![]() |
Fabian Ernst http://resim.haber1903.com/icerik/ernstinikizleri.jpg Yeni transferimiz Ernst hakkındaki görüşlerinizi bu başlık altında belirtebilirsiniz |
Takımımıza katılmasına çok sevindim...Kaliteli bir oyuncu aldık, şu anda tek sorun takıma uyumu olacaktır, ama onu da en kısa zamanda atlatacağını, şampiyonluk yolunda bize çok katkısı olacağını, kısa sürede takımın vazgeçilmezleri arasına gireceğini düşünüyorum...Hayırlısı olsun... |
Hayırlısı olsun. Kaliteli bir futbolcu ama bizde oynar mı oynatılır mı orası merak konusu..! |
Yüzü Bakiye benziyor Umarım sadece yüzü benzer :) Hayırlı olsun , umutluyum bu adamdan |
bu transfer bjk tarihine geçecek tranfer suvaribey dedi dersiniz :):) |
http://img111.imageshack.us/img111/6088/medya2na1.jpg Orta sahamiz daha 'da güclendi , gibi hayirlisi olur. |
ben cok umutluyum ernstten inş. dilediklerim cıkar ve cok faydalı olur takımıza demirören yapabileceği en iyi devre arası transferini yaptı... |
inş en kısa zamanda takıma uyum sağlar ve çok faydalı olur.İNŞAALLAH... |
ben çok yararlı olacağına inanıyorum..beşiktaşımıza hayırlı uğurlu olsun... |
oyununu hıc gormedım ama umarım uyum sagLar hayırLı oLur.. |
Cok kaliteli gücümüze güc katacak . Hayırlı olsun |
evet çok kaliteli iyiki alındı çok yararlı olucak |
Alman SüperstaR Almanyada Sayılı ön liberolardan Bence bize katkı sağlayacaktır . hosgeldin beşiktasımıza . . . |
Beşiktaş yönetiminden hepiniz gibi bu denli bir başarılı transferi cidden beklemiyordum.Çok şaşırmakla beraber çok da sevinçliyim.Umarım bir an önce takımın içine girip panzerliğini konuşturur:) |
takıma çabuk alışması tek dileğim:) |
Lisansı yetişirse inşallah Antalyaspor maçında oynar ama pek itimal vermiyorum.Konya deplasmanında mutlaka oynamalıdır. Fabian Ernst,tam görev adamıdır.:) |
ßence iyi ßi transfer oLdu..izLediim macLarı ve qörüntüLerine qöre press yaßan ,hırsLı kaLiteLi ßiri..hayırLı oLsun.. weLcome to the heLL :) |
İyi ki geldin Fabe |
Bir futbolcu bu kadar yararlı olur , futbolcu kaliteli olunca ne aldığı para konuşuluyor nede yaşı sadece oynadığı futbol konuşuluyor.... |
nokta transfer denilen şey bu olsa gerek. Hele Cisse ile birlikte çift ön libero oynadığında orta saha hakimiyetimizin nasıl arttığını gördük. Ancak pes2009'da bu adamı yapmamışlar o biraz üzücü :) Not: Facebook'ta Fabian Ernst fan page sayfasına katılalım :) |
çok kaliteli bir oyuncu beşiktaşa geldiği için çok sevindim. beşiktaş yönetimini tebrik ediyorum uzun zaman sonra nihayet yerinde bir transfer...:congrats: |
kesinlikle çok yerinde bir transfer onu izlerken beşiktaş adına ümitleniyorum |
her maçta biraz daha fazla seviyorum bu adamı...yerinde transfer gerçektende... |
her hafta daha iyiye gidiyo maşallah ı var |
bugünkü İ.B.B. maçında ortaları biraz kötüydü, ama onun dışında her an ayakta kalan nadir oyunculardandı. Hala umutlarımızı yıkmadı, umarız ki yıkmaz... |
İyi ki varsın.... |
şu anki performansı ile çok olumlu işler yapıyor ve bence çok başarılı |
çok doğru bi transfer oldu zamanla dahada iyi olacağı kesin... |
İyi gidiyor. Umarım daha çok katkı sağlar takıma. Birde kaliteli bir kaleci alabilsek. |
Fabiiiiiiiiiiiiii Fabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , TAM 12'den vurdu Yönetim , iyi transfer. |
Trabzon maçının 79.dk sında kapalının önünde 3 Trabzonluyla savaşan,vuran,kıran sonunda tank gibi ezip geçişini hiç unutmayacam Fabi..İyi ki varsın..Büyük hava kattın,büyük hırs,istek,mücadele uyandırdın..Daha önce nerelerdeydin sen.. |
panzerimiz |
aynen panzerimiz sonunda aranılan kanı buldk |
müthişsin be PANZERİM müthişsin aldığın paralar helal olsun yine döktürdün bu akşam SÜPER ötesi bir oyun sergiledin HELAL OLSUN sana HELAL OLSUN |
Bu akşam çok iyi oynadı süper:)kendisini tebrik ediyorum.Helal olsun... |
Alıntı:
Sadece bu akşam mı geldiginden beri süper oynuyor. Helal olsun . |
bugün bi yüz ifadesi gördüm bunda :D bu lig buna kolay geliyo :D... helal olsun sana ernst...aldığın paralar her dolarına euro suna helal olsun beaaah :D... |
masaLLah dun yıne superdı (Y)Allah ßozmasın ;) |
uzun zamandır olmadığı kadar isabetli bir transferdi fabian'ın gelişi...çabuk da uyum sağladı..takımdaki büyük bir eksikliği kapattı..boş maçını görmedim geldiğinden beri..hep aynı performans..hep aynı güç..helal olsun valla.. |
süper bi transfer bncede :D |
Türkiye`de Saat: 01:34 . |