![]() |
Alıntı:
|
bobo çok iyi niyetli takımı için canını verebilecek bir oyuncu ama mustafa denizli niye yedek oynatıyor anlamış değilim gerçekten çok sewiyorum |
Bende anlayamıyorum gayet güzel oynuyor ama resmen oynatmaya oynatmaya adamı küstürdüler son 10 dakika oyuna sokuyor ki 10 dakika içinde ne kadar verimli olabilir ki :( |
Maşallah maşallah,dün harikaydı,hep böyle gider İnşallah...Tabii denizli oynatırsa! |
evet ya dün ne güzelde oynadı zaten hep öyle oynuyor ama işte Denizli beyefendi oynatmadığı için.. umarım dünkü maçta Bobô'nun nasıl güzel oynadığını görmüştür ve Bobô'yu oynatır artık |
bence artık kesin oynatıcak boboyu hele bide gol atınca ellerini iki yana açmıyomu kartal gibi acayip hoşuma gidiyo haa :) |
ßen demmısdım herkesı pısman edıcek dıye haksızLık edıLdı yha neyse umarım ßundan sonrakı macLarda oynatır denızLı ßey.. |
ßoßo ßoßo ßoßo..artık qörmek istiyoruz sahaLarda.. |
Mustafa Denizli yaptığı hatanın farkında bunda sonra oynatacağını düşünüyorum ki oynatması gerekiyor. Beşiktaşın gol silahı bi istikrar yakalasa tartışmasız gol kralıda hayırlısı diyorum...:five: |
Holosko ile Bobo oynasa forvet Bobo gol kralı olur;) |
Türkiye`de Saat: 05:49 . |