![]() |
tribün marşları hadi kardeşler bu konuda türübündeki marşlarımızı yazalım:) :) :) :rolleyes: :cool: |
bn başlıyorum SIYAHIN YANINA BEYAZ KOYDUK YILLARDIR BU RENKLERE BIZ BAS KOYDUK YAGMURLARDA CAMURLARDA STADLARI DOLDURDUK BESIKTAS SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN. |
KARA KARTALSIN GOKLERDE UZARSIN 100 YILDIR YASARSIN CEKEMEYENLER KISKANALAR CATLASIN BIR ALLAHIM BIRDE SEN VARSIN. |
BESIKTASLIYSAN OGUN, DEGILSEN ITAAT ET... |
EDIRNENIN YOLLARI TASTAN , VARMI BUYUK BESIKTAS'TAN |
DELIKANLI ADAM RENKLI TAKIM TUTMAZ?BESIKTASIM SEN BANA BABAMDAN KALAN MIRAS DEGIL OGLUMA OLAN BORCUMSUN... |
1903'DE DOLDU YUREKLER, YER SIYAH GOK BEYAZ SAMPIYON BESIKTAS!! |
YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! |
SEMTIMIZ ERKEKLER SEMTI, ASIK EDER HERKESI, UZERIMDEN EKSILMESIN BAYRAGIMIN GOLGESI, ISTE BIZ KOTU GUNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ,OVUNMEK GIBI OLMASIN BIZ KARAKARTALLIYIZ... |
GUN DOGDU HEP UYANDIK STADLARA DAYANDIK BESIKTASIN UGRUNADA BAYRAKLARA DONANDIK SEMTIMIZ ERKEK SEMTI ASIK EDER HERKESI UZERIMDE EKSILMESIN BAYRAGIMIN GOLGESI ISTE BIZ KOTU GUNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ OVUNMEK GIBI OLMASIN BIZ KARAKARTALLIYIZ. |
ne bir heves ne bir tutku beşiktaşım anlatılmaz bir sevgi bu tapuoyruz seviyoruz aşkından kahrolduk biz geberiyoruz |
BAZEN HUZUN,BAZEN KADER SENIN SEVGIN BIR OMRE BEDEL.BESIKTAS SEN BIZIM HERSEYIMISSIN. |
BESIKTAS DIYEREK SANA YUZ VURDUK,SIYAHIN YANINA BEYAZI KOYDUK,YILLARDAN BERIDIR HEP SENIN OLDUK BESIKTAS SEN BIZIM HER SEYIMIZSIN .. |
GEL GUNDUZLE GECE OLALIM GEL GOKYUZUNDE YILDIZ OLALIM SENINLE SAMPIYONLUKLARA KOSALIM HAYDI BASTIR KARA KARTAL'IM |
inandık çoçuklar inandık biz bu kupayı sizin için aldık |
şampıyon olalım bu sene ucalım goklere koyalım cıncona fenere bır cızık atalım goklere besıktasım adını yazalaım heryere off off off of |
beşik taşım ya tam susturacağız ya kan kusturacağız |
şşşşşşt bir ik üç beşiktaş beşiktaş lay lay lay lay lay laylaylay laaay aaaaaa beşiktaş lay lay lay lay lay laylaylay laaay aaaaaa beşiktaş |
Alıntı:
|
biraz terbiyesiz olabilir ama ne yapalım |
çıktım taşın üstüne açtım bacaklaarıımıııı çıktım taşın üstüne açtım bacaklaarıımıııı altımdan geçen fener yesin d....larımı al bunu alamazmısın al bunu alamazmısın... |
Her Zaman Heryede Seninle Birlikte Ölüm Gelsin İSterse Gözlerde Bir Damla Yaş Kalbimizde Bir Aşk Senisin BEŞİKTAŞ |
Elbet Bir Öleceğiz Beşiktaş Toprak Olup Gideceğiz Beşiktaş Ölmekten Korkan G.ttür Sensizliğin Korkusu Sardı Dörtbir Yanımı Beşiktaş Allah Tek Dileğim Şampiyonluk Görmeden Almasın Şu canımı Beşitaş |
