![]() |
çarşıyız biz çarşı carsiyiz biz carsi, meyhaneler evimiz, sokaklar mekanimiz, sarab siseleri sermayemiz, dinle sosyete kizi iyi dinle, carsi severse kimse tutamaz, carsi aglarsa kimse susturamaz, carsi kaybolursa kimse bulamaz, dinle sosyete kizi iyi dinle, herkes carsi olamaz.. |
ne bir heves ne bir tutku beşiktaşım anlatılmaz bir sewgi bu sewiyoruz tapıoruz aşkından kahrolup biz geberioruz.... |
işte biz kötü günde hep omuz omuzayız işte biz kötü günde hep omuz omuzayız övünmek gibi olmasın biz karakartallıyız |
koy koy kanaryaya kot cinboma koy trabzonaa koy hepsi g.t olsun karakartalııım şampiyon olussunnn oooo |
ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki her yılın sonunda ölümolsada sevenleri kimse ayıramazki |
bu sevda bıtmez bu hasret bıtmez ıstemeyen gıder hıc fark etmez bu alemde carsı herkeze karsı allah affeder carsı affetmez |
HER ZAMAN HER YERDE SENİNLE BİRLİKDE ÖLÜM GELSİN İSTERSE GÖZLERDE BİR DAMLA YAŞ KALBİMİZDE BİR AŞK SENSİN BEŞİKTAŞŞ..!!!!!!! |
Sözverin sözverin Gelin bize sözverin 7 den 70 e camiaya sözverin Fener'i Cim Bom'u Trabzon'u yenelim O zaman öl deyin ölmeyeni dövelim |
Gel gündüzle gece olalim Gel gökyüzünde yildiz olalim Seninle sampiyonluklara kosalim Haydi bastir Kara Kartal'im |
Yağmurlu Bir Günde Görmüştüm Seni Üstünde Çubuklu Formalar Vardı. Bir Anda Tutuldum Aşık Oldum Ben Hayatın Anlamı Siyah Beyazdı. Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi Siyahla Beyazı Ayıramazki Her Yolun Sonunda Ölüm Olsada Sevenleri Kimse Ayıramazkiii!!!!! |
beşiktaşım herşey sensin canım sensin takımım sensin gelecekte tüm acılar geleceekse senle gelsin bu sevdadan vaz geçersek Allah belamızı versin |
inş bu yıl şampıyonuz |
seninle bir candas seninle yoldas kalbimiz seninle oldu bir sırdas bu askı kimseler bilmez arkadas bilmesin isteriz sanlı besiktas melodi: ahmet kaya-kum gibi |
1903 DOĞDU BU RENKLER SAPINA KADAR SEVDİ BU KALPLER SENİ SEVMEKTE ÇOK HAKLIYIŞIZ SONUNA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ |
Yalanmış Anladım Başka Sevgiler En Tatlı Sevgiler Senleymiş Meğer Şampiyon Olmadan Ölürsem Eğer Kefenim Siyahla Beyaz Olsun |
YAĞMURLU BİGÜNDE GÖRMÜŞTÜK SENİ ÜSTÜNDE ÇUBUKLU FORMALAR VARDI... |
Bu sene sampiyon gorelim sizi Olmeden mezara koymayin bizi Korkutmaz bizleri musallah tasi Olumune seviyoruz biz besiktasi |
portakal soyulurmu tadına doyulurmu. anladın sen onu:) |
beşiktaşım oleyyyyyyyyyy |
yağmurlu bir günde görmüştüm seni üstünde çubuklu formalar vardı bianda tutuldum aşık oldum ben hayataın anlamı siyah beyazdır siyahla beyazı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada senenlari kimse ayıramazki |
beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur beşiktaşlı olmayan o.ç dur:) |
haydi bastır sanlı kartalım fenere cimboma koyalım ardında sanınla sen yürü arkanda taraftarın gücü.. |
AŞIĞIM SANA DOYAMIYORUM BU NE GÜZELLİK BAKAMIYORUM YENİL SENDE KIYAMIYORUM BU NE BÜYÜK AŞK ŞANLI BEŞİKTAŞ |
YENSENDE YENİLSENDE BU TARAFTARIN SENLE ÜZÜNTÜNLE SEVİNCİNLE BEŞİKTİŞIM HEP EL ELE |
