![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #72 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nasıl aşık oldum onu bir çözemedım gözlerımden gitmıyor o tatlı gözlerın bir yıl olsun üç yıl olsun gine beklerim sensiz geçem günlerın ben amk... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Her gece alemde Reinada sapphirde sarışınmı esmer esmer olsun esmer manitalar nerde yok ki tribünde nerde nerde nerde sole alen ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | seninle ağladık senle güldük biz sevdamız uğruna canlar verdik biz SİYAH'ın zindan olsun BEYAZ aydınlık herkeze nasip olmaz BEŞİKTAŞ'lılık... ------------------------------------------- aklımda birteksen fikrimde birtek sen ne farkeder kartal sen her gün yenilsen uğrunda her şeyden öyle vazgeçmişem nasıl vazgeçeyim BEŞİKTAŞ'ım senden ------------------------------------------- Çok seviyoruz deli gibi yok bu sevdanın bir tarifi sen bu gönüllerin sahibi KARTALL ... ------------------------------------------- gel dedinde gelmedik mi sev dedinde sevmedik mi öl dedinde ölmedik mi senin için KARAKARTAL saldırsana saldırsana KARAKARTAL kupaları bizim için kaldırsana KARAKARTAL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | SİYAH saçlarım BEYAZ’larla dolsa, ömrüm tribünlerde solsa Ölüme götüren BEŞİKTAŞ AŞKI'ysa, ölmeye razıyım İnönü mezarım olsa... Seninle başladı hayat, seninle son bulacak. Son nefesim bile Beşiktaşım olacak.. 1903'de doğdu bu renkler, taparcasına sevdi bu kalpler, seni sevmekle çok haklıyız, sonuna kadar Beşiktaş'lıyız.
__________________ bu sevdAdAn vAzgeçersek AllAh belAmızı versinnnn.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |