![]() |
sen uyu ben deplasmana kaçayım yollarda inceden cigara sarayım sevgilim bu gece hiç bekleme beni aşkımdan önce gelir kartal sevgisi |
nasıl aşık oldum onu bir çözemedım gözlerımden gitmıyor o tatlı gözlerın bir yıl olsun üç yıl olsun gine beklerim sensiz geçem günlerın ben amk... |
BİİİİİİİİİİİRRRRRRRRRRR -- İKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ -- ÜÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ--- bBEŞİKTAAAŞŞ BEŞİKTAŞŞŞ LAYALAYALAYALAYAYALALAY OOOOOO BEŞİKTAŞŞŞŞ |
BEŞİKTAŞIM BENIM BİRİCİK SEWGİLİM SÖYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM SENINLE AGLARIM SENINLE GÜLERIM SÖYLE SENDEN BAŞKA KIMIM VAR BENIMM!!! |
Her gece alemde Reinada sapphirde sarışınmı esmer esmer olsun esmer manitalar nerde yok ki tribünde nerde nerde nerde sole alen :) ben buna bayılıyorum yaaa |
sen vardın hiçbirisi yokken BEŞİKTAŞım çok yaşa sen senin için güneşi dünyayı ay'ı esir alırım ben... |
seninle ağladık senle güldük biz sevdamız uğruna canlar verdik biz SİYAH'ın zindan olsun BEYAZ aydınlık herkeze nasip olmaz BEŞİKTAŞ'lılık... ------------------------------------------- aklımda birteksen fikrimde birtek sen ne farkeder kartal sen her gün yenilsen uğrunda her şeyden öyle vazgeçmişem nasıl vazgeçeyim BEŞİKTAŞ'ım senden ------------------------------------------- Çok seviyoruz deli gibi yok bu sevdanın bir tarifi sen bu gönüllerin sahibi KARTALL ... ------------------------------------------- gel dedinde gelmedik mi sev dedinde sevmedik mi öl dedinde ölmedik mi senin için KARAKARTAL saldırsana saldırsana KARAKARTAL kupaları bizim için kaldırsana KARAKARTAL... |
SİYAH saçlarım BEYAZ’larla dolsa, ömrüm tribünlerde solsa Ölüme götüren BEŞİKTAŞ AŞKI'ysa, ölmeye razıyım İnönü mezarım olsa... Seninle başladı hayat, seninle son bulacak. Son nefesim bile Beşiktaşım olacak.. 1903'de doğdu bu renkler, taparcasına sevdi bu kalpler, seni sevmekle çok haklıyız, sonuna kadar Beşiktaş'lıyız. |
Cıldırt benı DElırt Benı Kartalım Bu Stadı Baslarına Yıkalımmmmmm:puke: |
Haydi Bastır şanlı kartalım Fenere cimboma koyalım Anınla şanınla sen yürü Arkanda taraftarın gücü... |
Türkiye`de Saat: 05:25 . |