![]() |
beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur beşiktaşlı olmayan o.ç dur:) |
haydi bastır sanlı kartalım fenere cimboma koyalım ardında sanınla sen yürü arkanda taraftarın gücü.. |
AŞIĞIM SANA DOYAMIYORUM BU NE GÜZELLİK BAKAMIYORUM YENİL SENDE KIYAMIYORUM BU NE BÜYÜK AŞK ŞANLI BEŞİKTAŞ |
YENSENDE YENİLSENDE BU TARAFTARIN SENLE ÜZÜNTÜNLE SEVİNCİNLE BEŞİKTİŞIM HEP EL ELE |
Bitmesin Dertleri Si..mize Kadar, Besiktasliyiz Ölene Kadar, 40 Sene Sampiyon Olmasan Ne Yazar, Her Zaman Yaninda bu Taraftar, lalalalalalalaylaylay lalalalalalalaylalay lalalalalalalaylaylay SALDIR KARTAL lalalalalalalaylaylay lalalalalalalaylalay lalalalalalalaylaylay SALDIR KARTAL |
haydi bastır beşiktaş ölümüne beşiktaş sevdik gönül verdik her maçına geldik haydi bastır beşiktaş... |
hindi baba yehhhh allah |
bazen hüzün bazen keder beşiktaş sen bizim herşeyimizsin |
*yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden. *bazen Huzun,bazen Kader Senin Sevgin Bir Omre Bedel.besiktas Sen Bizim Herseyimissin. *yakisir Sana Yakisir,sana Sampiyonluk Yakisir,sen Alemde Teksin, Degisilmezsin,besiktas Sen Bizim Herseyimizsin! *dunyada Iki Tur Taraftar Vardir:bjk’li Olanlar,bjk’li Olduklarinin Farkina Varamayanlar. |
çok harikasın bir numarasın en taşaklı mankenlere 500 basarsın hiç kimsede yok böle bir kasa beşiktaşım koyunca hopluyor bursa:D |
Türkiye`de Saat: 21:32 . |