![]() |
seni sevdik gonul verdik beşiktaş... sevdamızdan ayırcak hiçbir neden yoq bu dünyada ne bir heves ne bir tutku beşiktaşım anltılmz bir sevgi bu tapıyoruz seviyoruz askından kahrolduk biz geberiyoruz oley oley oley oley.... http://www.youtube.com/watch?v=m0ESs...related&search= |
Şampiyon Olalım Bu Sene, Uçalım Göklere, Koyalım Cimboma Fenere,Bir Çizik Atalım Dertlere,Beşiktaş'ım Adını Yazalım Her Yere... eminim bu da wardır ama dayanamadm:D |
dun gece sewgilim aradı birden dedi ayrılalım hayır yok senden BESİKTASI daha cok sevdin benden hersey bitti dersin soran olursa... üzgünüm sewgilim anlasamadık SiYaH-BeYaZ askı paylasamadık iste böyle birsey BeSiKTaSLılık KAPALI'da dersin soran olursa...;) http://www.yuklerim.com/uploads/bf07689125.jpg |
teşekkürler ........ |
ya bizim çarşı grubu ne sölerse sölesin hemen hit oluveriyor bir bakmışsın diğer takımları tutan o kendini taraftar zanneden gruplarda bizden çalıveriyor ne olursa olsun yok ÇARŞI'nın üstüne |
Beşiktaşım seni ben değişmem hic birseye Tat Vermiyorki kara-kartalım sensiz gecen sanie.... --------------------------------------------------------------------------- Koy Koy ataiste koy sataniste koy putpereste Koy koyki g.t olsun Ramazan ayı mübarek olsun --------------------------------------------------------------------------- Şampion olalım busene ucalım göklere Koyalım cimboma fenere Bir çizik atalım dertlere Besiktasım adını yazalım heryeree ooo ooo ooo oo |
NE ZAMAN GELECEK O BÜYÜK GECE TURLAR ATACAĞIZ DOLMABAHÇEDE ŞAMPİYON OLUNCA 40GÜN 40 GECE HER YER İNLEYECEK BEŞİKTAŞ DİYE |
eşekkürler!!! |
teşekkürler |
TEŞEKKÜRLER BEYLER ELLERİNİZE SAĞLIK. ŞANLI BEŞİKTAŞ |
teşekkürler hepinizin emeğine sağlık... |
yagmurlu bir günde gormustum seni üstünde cubuklu formalar vardı bir anda tutuldum asık oldum ben hayatın anlamı siyah-beyazmısh olumle yasamı ayıran cızgı sayhla beyazı ayıramzki her yolun sonunda olum de olsa sevenleri kimse ayıramzki |
Ne Sanarsiniz Kendinizi çildirtmayin Bizi çarşi Karşinizdaki Açin kelime editlenmiştir |
helal beeeeee |
Yüreğimizin Derinliklerine Kök Salmış Bir Sevdadır ÇARŞI İNÖNÜ ye Ulaşmak İçin Coştukça STAD a Sığmadan TARAFTAR dır Sewdamız SERGEN e ALİ ye FEYYAZ adır Aşkımız PASCAL ın O Dağ Yüreğine Tarifi İmkansız Sızılar Bizlerden İlınan Taraftardır Tarihini Koruyan ÖLÜM e Sayılan Günler ŞAMPİYON luğa Sayılsın Diye Düştü Yola , DEMİRÖREN Bastı Tetiğe |
s.a herkeze ben beşiktaş fenerbahçe maçına gelecektim o konuyla ilgili çarşıdan bi arkadaşımızla konuşabilirmiyim msnnini verebilrisin |
hepsi çok güzel |
ellerinize sağlık .. |
saolasın ilki cok süper yaa :) |
güzel ama bilinidik besteler bunlar yaa |
YouTube - yeni beste (BeÅŸiktaÅŸ) (Çarşı) alın beyler sie en yeni bestemiz dinleyin çok ama çok güzel |
yaa şu beste okadar güzel ki daha 2000 kişi dinlemiş izleyin yaa rekor kırması lazım süper ama süper beste 1 ağustosda söyelenecek tezahürat |
http://besiktasforum.net/forum/ext.p...?v=Kq_RJfjvTMs GEN FB LİLER İÇİN YAPILMIŞ SÜPER Bİ TEZAHURAT YAA ÇOK TUTTUM BU TEZAHURATIIII EZBERLEYİN ARAKADAŞLAR |
Alıntı:
|
abi carsı yaptıysa ok dır fazla söze gerek yok bence |
carşıııııııııııııııııııı alayına karşıııııııııı |
güzel olmuş beste ...bu arada çarşı yeni stil opera çıkarmış ..herkezin izlemesini isterim YouTube - BJK Taraftar Show |
sağol kardeş süper olmuş ellerine sağlık |
eline sağlık |
Alıntı:
DOSTUM BU BESTE EZİKLERUTANIN REZİLLERDEĞİL |
OOO Bİ MANİTAM OLSA SAÇLARI SARI FENERBAHÇELİ OLSA Bİ K...M KARTAL OLSAAAAA |
<p><b>OOO Bİ MANİTAM OLSA SAÇLARI SARI FENERBAHÇELİ OLSA Bİ K...M KARTAL OLSAAAAA</b></p> ----------------------------------------- <b>12,5 DEVİRDİK YETMEDİ DAHASI VAR ÖYLE KOLAYMI MÜPTELA OLMAK SÖYLEYİN TORBACILAR BU ALEMDE BAĞLAMAZ BİZİ NE ALKOL NE EXTACY HEPİMİZİN KAFASINI KIRDI CIGARANIN NEFESİİİ SENDEN BAŞKA SENDEN BAŞKA SARAMAM BEN HİÇ BİRŞEYİ......</b> |
site de bi hata var sanırım düzenlededim kaydedemıyorum daha sonra |
herseye ragmen ayaktaiz inadina besiktas alaina carsi |
bi manitam olsa saçları sarı olsa ezik fenerli olsa bi k....m kartal olsa |
hepsi gusel olmus ama 1 . si daha bi gusel ellerine saglık. |
ellerıne sağlık |
besiktaş a dair hersey super |
1. TEZAHÜRAT SUPER OLSUN FİKRİNE SAĞLIK KARDESIMM |
dun gece sewgilim aradı birden dedi ayrılalım hayır yok senden BESİKTASI daha cok sevdin benden hersey bitti dersin soran olursa... üzgünüm sewgilim anlasamadık SiYaH-BeYaZ askı paylasamadık iste böyle birsey BeSiKTaSLılık KAPALI'da dersin soran olursa...;) Şu Besteyi Çok SeviyorumD::D:D |
Türkiye`de Saat: 04:18 . |