![]() |
görevini yerine getireceğine inanıyorm |
Hadi Ernst, şu eziklere de bi gol at her şey tam olsun... |
bu adamı aldığımız çok iyi oldu.demirören yönetiminin carew ile birlkte en iyi transferi. |
üstün alman teknolojisi :D :D :D |
çok kaliteli ve cok iyi bir görev adamı onu televizyonda izleyince büyük bir zevk alıyorum... Kartalımıza hayırlı olsun |
Zagonun 100. yıldaki katkısına benzetiyorum... |
Alıntı:
Ayni mevkide oynuyorlardi ve birde ikiside devre arasinda geldi!! |
Beşiktaş'ın en göze batan topçusu bu sene(yarım sezonda),Sivok ile birlikte.Sonra da Ekrem gelir benim için.:) |
Bence önümüzdeki sezon daha iyi olacak.Ayağının tozuyla yabancı olmasına rağmen bu kadar katkı yapabilmesi bence zorluk seviyesi yüksek maçlarda da işimize yarayacak bir adam olmasının göstergesidir... |
Eger alman milli takima cagrirlarsa degeri daha da artar. |
süper bi adam böyle bi ön libero beşiktaşta görmedm daha önce |
ernstle fink çok iyi ikili olucak tayfur-guinti gibi |
evet bencede cok iyi anlasacaklar,ikiside cok kosan ve savasan futbolcular,ben Frankfurt yakinlarinda kaliyorum cok maclarina gittim bize Fink cok seyler verecek bundan eminim |
ernst geLdiğinden beri favori oyuncum bi insanın temposu her macta aynımı kaLır kusursuz oyuncuLardan iyiki besiktasa geLdi o ve yusuf geLmeseydi kupa ve şampiyonLuğu göremeyeceğimizi düşünüyorum |
|
tek kelimeyle kusursuz. |
Ernst ön liberoda en iyisi bence arkadasların dedıklerıne katılıyorum.Zaten kendısıde cok tatlı takımada bişeyler kattıgı kesin. |
disiplin akıyor adamımdan..çok ama çok kaliteli bir transfer.. |
Süpeer futbolcu yaa.. (Y) |
kelim benim yaa koçum makina resmen makine.:D:D ikinci baki mercimek diyenler utansın. |
Tam bir profesyonel. İnanılmaz güçlü, akıllı, soğukkanlı. Jübilesine kadar burda kalmalı. Zaten kendiside her futbolcumuz gibi hayran beşiktaşımıza. Kaliteli adamın tadı başka güzel oluyor yahu |
Alıntı:
|
Fabian bu takımda orta sahanın kemiği :) Bu sezon da işini yapacak hatta son Helsinki maçına bakılırsa biraz show da katacak oyununa :) |
Türkiye`de Saat: 02:06 . |