Burası Beşiktaş Alayına Gider Uğraşma Bizimle G.t Oğlanı Fener Bu hayat Dediğin Elbet Birgün Biter Azrailin Biziz G.t Oğlanı Fener |
Çocuklar İnanın İnanın Çocuklar Güzel Günler Göreceğiz Güneşli GÜnler İnönüde Fenerbahçeyi S.keceğiz Şampiyonluk Şarkıları Söyleyeceğiz |
Şampiyon Olalım Bu Sene Uçalım Göklere Koyalım Cimboma Fenere Bir Çizik Atalım Dertlere Beşiktaşım Adını Yazalım Heryere |
Efsane Yazdın Tarihe Beşiktaş Aşık oldum Renklerinle Beşiktaş Ölüm Olsa Dönemeyiz bu Yoldan Canım Feda Olsun Sana Beşiktaş |
eğer ölürsem bu genç yaşımda inönü statı mezarım olsun çubuklu formamı çıkarma ölünce o forma kefenim olsun |
Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Ölsek Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden |
Ölüm Nerede Ve Ne zaman gelirse gelsin üstüme siyah beyaz güller atılacak mezar taşıma beşiktaş yazılacaksa böyle ölüm Hoş Gelmiş Safa Gelmiş |
12.5 u devirdik bitmedi dahası var öyle kolaymı mübtela olmak söyleyin torbacılar bu alemde bağlamaz bizi ne alkol ne extasy hepimizin kafasını kırdı cigaramın nefesi |
BEŞİKTAŞ ım geliyor çalsın davullar sazlar Alemin KRAL ına feda olsun bu canlar Haydi bastır BEŞİKTAŞ ölümüne BEŞİKTAŞ Senin için ölmeye yemin ettik BEŞİKTAŞ |
SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ SEVDANIN UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK |
HER GECE ALEMDE REİNADA SAPPHİRDE SARIŞIN MI ESMER Mİ ESMER OLSUN ESMER MANİTALAR NERDE YOK Kİ TİRİBÜNDE NERDE NERDE SÖYLE ALEN |
GÜNDOĞDU HEP UYANDIK STADLARA DAYANDIK BEŞİKTAŞIN UĞRUNADA BAYRAKLARA DONANDIK SEMTİMİZ ERKEK SEMTİ AŞIK EDER HERKESİ ÜSTÜMÜZDEN EKSİLMESİN BAYRAĞIMIN GÖLGESİ İŞTE BİZ KÖTÜ GÜNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ ÖVENMEK GİBİ OLMASIN BİZ KARAKARTALIZ |
BU SEVDA BİTMEZ BU HASRET DİNMEZ İSTEYENE GİDER HİÇ FARK ETMEZ BU ALEMDE ÇARŞI HERKESE KARŞI ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ |
1992-93 sezonunda 2 takım şampiyonluk yolunda hatırlayın ne oldu ankarada 8-0 ı unutma |
Şampiyon olalım bu sene,ucalım goklere,koyalım cimboma fenere...Bir çizik aalım goklere,Beşiktaşım adını yazalım heryere oooooooooooooo....... |
Alıntı:
92-93 sezonunda iki takım şampiyonluk yolunda hatırlayın ne oldu ankarda 8-0'ı unutma unutmadık unutmıcaz ankaranın a....... :D |
çArşı AŞKIM BU ŞİİR SANA GELSİN…!!! Dogdum... Konusmayi örgendim önce BESIKTAS dedim. Okula gittim... Okumayi ogrendim once BESIKTAS yazdim. Kac kac dedim, Yenildik dediler.. Once BESIKTASA agladim. Bayramlarda, cubuklu BESIKTAS formami giydim. Sokaklarda Riza, Metin oldum... Once BESIKTAS a kostum. Sinav ya da mac dediler Once BESIKTAS'i sectim... Guzelim, kendini ilk askim saniyorsun ama Ben Once BESIKTAS'i sevdim... |
| Türkiye`de Saat: 07:15 . |