![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | haklısın futbolun oda skora göre tartışıldığı birazda basketbolun konuşulduğu bir ülkeden ne beklenir.. spor sadece futbolsa sporcularımız başarılı iken spor haberlerinde şu altın madalya aldı diye 2 sn geçiştirilen haberle bize duyuruluyorsa hata bazen haberlere bile konu olmuyorsa sporcuların başarıları değil başarısızlıkları daha çok konuşuluyorsa hatta yaşanan skandallar dahada fazla konuşuluyorsa zaten fakirlikten gelen sporculara maddi destek verilmezse 17 yaşında gencecik bir sporcunu antrönörü sinirlerine sahip olamayıp havlu atarsa başarılı oyuncuya burs verilmezse okuması teşvik edilmezse spor politikan yoksa bu ülkede pek çok spor dalının varlığı bile bilinmezse takım sporlarında varlık gösteremezsen fb gibi takımlar sadece kendi egoları için oyuncu devşirip olimpiyatlarda yarı final yüzecekler değip federasyonu kandırıyorsa .............. . . . başarılı olamazsın olimpiyatların ne olduğunu bilen kaç kişi vardır bu ülkede futbol hariç oda çoğu maçta yarı dolu trübünleri doldurabilen kaç spor var bu ülkede biz bile taraftar olarak futbol hariç diğer maçlarda doldurabiliyormuyuzki trübünleri yazacak çok şey var yıllardır olimpiyatlara bakarım hatta kış olimpiyatlarına bile pek çok spor dalında iyi kötü bilgim vardır ama yıllca yüzmede atletizimde başarı bekledim hep umut ettim ama hepsi boşuna oldu o yüzden bu olimpiyatlardan bişi beklemiyorum bu durumda beklemeyede hakkım yok
__________________ gidin ya d&d | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |