![]() |
alındığında en çok ben karşı çıkmıştım bu transfere çünkü Nihatın toplam maliyeti 32 trilyon ve 32 trilyona avrupadan gerçekten bir yıldız alınabilirdi işi bitmiş sakat nihatın yerine. Ve ne kötü ki ben şimdi haklı çıkıyorum. |
Alıntı:
Kime göre ve neye göre haklısın ? Ynalış yerde oynatıldığı için mi haklısın yoksa, Sezon başı hazırlık kampı yaşamamış,Milli takımdaki hobit kondüsyoner yüzünden gecen sene yanlızca 2 maç oynamış nihat için mi haklısın ? Dur bakalım , Bu köprüden daha çok sular akar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Gecen sene avrupa şampiyonasındaki, kondüsyoner 34 haftalık lig maratonunda cıkmış takım oyunuclarına, 1 sezonluk kondusyonu yeniden yükledi.. Kac günde ortalama 10 günde.. 1 ay boyunca milli takım hep kondüsyon sayesinde son dk golleri buldu.. Malum nihatta Milli takımda oynadı banko. O kondüsyonu yiyen futbolcuların alayı gecen sezonu sakat gecirdi.. Hamitten, Ardaya. Nihattan semihe kadar.. Gelelim nihatın mevkisine.. ben 7 hafta lig 2 tane Ş.L maçlarında henüz yerinde oynadığını göremedim.. Nihat tek forvet oynamaz.. Ya kovacevic misali yanına Batuhanı vericeksin yada Sağ kanada cekip sociedada transfer yaptığı gibi oynatcaksın.. Yada Milli takımda semihin arkasına koyup cek cumhuriyeti macını cevirdiği gibi maç cevirmesini bekliceksin? Ama bun ları yaparken sezon başı kampı yediğinide unutmıcaksın ;) |
nihat'ın işi de kredisi de bitmemiştir... |
Alıntı:
|
Hayal kırıklığı.. |
Alıntı:
|
Nihat Yuhalandı Büyük umutlarla sezon başında yuvasına dönen Nihat Kahveci, Beşiktaş taraftarının gözünden düştü. Diyarbakırspor maçında oyunda kaldığı süre içinde çok net bir gol pozisyonunu değerlendiremeyen ve oyunun genelinde etkili olamayan milli futbolcu, 72. dakikada yerini Ekrem'e bırakırken, taraftarlarca yuhalandı. Bana göre Nihat ve Tabata yılın bidon transferleri.Ancak Nihat ve Tabata'nın bir suçu yok suç bunları transfer ederek göz boyamaya çalışan yönetim ve başkanındır.Bunların yerine 2 tane ismi duyulmamış kamerunlu oyuncu alsak daha yararlı olurdu.. |
bastan almıcaktık ah demıroren ah..! |
Türkiye`de Saat: 10:17 . |