıyo tek ihtiyacı yanına teknik ama kafacı bir santrafor o yüzden nobre gitmeli bobo yu satmaya falan kalkmasınlar diyelim ki sattın bobo gibi forvet almaya kalksan yine 10 milyon dolar ve artık elinde tigana gibi gençlere önem veren bi hocan yok artı bunun adaptasyonuydu falan derken bjk ye yazık olur |
06-07 sezonunda beşiktaşın en iyi oyuncusu 3-4 yıl sonra 10 million € falan olur |
Gelecek sezonda kesinlikle kalması gereken Beşiktaşımıza çok büyük katkılar sağlayacak süper bi forvet..Golcülüğüne diyecek yok zaten..böyle devam etsin..Gerçekten yürekten oynuyo..:) |
İnş. herşey daha güzel olacak... |
Bobo bu sene gol rekoru kırmazsa bende hiç bişi bilmiyorum! sağdan mehmet soldan tello besler oda hayatında atmadığı kadar kafa golü atar Forever BOBO! |
bobo bobo vurdumu oturtuyo valla topa. ozellikle delgado ve rico iyi olunca daha iy pedrformans osteriyo bu sene cok seyler ve goller bekliyorum ondan umarım beni utandırmaz |
boobooooooooooooooooooooo boobooooooooooooooooooooooooooooooo !! çok severiz kendisini tek işe yarar forvetimiz :( |
ilerde büyük topçu olacak |
tek kelimeyle bobo |
aldığı fazla kiloları verirse geçen seneden çok daha iyi olacağına eminim |
Türkiye`de Saat: 22:45 . |