![]() |
çarşıyız biz çarşı carsiyiz biz carsi, meyhaneler evimiz, sokaklar mekanimiz, sarab siseleri sermayemiz, dinle sosyete kizi iyi dinle, carsi severse kimse tutamaz, carsi aglarsa kimse susturamaz, carsi kaybolursa kimse bulamaz, dinle sosyete kizi iyi dinle, herkes carsi olamaz.. |
ne bir heves ne bir tutku beşiktaşım anlatılmaz bir sewgi bu sewiyoruz tapıoruz aşkından kahrolup biz geberioruz.... |
işte biz kötü günde hep omuz omuzayız işte biz kötü günde hep omuz omuzayız övünmek gibi olmasın biz karakartallıyız |
koy koy kanaryaya kot cinboma koy trabzonaa koy hepsi g.t olsun karakartalııım şampiyon olussunnn oooo |
ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki her yılın sonunda ölümolsada sevenleri kimse ayıramazki |
bu sevda bıtmez bu hasret bıtmez ıstemeyen gıder hıc fark etmez bu alemde carsı herkeze karsı allah affeder carsı affetmez |
HER ZAMAN HER YERDE SENİNLE BİRLİKDE ÖLÜM GELSİN İSTERSE GÖZLERDE BİR DAMLA YAŞ KALBİMİZDE BİR AŞK SENSİN BEŞİKTAŞŞ..!!!!!!! |
Sözverin sözverin Gelin bize sözverin 7 den 70 e camiaya sözverin Fener'i Cim Bom'u Trabzon'u yenelim O zaman öl deyin ölmeyeni dövelim |
Gel gündüzle gece olalim Gel gökyüzünde yildiz olalim Seninle sampiyonluklara kosalim Haydi bastir Kara Kartal'im |
Yağmurlu Bir Günde Görmüştüm Seni Üstünde Çubuklu Formalar Vardı. Bir Anda Tutuldum Aşık Oldum Ben Hayatın Anlamı Siyah Beyazdı. Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi Siyahla Beyazı Ayıramazki Her Yolun Sonunda Ölüm Olsada Sevenleri Kimse Ayıramazkiii!!!!! |
Türkiye`de Saat: 22:15 . |