![]() |
Michael Fink Beşiktaş'ın Eintracht Frankfurt'tan yeni transferi Michael Fink ile ilgili yorumlarınızı bu sayfada yapabilirsiniz. http://img441.imageshack.us/img441/3...aelfink334.jpg |
Beşiktaş'ta yıllık 1.2 milyon Euro ücret alacağı öğrenildi. Hayırlısı olsun.. Hoşgeldin Fink |
transferi borsaya bildirilmeden inanmak istemiyorum..finkten daha iyilerini bulabiliriz çünkü. fink e gelince bana cissenin biraz daha iyisi gibi gelio bakalım inş. biz yanılırız ernst gibi olur. |
denizli'nin bundesliga'yı yakından takip ettiğini biliyorum, transferin bu kadar erken yapılması da fink'in kafasında yer edinmiş bir oyuncu olduğunu gösteriyor, bonservisinin olmaması kulüp açısından iyi, disiplinli ve istikrarlı olması en önemli özellikleri, zaten klasik alman özelliklerine sahip, mücadeleci yapısının yanı sıra hücum yönüyle de sahneye çıkabiliyor, ernst ibi şut tehdidi olan bit oyuncu olması da avantaj, önümüzdeki sezon ernst-fink ikilisini sürekli ceza sahasında göreceğiz, yıllardır beklediğimiz şey de bu zaten, ön libero tabirinin sadece defans yapmak olmadığını kanıtlar cinsten bir ikili olacaklarından eminim, daha iyisi bulunamaz mıydı, tabii ki bulunabilirdi ama yıllardır yapılan fuzuli harcamalardan sonra artık yönetim denizli'nin de katkısıyla yapılması gerekenleri yapıyor, tello da bonservissiz sessiz sedasız gelmişti, akılcı bir transfer oldu, yararlı olacağını düşünüyorum... |
Hayirli olsun fink, insallah ernst gibi mücadele edersin |
fena bi transfer olduunu düşünmüorum.... bence iyi oldu... hayırlısı olsun ;) |
Hayirli olsun... Galiba bu sene almanyadan transferler geliyor :D |
hayırlı olsun Beşiktaşıma...yararlı olacaktırr... |
ernst ile iyi bir ikili olacaklar inşallah... |
Hayırlı olmasını diliyorum...Aslında Ernst transferinden sonra umutlanmıştım bayağı, en az Ernst kadar iyi bi adam alacağımızı düşünüyordum, ama öyle olmadı...Bi kere hem defansif hem de ofansif anlamda Ernst'ten daha iyi bir oyuncu değil Fink, Cisse'nin biraz daha iyisi diyebiliriz belki...Çok sevinemedim bu transfere, boş bi adam değil elbette ama daha iyilerini alabilirdik kesinlikle, ne bilim 2-3 milyon € bonservisi olsaydı Fink'i yine de alır mıydık, sanmıyorum açıkçası, bedelsiz olması hem Denizli'ye hem de yönetime cazip gelmiş belli...Yine de bu bölgeye mutlaka bir türk oyuncu alınması gerektiğini düşünüyorum ben, kontenjana takılabilir belki Fink...Şimdi sol bek transferini meraklan bekliyoruz, inş. oraya çok daha iyi birini alırız da yüzümüz güler Ernst transferindeki gibi...Mustafa hoca bu mevkiiyi de düşünüyordur mutlaka... |
kapalı kutu umarım ii transferdir |
pek ßı fıkrım yok hayırLısı oLsun dıyeLım umarım sasırtır.. |
Açıkçası kendi adıma konuşursam çok fazla tanıdığım bir oyuncu değil. Sadece basının şu bir hafta gösterdiği kadarıyla tanıyorum. Umarım iyi olur. Takıma Ernst gibi hemen uyum sağlar. Hayırlı olsun... |
Beşiktaşımıza Katkı sağlayacaktır Alman Oyuncumuz hayırlı oLsun |
Alıntı:
Gayet doğru bi açıklama olmuş..:) Hayırlı olsun Fink.. |
Umarım orta sahamız Fink-Ernst ikilisi bizi başarıya götürecektir.Fakat daha iyisinide bulabilirdik gibime geliyor.Hayırlısı olsun.:) |
sabırsızlıkla bekliyoruz ;) |
Fink hayırlı olsun. Transfer dedikoduları çıktıktan sonra 1 kez 90 dakika izledim. Fena bi adam değilse de dümdüz bi arkadaşımız. Ortasahanın defansif yönünü tamamlayacak. Ama ofansif yönü yine Delgado'ya kalacak gibi. Yani Allaha emanet. Belki Ernst'in biraz daha öne çıkmasına faydası olabilir. İnşallah rakiplerimiz orta sahada bundan böyle "Fink" atamaz... |
cok güzel yorum alafon , eski nickte yerınde olmus :=) x_dream |
bence cok yerinde transfer ben finkin yaklasik 4-5 macini izledim gayet guzel topcu .. hatta biraz kendini asarsa performansiyla yildiz olabilir.. hayirli olsun besiktasima |
hayirlisi olsun isimize yarayacak bir transfer ama daha iyi adamlar almaliyik diye dusunuyorum ben ancak onumuzdeki sezon sag aciga iyi bir adam koyabilirsek cok duzgun bir orta sahamiz olacagina inaniyorum ben allah hayirlisini versin besiktasim icin |
umarım besıktasımıza yararlı olur ama cok ıyı bır futbolcu oldugunu dusunmuyorum kesınlıkle daha ıyısını bulabılırdık bekleyıp gorucez |
hiç tanımıyorum ama yorumlarınıza bakarak Cisse'nin biraz daha iyisi demissiniz , o zaman iyi futbolcu demek oluyor Cisse , Ernst geldikten sonra performansı cok artmıstı ... önlibero cok zor bir mevkidir helede Türkiyede ... nese sonuc olarak 2 almanın ortasahada görev yapacak olması Ugur İncemanın almanca bilmesi bunlar avantaj ... Almanların ne kadar disiplinli ve takım oyuncuları oldugunu sölememe gerek yok heralde sonucta Fink tam bi kapalı kutu nası oyuncu oldugunu bilmiyorum ama Cisseden iyiyse o zaman cok iyi transfer yapmısız demektir ... |
rustu ----ekrem---------i.toraman-----sivok------------? ---------------------Fink--------------------------- ----holosko----------ersnt-----------------------tello -------------------Delgado(?)---------------- --------------------?----------?------------------- |
ya ben en çok formamızın oan yakışıp yakışmayacağını merak ediyorum umarım yakışırr o da artık bir kartal |
tabiki daha iyilerini alırdık |
bilgim yok finkle ilgli ama ernst iyi anlaşrz demiş inşallah iyi anlaşrlar |
rustu -ekrem-toraman-sivok-ismail(deli ibo) ernst fink tello nihat benayoun bobo super 11 oldu bu beeeee :) |
bazı arkadaşlarımız iyi futbolcu, bazılarımızsa Cisse daha iyi diye yorumlar yapmış.... sizce Cisse kötü bir futbolcumuydu bence çok başarılıydı demek ki Fink ondan daha iyi biri ve Beşiktaşımızada çok faydası dokunacağını düşünüyorum. Ernts ilk geldiği zaman kim tanıyordu şahsen ben tanımıyordum ama adam gösterdiği üstün performansla takımızın şampiyonluğunda en büyük rolü oynadı o yüzden bu ikili çok işler yapacaktır diye düşünüyorum. |
çok yetenekli olmasa da hırslı biri olması önemli. ortasaha dediğin şey biraz da hırs gerektiriyor, cisse gibi iki maç oynatıp 2 maç yatan biri değilse en azından sırıtmayacaktır fink. 4-3-3 oynayacağımızı varsayarsam ortasahada tello-ernst-fink üçlüsünü bekleyebiliriz. |
mustafa hoca cisseden daha iyi demiş.bitmiştir!!! ayrıca fink frankfurtu bundesligada tutan iki oyuncudan biri |
Neden yıldız almıyoruz ya da alamıyoruz anlamış değilim... Kaç senedir sıradan adamlar gelmeye başladı... Bir tane kalbur üstü adam geldiği yok.. |
Alıntı:
|
fabian ernst'ten sonra futbol konusunda almanlara güvenmeye başladım ve görür görmez ısındım fabian ernst'e de aynısı olmustu ve cok faydalı oldu umarım fink'te en az onun gibi bir performans gösterir :) |
İyi bi adam Fink hücuma çıkarken çok iyi top dağıtıyo isabetli pasları var. |
Bugünkü Lyon macinda yeni tarnsferlerin arasinda bence en iyilerin arasindaydi |
daha iyi olması gerekio.. |
Daha iyi olacak emin olun sezona tam hazir olur |
İyiki almışız bu adamı.Herkesin kafasındaki soru işaretlerine çok güzel bir şekilde cevap veriyor.Bu sezon şu ana kadar ki en iyi transferimiz diyebilirim rahatlıkla... |
Makyajsız yıldızdır bence Fink tam bir görev adamı. |
Türkiye`de Saat: 01:32 . |