![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elvan tarih yazmaya devam ediyor..Milli atletimiz Elvan Abeylegesse 10000 m den sonra 5000 metrede Trunesh Dibaba nın ardında 2.olarak Gümüş madalyayı ülkemize kazandırdı.bravo Elvan tebrikler.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | elvanı bende tebrik ederim başarısı daim olur inş.
__________________ ÖVÜNMEKTE ÇOK ÇOK HAKLIYIZ ÇÜNKÜ;BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2.lik de iyi bir derece, tebrikler...
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | helal olsun gururumuzsun... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | elvana helal olsun 1. olan etyopyalı çok formdaydı ama taktik olarak mükemmel koştu. antronörüne de tebrikler bildiğim kadarıyla bir olimpiyatta 2 madalya ilk sporcumuz elvan devşirmedir belki ama yıllardır türkiyededir ve yeteneğini türkiyede geliştirmiştir bunuda unutmamak lazım belki ülkesinde kalsa bu kadar ön planda olmayacaktı çünkü ülkesinde çok bu dalda yarışmacı var ayrıca elvan tercümansız konuşacak kadar ve gayet güzel konuşacak kadar türkçe bilmektedir sonuçta ben devşirmelere karşıyım ama elvan gibi türkiyede kendini geliştirenlere karşı değilim. sonuçta yıllardır buradadır damdan düşer gibi devşirilip 1 sene sonra yarıştırılmamıştır bu ülke yatırım yapmış oda karşılığını vermiştir atletizm gibi bir dalda 2 kere türk bayrağını göndere çektirmiştir gönül isterdiki marşımızıda çaldırsın ama olmadı o da yeter günün birinde o marşı elbette atletizm de olimpiyatlarda dinleceğiz . yıllar önce bir türk sporcusunun madalya almasını hayal bile edemiyordum ne günlere yaşadık futbolda dünya ve avrupa ücüncülüğü baskette avrupa 2. voleybolda avrupa 2. liği bu yavaşata olsa başarılarımızın geleceğini gösteriyor bunları hayal bile edemezdik eskiden sadece finallerde başarısız olmayı bıkalım günün birinde 1.liklerde elbet gelecektir bu ülkede bu potansiyel vardır yeterki elimizdeki değerlein kıymetini bilelim sadece üzüldüğüm nokta 1 bayrak getiremezmiydi kazananların bayrakla tur atması gelenektir her ülke bu turu yaparken bizim bayrağımızın getirilmemesi kötü oldu bu arada kızlarımız destan yazdı 8 madalyanın 4 ü ve gümüşlerin hepsini kızlarımız aldı bu türk bayan sporcuları için büyük başarıdır
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (22-08-2008 Saat 15:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aynen katılıyorum... Bir tane bayrak nasıl getirilmez ya bu nasıl bir organizasyondur anlamak mümkün değil. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() | Helal olsun bir kez daha Elvan'a...Kendini çok zorladı, 2. olmak için büyük mücadele gösterdi ve sonucunda da 2.'liği aldı...Dubiba'yı geçmesini beklemiyordum zaten, maşallahı var onun, son 400'de bi depar atıyor tamam, işi bitiriyor, rakipsiz gibi o...2.'lik büyük başarıdır onun için...2 Gümüş Madalya kazandıran Elvan'ı tebrik ediyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | helal olsun tebrikler | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |