![]() |
başarılarının devamını dilerim... |
tebrikler elvan ayakta alkışlıyorum seni |
Elvan a olimpiyat stadında tur atacağı bayrağı bulamayanlar.....ilk uçkla pekin'i terkedin...Türkiyeye bile dönmeyin,o hayranı olduğunuz irana gidin.Olimpiyatlara götüreceğiniz sporcularda bile laik müsliman ayrımı yaparsanız olacağı buydu işte.....kimlere yaranmakistediğiniz herkesin malumu.. Türkiye min sporu sizin gibi yobazlaın eline kalmışsa eeyvaahh !.... |
helal olsun wlla tebrkler. . |
elvan'In 4 gün arayla tüm dünyanın izlediği o kuş yuvasındaki 2. kez kürsüye çıkışına mı sevinelim, yüksa atletinin mdalya alacğını aklına bile getiremeyip kenarda bayrak bulundurmayn pek değerli sayın yetkililerimize mi üzülelim, elvan'In 2 ayrı yarışta 2 değişik ve muhteşem taktikle yarışına mı gururlanalım yoksa "bu devşirmeyle mi sevineceğiz" diyen kişiler adına mı üzülelim, biz ne istiyoruz, neden istiyoruz, başarı için ne yapıyoruz, sevinmeyi gerçekten istiyor muyuz, peki sevinmeyi becerebiliyor muyuz, yoksa sadece bilip bilmediğimiz her şeye yorum ypan bir millet miyiz, öyle olduğumuz çok açık da öyle mi kalacğız, asıl mesele bu... |
yarışı izledim son bir geyret ile birincilik için koştu ama yetmedi ama en azından genede çabası övgüye değer tebrikler hemde iki kere tribünlerden bayrak istemesi bununla tur atmak istemesi hepsi güselde bir bayrak bulamaması çok acı antrenörde sorumlularda hiç birindedemi yok siz oraya patagonyayı temsil etmek içinmi gittiniz ayıup ve yazık hemde çok yazık insan temsil ettiği ülkesinin bayrağını heryerde taşımalı |
elvan ve olımpıyatlarda dereceye gıren butun sporcularımızın aldıkları paralar helal hos olsun. olımpıyat kadrosu olımpıyatlara 6 ay kala kampa girdi. 6 ay boyunca ınsan calısmazmı hadı bırak onu musabakaya cıktıgı zaman uzerındekı formanın hakkını vermezmı tasıdıgı mıllı formanın kulup formalarından cok farklı oldugunun farkında olmayanlar 0 cekıp geldıler bıde utanmadan kameraların karsısına gecıp ıste olmadı artık 2010 da kısmetse dedıler bana en cok koyan o oldu |
son 2 3 bin metre kala birinciydi snr 400 metre kala 2. oldu gerçekten bravo ELVAN:D |
Türkiye`de Saat: 09:19 . |