![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nasıl nefes almaktan vaz geçemiyorusak beşiktaştan da vae geçemeyizz o biz nefesimiz hayatı anlanlı kılar herşeye isyanın tek örneği
__________________ "Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Dönsende Boş...Sen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş... " | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Canımı sevgılıme degısmem sevgılımı besıktasa degısmem!!!!!! Besıktasım hayat sensın dunyam sensın hersey sensın gelecekse tum acılar bız hazırız senden gelsın bu sevdadan vazgecersek allah cezamızı versinnn!!!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah bir becerebilsem anlatmayı hırsım, neşem, öfkem, sevgim, isyanım, kara dünyamın beyazı , vazgeçilmez tek şeyim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bambaşka bişey ..!!!kelimelere dökemiyorum bn kendimi bildim bileli beşiktaşlıyım babam da beşiktaşlı istesem başka takım da tutabilirdim.ama beni beşiktaş ve azılı taraftarları her zman çok etkilemişti ve şu anda ben de onlardan biriyim. her takımın taraftarı vardır.ama BEŞİKTAŞ ınki başka..muhteşem,coşkulu,heyecanlı,zevkli,tutku dolu olmak BEŞİKTAŞlı olmak..!!
__________________ Övünmekte Çok Haklıyız Sapına Kadar BEŞİKTAŞLIYIZ İyi Günde Kötü Günde Sonuna Kadar BEŞİKTAŞLIYIZ...!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |