![]() |
en yeni, en arabesk bestemiz ''dün gece sevglim aradı birden'' DÜN GECE SEVGİLİM ARADI BİRDEN ''AYRILALIM'' DEDİ ''HAYIR YOK SENDEN'' ''BEŞİKTAŞ'I DAHA ÇOK SEVİYORSUN, BİTTİ, GİTTİ DERSİN SORAN OLURSA'' 3 GÜNLÜK SEVGİLİM ANLAŞAMADIK, SİYAH BEYAZ AŞKI PAYLAŞAMADIK. İŞTE BÖYLE BİRŞEY BEŞİKTAŞLILIK DEPLASMANDA DERSİN SORAN OLURSA |
güzeldi ;) :D |
:) teşekkürler paylaşım için |
Tskler :D |
ya çok güzel bir beste en büyük aşk beşiktaş |
evet bu cok güzel ya ben cok seviyorum tam benlik :):) |
guzel olmus yaa 10 numara:beerglass: |
çok güzellll olmuş |
gs maçında antipaty söledi ama herkez bilmiyodu öyle kaldı |
|
Cok İyi Olmus Ya..Bunu da kendilerine uyarlarlar hemen..Sömürgenler ! |
evet. çalmaları uzun zaman almaz.. |
BJK BURASI INONU ALAYINA GIDER UGRASMA BIZIMLE ........ FENER |
Alıntı:
affınıza sığınarak düzeltme yapmak istiyorum : "beşiktaşı daha çok sevdin benden" bi de "üzgünüm sevgilim anlaşamadık" |
seviyorum bu besteyi teşekkürler |
Beşiktaştan Yeni Proje !!! Dün gece sevgilim aradı birden Ayrılalım dedi hayır yok senden Beşiktaş"ı daha çok sevdin benden Bitti gitti dersin soran olursa Üzgünüm sevgilim anlaşamadık Siyah beyaz aşkı paylaşamadık İşte böyle birşey Beşiktaşlılık Kayseride(deplasmanda) dersin soran olursa.. Arkadaşlar bu da youtube'den izleyebileceğiniz link :) YouTube - Kayseri - Beşiktaş Deplasman Otobüsü SAYGILAR .... |
eyw. |
kardeş ohoooo :D biliyoruz bunu yaw yinede sağol bakalım :) |
değişik ve güzell :) |
bunu içerken dinLicen damara bagLıcan off off :) |
süper valla müthiş bişey ne güzel anlatıyor beşiktaş aşkını |
besteye bakkk yaa amaa ben bunu bi kıza söylesenn yuzundeki ifadeye cookk merakk ederimm :d |
DOĞANLA GİTTİNİZ EŞŞEKLE DÖNDÜNÜZ ALTINDAN DA OLSA SEMERİNİZ YİNE ŞEREFSİZSİNİZ |
bencede ya manyak bişey olmuş.süper bir beste |
3 günlük değil_______üzgünüm sevgilim |
beşiktaş yeni beste :))) Dün Gece Sevgilim Aradı Birden Ayrılalım Dedi Hayır Yok Senden BEŞİKTAŞ'ı Daha Çok Sevdin Benden Bitti Gitti Dersin Soran Olursa Üzgünüm Sevgilim Anlaşamadık Siyah Beyaz Aşkı Paylaşamadık İşte Böyle Bir Şey BEŞİKTAŞLILIK Deplasmanda Dersin Soran Olursa http://www.bjkarena.net/forum/styles...jkbjkarena.gif |
yeni değil ama olsun çok güzel beste ünv. beşiktaşlılara teşekkürler bu besteyi onlar yaptılar |
yaren gercekten guzel bıde gusel bı melodu tutrumak lasım :D |
bu beste yeni değil ama henüz tribünlerce tam ezberlenmedi belli bir kısım çok güzel söylüyor eğer yayılırsa tutacak bi tezahürat..teşekkürler |
takı arkdm uzun suredır gırmıyodum okuldan fırsat kalmıodu valla yenı konu cıkarmayı bıle unuttum :D bı zahmet yardımcı olsan kardesım :D |
Çok güzel olmuş yaa =)=) |
bunun mp3 yok mu? |
çok güzel kardeş efes maçında dinledim mersinden gelmiştik galatasaray macına eline sağlık |
teşekkürler artık dılımden düşmez:) |
Beste için teşekkurler..Konu başlığına dikkat edersek daha iyi olabilir bundan sonra :) |
çok güzel paylaşım için tşklr |
yaa süperrr buu:) beşiktaş değil beşiktaş'k' |
[b]Saq0L quseL PayLasım.. |
çok güzel olmuş emeğinize sağlık zaten trübünde söyleniyo |
güzelmiş |
Türkiye`de Saat: 08:23 . |