![]() |
Bobo mükemmeldi,Maşallah... Büyüksün Boboo:) |
Nazar degmesin (: |
Bobo candır.. İnşallah aynı performansı bugünde görebiliriz. Holosko'yla beraber çok iyi gidiyorlar. |
satalim diyme :rolleyes: en az süre alan forvetlerimzden ama en cok gol atan ve asisst yapan forvetimiz..! Boboyu satani, biz der satariz...! BOBO cok babasin cooooooook..!:cool: |
bobonu yanına bide kaliteli forvet alcak nobreyide yollasak süper olur |
Uzun yıllar kalmasından yanayım.İnşallah kalır.O zaten,dergilerde verdiği röportajlarda ömür boyu kalabilceğini söylüyor.Çok seviyorum bu adamı yaw.:) |
bobo gitmesin ya bırakın beşiktaşta kalsın çok faydalı olacaktır... |
ulan lig kupa dahil 18 gol 12 asist oynamis adama 2 3 mac oynadi gerisini yatti diyen adamlari anlamiyorum anlamicam elimizden uctuktan sonra kafayi duvarlara vurmak yerine adam gibi iyice kullanalim ve zamani geldiginde birakalim boboyu ama o sezon kesinlikle bu sezon degil |
bencede bobo gitmesin..nobre gitsin . . . |
bobo beşiktaşın en değerli oyuncusu haber çıkmıştı beni satarsanız zarar edersiniz çok doğru bobonun çok kaliteli kumaşı var, bir örnek şimdi brezilyanın forveti luis fabiano 28 yaşında 2 seneye kadar hanginiz tanıyordunuz 30dan aşağı alabilirmisiniz. Bobo 24 yaşında ve milli takım aday kadrosuna çağrılmış bir oyuncu değeri şu an en az 15 milyon 2-3 sene sonra brezilya milli takımının gol kralı olabilir Boboyu satanı bizde satarız çok güsel bir laf |
Türkiye`de Saat: 07:43 . |