![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NE mactı be bu vatan için 1 kez degil 1000 kez öLürüm..
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sadece bu maç için istanbula gittim.Giderken gelmesemiydim acaba die düşünmüşütm ama hiç pişman değilm iyiyki gitmişim. Beşiktaş taraftarı olmaktan gurur duyuyorum... imaçı gece tv den izledim yoksa bi tek golleri hatırlıyodum ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üf yaa çokk harika bi akşamdı inş böyle günlerimiz hep olurr öyle sevmişizki delice siyah beyaz olur hergece seni sevmekle çok haklıyız sonuna kadar BEŞİKTAŞLIYIZ
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu müthiş ti am o rekor bizi utandırdı hiç yakişmadı
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | O muhresem aksam orada olamadığım için aglamıstım yıne ızlerken aglayacaktım gözlerım doldu.... emeğine sağlık... neden beşiktaş sorusuna cevap olsun bu.....alayına gider....
__________________ SİYAH ULAAN BEYAZ ULAAN ALAYINAAA GİDER ULAAAN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
BEŞİKTAŞLI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM YA GERÇEKTEN ÇOK SÜPER TAKIMIMIZ,BİRDE ÇOOOOOOOOOK GÜZEL BİR ATEŞLİ TARAFTARIMIZ VAR.....
__________________ BİZ BU TAKIMI KARŞILIKSIZ SEVDİK.... 35 BJK 1903 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |