![]() |
bunu izleyin tüyleriniz diken diken olacak |
Ne mactı ama? Tekrar seyrederken insanın gözleri doluyor |
çok delı bişey yaaaa |
fazla söze gerek yok MUHTEŞEM.... |
harika ya paylaşım için sağol |
süper insanın tekrar o anları yaşaması ne kadar güzel |
gozlerim doldu tüylerim diken diken oldu yaa ne maçtı ama :(:( orda olmak ta çok güzeldiii |
dünyada tekiz |
İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM |
brawo gerçekten çok güzel paylaşım maçda süperdi ama!_! |
muhteşem görüntüler. teşekkürler... |
çok güzel bir paylaşım. teşekkürler |
varmı eşi benzeri |
Ne süperii yaa !!! süperdenndee öteee!!! |
ogün kapalıda gerçekten kendimi kaybetmiştim .. işte inönü cehennemi çok sağol paylaşım için |
Ben bu maci televizyonda izledim ama orada olmayi ne kadar cok isterdim anlatamam, |
seyrettıkce hala o gece gözumun önune gelıyor |
süperrrr |
harika . İstanbul'dan ayrı kalmak bu yüzden koyuyor insana |
çok güzel bir görüntü keşke o gece orda olabilseydim |
NE mactı be bu vatan için 1 kez degil 1000 kez öLürüm.. |
çok muhteşem bi atmosfer...:top::top::top: |
Sadece bu maç için istanbula gittim.Giderken gelmesemiydim acaba die düşünmüşütm ama hiç pişman değilm iyiyki gitmişim. Beşiktaş taraftarı olmaktan gurur duyuyorum... imaçı gece tv den izledim yoksa bi tek golleri hatırlıyodum :) |
:party::party::party::party::party::party::party:: party::party::party::party::party::party: |
üf yaa çokk harika bi akşamdı inş böyle günlerimiz hep olurr öyle sevmişizki delice siyah beyaz olur hergece seni sevmekle çok haklıyız sonuna kadar BEŞİKTAŞLIYIZ |
bu müthiş ti am o rekor bizi utandırdı hiç yakişmadı |
O muhresem aksam orada olamadığım için aglamıstım yıne ızlerken aglayacaktım gözlerım doldu.... emeğine sağlık... neden beşiktaş sorusuna cevap olsun bu.....alayına gider.... |
GURURLUYUM....60 TOKAT BEŞİKTAŞLI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM YA GERÇEKTEN ÇOK SÜPER TAKIMIMIZ,BİRDE ÇOOOOOOOOOK GÜZEL BİR ATEŞLİ TARAFTARIMIZ VAR..... |
ne mutlu BEŞİKTAŞLIYIM ne mutlu TÜRKÜM diyene!!! |
yok böyle 1 sey yyy yhaaa OFFFF UNUTULMAZ O AN ! |
işte gerçek taraftar işte beşiktaşlılık duruşu budur.. cümle aleme kapak olsun :-) |
eşimiz ve benzerimiz yok ya muhteşem bir taraftarımız var !!! |
taraftar nasıl olur bütün dünya + taklitçiler izlesin |
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="<A href="http://www.youtube.com/v/i6lBmYkCgcU&rel=1"></param><param">http://www.youtube.com/v/i6lBmYkCgcU&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i6lBmYkCgcU&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> |
iiyi ki de beşiktaşlıyım |
ne zaman izlesem gözümden yaşlar geliyor bu mutlulugu bize tatdIrdıgın için cok teesekkür ediyoruz BEŞİKTAŞ |
harika... |
Bu görüntülerin söze ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.. İşte beşiktaş işte futbol, işte taraftar.... |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU BEŞİKTAŞLIYIM DİYENE... ...2007 - 2008 TURKCELL SÜPER LİG ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ... demedi demeyin!!! |
mayyak bir görüntü yok bole bir şey |
Türkiye`de Saat: 05:40 . |