![]() |
Yusuf Şimşek http://www.hizliresim.com/2009/1/9/6384.jpg Yeni transfer Yusuf Şimşek hakkındaki tüm görüşlerinizi bu konu altında paylaşabilirsiniz |
aydını vermeye değmez. |
Alıntı:
|
İş olsun diye yapılmış bir transfer..Zararının yararından fazla olacağını düşünüyorum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
egerki bu kafayla ticaret yaparsan 2 günde batarsin......... bide aydin'in tarafindan bakin olaya o cocuk acaba ne düsünüyor???? bana sormadan beni satan bir klübe beni isteseler bile gelmem! |
Yusuf şimşek yasına göre fena değil ikinci baharını yasıyordı geldiği takımda bizim takımada katkı sağlaması dileğiyle |
Aydına yanıyorum ba$ka bir$ey değil. |
Alıntı:
|
Sen olayin güzel yanina bakiyorsun, ama benim bu yönetime güvencim yok onun icin herseyi beklerim;) |
Merak etme hic bir oyuncuyu istemeden bir yere satamassın ;) Futbolcuydum bazı kuralları bilirim. |
Resmi aciklamada geldi... Kulübümüz milli futbolcu Yusuf Şimşek ve kulübü Bursaspor'la anlaşmaya varmıştır. Yusuf, kendisini 1,5 yıllığına Siyah-Beyazlı renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzalamıştır. http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=13971 |
Öncelikle hayırlı olsun...Yusuf'a yapılan eleştiriler normaldir, ama şöyle bir geçmişe bakıyorum, son 5 yıla diyim, bir sürü türk oyuncu aldık geri gönderdik, tek tek sayamam parmaklarım ağrır, kısaca Yusuf'un o aldıklarımızdan çok daha iyi bir oyuncu olduğunu, bize önümüzdeki 18 maçta yararlı olacağını düşünüyorum...Delgado'nun sakat, cezalı olduğu durumlarda veya ne bilim Delgado'nun saklandığı ! maçlarda da saneye çıkabilir...Şöyle bir bakıyorum Delgado'nun istatistiklerine, 5 gol atmış, bi o kadarda asist yapmıştır belki, demek istediğim Yusuf da en az Delgado kadar iş yapar, yapacaktır...Tekrardan hayırlı olsun, ama şampiyonluk için Yusuf'a ihtiyacımız yok onu söyleyeyim, Geremi veya da Obodo'ya ihtiyacımız var..:).. |
delgadonun yerine 10 numara lazımdı.inşallah faydalı olur. |
Alıntı:
şimdiye kadar bende dahil beşiktaş yönetimine güvenen bir beşiktaşli görmedim. |
hayırlı olsun demekten başka yapıcak birşey yok,umarım iyi olur zamanla görücez zaten.... |
aydını geri alırsak 500bin€ bide:D 3.5 mlyon€ ya patladı bize |
Aydın tekrar kendini aldırabilecek duruma gelsin de 3.5 , 5.5 sorun değil..:) |
bosu bosuna yapılan bir transfer |
bence yusuf şimşek iyi bir transfer ama bu transferin yapılması için aydının verilmesi şart mıydı? |
tarzını biraz Ricardinho'ya benzetiyorum. Yerli olması da avantajı, ancak son 5dk adamı değil... |
Alıntı:
|
Gereksiz ve yararsız bir tranfer. Zaten Delgado varken oynayamaz takımda. |
Yusuf hepimizi utandirdi gercekten..(ben dahil) Yusufun sayesinde bircok macta galibiyet aldik.. |
Yavas Yavas kendini düzeltmeye basladi , ama daha zaman var. |
ben yusufun gelişine çok sevindim valla herkes genç yetenek genç yetenek diye ölüyordu aydın için benim için tecrübe daha önemli kalkıpta ben yedeksem oynamam diyen bir adam için dizimizi dövmek gerekmezdi!!... |
ihtiyar KURT görevini layıkıyla yerine getirdi vede getirmeye devam edecektir buna inanıyorum bu akşam kayseri maçında süper oynadı döktürdü be döktürdü helal olsun YUSUF a helal olsun |
Bu günkü Kayseri maçında çok iyiydi... |
Bugun cok iyi paslar verdi. Katkısı cok büyükdü. Hep böyle devam eski Yusuf olmaya başladın |
helal olsun...takımdaki dedeler iyi gidiyolar yusuf ve deli ibo...bu hırsınız diğerlerine örnek olsun... |
Bu akşam virtüöz görevini üstlendi.Attığı gol tam bir usta işiydi.Böyle devam üstad.. |
Bugün resmen kendini aştı şaşırdım doğrusu:D |
birçok kişi gibi bende isminin transfer listesine girmesiyle birlikte çok tepki göstermiştim.yararlı olabileceğini hiç düşünmüyodum.ama bu gün gördüm ki sözde golcümüz olan bobo nun yapamadığını o yaptı.inşallah böyle devam eder.herkesi şaşırttı.ne diyeyim HELAL OLSUN |
umarım böyle devam eder |
Yusuf büyük maçların en kritiğinde bizi çekti,kurtardı.Yusuf,bu oyunuyla Delgado'dan daha iyidir. Haftaya,Delgado iyileşse bile,ilk 11'de Yusuf Şimşek ile başlamalıdır,Mustafa Hoca...:) |
umarım ßoLe dewam eder guseLdı ;) |
Çok değil sene sonuna kadar 2 maç kazandırsa yeter diyordum, böylece başarılı bir transfer yapılmış olacaktı. 1 maçı aştı Yusuf, inşallah böyle devam eder. |
yusuf her maçta performansını yükseltiyor inşallah böyle devam eder |
helal olsun yusufa...takima katkisi büyük...ernst ile yusuf tam aranan kanlarmis be...bide ekremi kazandi mustafa hoca..deliye güvenini verdi...diger kaliteli futbolcularimizla birlikte süper olduk.....ben inaniyorumki bir kac mac daha aldiracak bu takima..hadi insallah böyle devam eder.. |
İşte Gercek Yusuf , Simdi Basliyor ! İzlemeye Devam Edin.. |
Türkiye`de Saat: 13:11 . |