Bitmesin Dertleri Si..mize Kadar, Besiktasliyiz Ölene Kadar, 40 Sene Sampiyon Olmasan Ne Yazar, Her Zaman Yaninda bu Taraftar, lalalalalalalaylaylay lalalalalalalaylalay lalalalalalalaylaylay SALDIR KARTAL lalalalalalalaylaylay lalalalalalalaylalay lalalalalalalaylaylay SALDIR KARTAL |
haydi bastır beşiktaş ölümüne beşiktaş sevdik gönül verdik her maçına geldik haydi bastır beşiktaş... |
hindi baba yehhhh allah |
bazen hüzün bazen keder beşiktaş sen bizim herşeyimizsin |
*yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden. *bazen Huzun,bazen Kader Senin Sevgin Bir Omre Bedel.besiktas Sen Bizim Herseyimissin. *yakisir Sana Yakisir,sana Sampiyonluk Yakisir,sen Alemde Teksin, Degisilmezsin,besiktas Sen Bizim Herseyimizsin! *dunyada Iki Tur Taraftar Vardir:bjk’li Olanlar,bjk’li Olduklarinin Farkina Varamayanlar. |
çok harikasın bir numarasın en taşaklı mankenlere 500 basarsın hiç kimsede yok böle bir kasa beşiktaşım koyunca hopluyor bursa:D |
sen uyu ben deplasmana kaçayım yollarda inceden cigara sarayım sevgilim bu gece hiç bekleme beni aşkımdan önce gelir kartal sevgisi |
nasıl aşık oldum onu bir çözemedım gözlerımden gitmıyor o tatlı gözlerın bir yıl olsun üç yıl olsun gine beklerim sensiz geçem günlerın ben amk... |
BİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRR -- İKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ -- ÜÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ--- bBEŞİKTAAAŞŞ BEŞİKTAŞŞŞ LAYALAYALAYALAYAYALALAY OOOOOO BEŞİKTAŞŞŞŞ |
BEŞİKTAŞIM BENIM BİRİCİK SEWGİLİM SÖYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM SENINLE AGLARIM SENINLE GÜLERIM SÖYLE SENDEN BAŞKA KIMIM VAR BENIMM!!! |
Her gece alemde Reinada sapphirde sarışınmı esmer esmer olsun esmer manitalar nerde yok ki tribünde nerde nerde nerde sole alen :) ben buna bayılıyorum yaaa |
sen vardın hiçbirisi yokken BEŞİKTAŞım çok yaşa sen senin için güneşi dünyayı ay'ı esir alırım ben... |
seninle ağladık senle güldük biz sevdamız uğruna canlar verdik biz SİYAH'ın zindan olsun BEYAZ aydınlık herkeze nasip olmaz BEŞİKTAŞ'lılık... ------------------------------------------- aklımda birteksen fikrimde birtek sen ne farkeder kartal sen her gün yenilsen uğrunda her şeyden öyle vazgeçmişem nasıl vazgeçeyim BEŞİKTAŞ'ım senden ------------------------------------------- Çok seviyoruz deli gibi yok bu sevdanın bir tarifi sen bu gönüllerin sahibi KARTALL ... ------------------------------------------- gel dedinde gelmedik mi sev dedinde sevmedik mi öl dedinde ölmedik mi senin için KARAKARTAL saldırsana saldırsana KARAKARTAL kupaları bizim için kaldırsana KARAKARTAL... |
SİYAH saçlarım BEYAZ’larla dolsa, ömrüm tribünlerde solsa Ölüme götüren BEŞİKTAŞ AŞKI'ysa, ölmeye razıyım İnönü mezarım olsa... Seninle başladı hayat, seninle son bulacak. Son nefesim bile Beşiktaşım olacak.. 1903'de doğdu bu renkler, taparcasına sevdi bu kalpler, seni sevmekle çok haklıyız, sonuna kadar Beşiktaş'lıyız. |
Cıldırt benı DElırt Benı Kartalım Bu Stadı Baslarına Yıkalımmmmmm:puke: |
Haydi Bastır şanlı kartalım Fenere cimboma koyalım Anınla şanınla sen yürü Arkanda taraftarın gücü... |
Türkiye`de Saat: 20:52 . |