![]() |
teşekkürler güzel beste |
bugün istanbul büyükşehiri yeneriz. o ezikler gibi olmayızda. ibrahim toraman keşke kartlı olmasaydı ya.ön libero ya doğru düzgün adam yok. işallah gordon geçer ama |
ya ben böle hakemin a.q. bobo nun bi suçu yoktu. ekrem formasını çekince o da itti. haklı olarak. bok gibi maçtı |
güzel olmuş valla |
güzee olmuşş |
Güzeldi.. Siyah beyaz aşkı paylaşamadık... |
kaliteee süperrr |
tesekkürler=) |
paylaşım için saol da kardeşim deplasman da kapalı yerine:Dsöz bizde beste bizde taklit yok bizde:D |
offff süpper... |
febe maçında sağlam söylenirse çok güzel olur... |
Sensin Benim Tek a$kim Sensin Gecemi gündüzüme katip HaykIrdigim Kimi zaman Can yoLda$im kimi Zaman arkada$im Sensin Benim Her$eyim Hayatim Sensin Benim Tek a$kim $anLi Be$ikta$im.. Ugrunda ÖLmeyen FenerLi Olsun Güne$ üstüme SeninLe dogsun $u Kalbimde bir tek yer vardi DoLdurdun O yeri Feda Olsun Sana Be$ikta$im |
BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR |
!!!ÖLÜMSÜZ OLMAK İÇİN YÜREGİNİ KOYMAN GEREK!!! |
Nasil Uzattin O Mübarek Sakali Nasil Yiktin Amerikayi Usama Baba Bizee Kiyak Yapsana Kadiköyüü Bombalasana |
ne Tiyatro Nede Alemde Bir Gece en Büyük Eğlence Sensin Ezikbahçe |
işte böyle bişey BEŞİKTAŞLILIK! |
süper bi beste. ama ben amcam istedi var ya onu çok beğeniyorum.bide ekinler dize kadar ı çok seviyorum |
BU BESTE ONCEDEN VARDI AMA BENİM EN FAZLA SEVDİGİM BESTELERDEN BIRIDIR... GENEDE PAYLAŞIM İÇİN SAOL..:party::party::2in1::) |
işte böyle bişey beşiktaşlıılık |
sankı daha once duymustum gıbıme gelıyo |
süper |
çok güsel olmusss |
sağol bende bunu arıodum:D |
videosuna nerden ulasabilirz |
KarDeş Sonunu YaNLıŞ YapmıŞın Dün gece sevgilim aradı birden Dedi ayrılalım hayır yok senden Beşiktaşı daha çok sevdin benden Herşey bitti dersin soran olursa Üzgünüm sevgilim anlaşamadık Siyah beyaz aşkı paylaşamadık İşte böyle birşey BEŞİKTAŞLILIK DEPLASMANDA dersin soran olursa... |
tek kelime harika olmuş emeğine sağlık |
super yha |
güzelmiş teşekkürler |
çk sewiorm bu tezahüratı yaa..:D |
:D:D:D cok güzel |
bu beste bilinmiyomuyduki :S ayrıca yanlış yazmşın |
güzelmiş gerçekten :) |
çoq gzlmş çoq hoşuma gtti |
arkadaşlar bu bestenin mp3 şekli felan yokmu yaw telefona felan atmak için:S |
cok guzel alkisliyorum seni ! |
Yüreğine sağlıık çok güzel olmuş :) |
en büyük aşk beşiktAŞK gerçekten çok gsl eline sağlık... |