|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
28-09-2006, 10:45 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 25 |
Aklımda birtek sen fikrimde bir teksen Ne farkeder kartal Sen hergün yenilsen Ugrunda herseyden böyle vazgeçmişken Nasıl vazgeçeyim , ßeşiktaşim senden.., 1992-93 sezonunda 2 takım şampiyonluk yolunda hatırlayın ne oldu ankarada 8-0 ı unutma Seninle Agladik Senle Gulduk Biz,Sevdamız Ugruna Canlar verdik Biz,Siyahin Zindan Olsun Beyaz Aydınlık Herkese Var Olmaz Besiktaslilik Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin siyah ulan beyaz ulan alayına gider ulan! bu Sevda Bitmez Hasrret Bitmez Isteyen Gider Hiç Farketmez Bu Alem De çarşi herkeseee Karşii allaahh Affederr çarşii Affetmezz Amigomusun,Kebapcimısin Yoksa Reklam yildizımisın Anliyamadık Sen Ne Ayaksin Alen Abi Sen Manyakmisın çok Seviyoruz Deli Gibi Yokk Buu Sevdanin Bi Tarifi Sen Tüm Gönüllerin Sahibiiiiii Karrtaallllllllllllllllll Yalanmişş Anladim Başka Sevgiler En Tatli Sevgiler Sendeymiş Meğer şampiyon Olmadan ölürsem Eğer Kefenim Siyahla Beyaz Olsun yağmurlu bir günde görmüştüm seni üstünde çubuklu formalar wardı bir anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamaı siyah beyazdı ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayırmaz ki her yolun sonunda ölüm olsa da sevenleri kimse ayırmaz ki.. Sampiyon Besiktas'im Ne istersen iste benden Istersen donatalim dört bir yani bayraklarla Istersen çinlatalim dört bir yani sarkilarla Istersen eglenelim davullarla zurnalarla burası Beşiktaş alayına gider uğraşma bizimle ....toğlanı fener bu hayat dediğin elbet birgün biter azrailin biziz .....toğlanı fener Yakışırsana yakışır, sana şampiyonluk yakışır, sen alemde teksin, değişilmezsin, Beşiktaş sen bizim her şeyimizsin. aşığım sana DOYAMIYORUM..... ne de güzelsin BAKAMIYORUM..... seni sevmeye KIYAMIYORUM..... bu ne büyük AŞK ŞANLI BEŞİKTAŞ Besiktasim Sen Cok Yasa Canim Feda Olsun Sana Hicbirseye Değisilmez Senin Sevgin Bu Dunyada Bu Sene Sampiyon Görelim Sizi Ölmeden Mezara Koymayin bizi Korkkutmaz Bizleri Mûsalla Tasi Ölümune Seviyoruz Biz Besiktas'i Kalbimizde Renkleri Bitmesede Dertleri Doyamam Doyamam Sana Ne fener Ne cimboma Asıgım Besiktas'a Doyamam Doyamam Sana Gel siyahla beyaz olalım Gel Gökyüzünde yıldız olalım Seninle şampiyonluklara koşalım Haydi bastır Karakartalım Sözverin sözverin Gelin bize sözverin 7 den 70 e camiaya sözverin Fener'i Cim Bom'u Trabzon'u yenelim O zaman öl deyin ölmeyeni dövelim Kıyamet kopar,çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık, Sevenler ayrılmaz biz bir plan yaptık, Tüm Çarşı cehennemden kombine aldık Beşiktaş sevgisi işlemiş kalbime 3-5 maçkaybetmişiz çokta s....de, göğsğümüzü gere gere haykıralaım dünyaya en büyük Beşiktaş diye şampiyon olalım bu sene uçalım göklere koyalım cimboma fenere bir çizik atalım dertlere beşiktaşım adını yazalım heryere
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
|
25-10-2006, 22:35 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Sampiyon Besiktas'im Ne istersen iste benden Istersen donatalim dört bir yani bayraklarla Istersen çinlatalim dört bir yani sarkilarla Istersen eglenelim davullarla zurnalarla bu benim favori sarkim...ama tabiiki hepsi coook güzel....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |