![]() |
6.5 milyon euro + serdar kurtuluş + bir oyuncu değer mi bu adam için? |
böyle gençler takıma geldikçe içim kıpır kıpır oluyor yaşı geçmişi eğitmek zordur misali ama inşallah bu veletlerin sonu da kurtuluşa, özkana, erkana benzemesin |
bence bizim icin bu sezon yilin transferidir ama bonservis paralari inanilmaz bence birde murat ceylani alabilsek mukemmel olacak |
Transfer çok yerinde ve iyi fakat unutmamak lazımki parayı çöpte bulmuyoruz...Bence caner daha yararlı olur ve daha ucuz hemde yaşlı değil,ama olanla-ölene karışılmaz...Onun için hayırlı olsun diyorum...Ama unutmayalım 6 milyon+Serdar Kurtuluş+2 futbolcu daha biraz değil çok fazla...Şu anda Dünyanın en iyi bekleri arasındaki oyuncuların bonservisi bile bu parayı bulmuyor...Mesela Drenthe 5 milyon,biraz kulübümüzüde düşünmek gerekir...Neyse hayırlı olsun çok iyi transfer ama değerinden fazla inşallah boşe gitmez... |
hızlı orta yapabilen şut çekebilen kıvrak bir sol bek antebin en büyük çıkışyapan oyuncusu tabata'tadan bile fazla çıkış yaptı |
bilmiyorm ama değiceğini sanmıyorum umarım değer (lafım serdar kurtuluşun gitmesine değil paralara :D) umarım düzgün oynar |
Çok iyi transfer oldu bence yılın transferi olucaktır. |
Bugünkü Lyon macinda Ismail bence cok güzel oynadi iyi transfer belki cok para verildi ama uzun zaman hizmet edebilir |
bencede cok iyi bir transfer Ismail Köybasi'nin takimimiza cok yarari olacagini düsünüyorum ;) Deli Ibo'nun veliahti :D |
1 sene sonra kapının önüne konulur, defansif sıfır ,sağlam sağ kanat oyuncuları bunu rezil eder... |
Türkiye`de Saat: 05:16 . |