![]() |
çıktım taşın üstüne açtım bacaklaarıımıııı çıktım taşın üstüne açtım bacaklaarıımıııı altımdan geçen fener yesin d....larımı al bunu alamazmısın al bunu alamazmısın... |
Her Zaman Heryede Seninle Birlikte Ölüm Gelsin İSterse Gözlerde Bir Damla Yaş Kalbimizde Bir Aşk Senisin BEŞİKTAŞ |
Elbet Bir Öleceğiz Beşiktaş Toprak Olup Gideceğiz Beşiktaş Ölmekten Korkan G.ttür Sensizliğin Korkusu Sardı Dörtbir Yanımı Beşiktaş Allah Tek Dileğim Şampiyonluk Görmeden Almasın Şu canımı Beşitaş |
Burası Beşiktaş Alayına Gider Uğraşma Bizimle G.t Oğlanı Fener Bu hayat Dediğin Elbet Birgün Biter Azrailin Biziz G.t Oğlanı Fener |
Çocuklar İnanın İnanın Çocuklar Güzel Günler Göreceğiz Güneşli GÜnler İnönüde Fenerbahçeyi S.keceğiz Şampiyonluk Şarkıları Söyleyeceğiz |
Şampiyon Olalım Bu Sene Uçalım Göklere Koyalım Cimboma Fenere Bir Çizik Atalım Dertlere Beşiktaşım Adını Yazalım Heryere |
Efsane Yazdın Tarihe Beşiktaş Aşık oldum Renklerinle Beşiktaş Ölüm Olsa Dönemeyiz bu Yoldan Canım Feda Olsun Sana Beşiktaş |
eğer ölürsem bu genç yaşımda inönü statı mezarım olsun çubuklu formamı çıkarma ölünce o forma kefenim olsun |
Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Ölsek Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden |
Ölüm Nerede Ve Ne zaman gelirse gelsin üstüme siyah beyaz güller atılacak mezar taşıma beşiktaş yazılacaksa böyle ölüm Hoş Gelmiş Safa Gelmiş |
Türkiye`de Saat: 18:00 . |