![]() |
Tüm çarşi Besteleri reziller Utanin Utanin Reziller Daha Neler Göreceğiz Ne Rezillikler Yetmedimi çaldiğiniz O Bizim Besteler Allah Belanizi Versin Genç Fenerlilerrrr İSTANBULDANN ÇIKTI İZMİREDE DALDI AÇ G.TÜNÜ FENER ÇARŞI GELDİ ÇARŞI ÇARŞI GELDİ ÇARŞII OOOOOOOO NE MANİTA NE PARA NEDE ARABA ÇOKTA UMRUMDA BU DÜNYA DUYSUN ALEM BÖLE AŞKII SEVİYORUZ BEŞİKTAŞI DUYSUN ALEM BÖLE AŞKII BUU ALLEEMMDDEEE KRAALL ÇARŞI |
GÜzel OlmuŞ |
1. beste çok hoşuma gitti saol kardeşim eline sağlık.. |
1. beste manyak olmuş emeğine sağlık |
Hepsi ayrı güzel...Eline sağlık. |
Birader Yaziyosun Bari Bu Besteleri Oarayaa . Bari Yanlis Yazma . Olan Besteleri Yalan Yanlis Yazmissin . |
bestelerimizin hangisi kötüki.yinedede eline sağlık |
saol kardes guzeller. |
emegine saglik kardes |
tesklerr..................... |
emeğine sağlık |
tüm çarşı besteleri demişsin ama 3 tane var......ezberimde bile daha çok beste var ama saol yinede.... |
Alıntı:
|
helalll ossun |
sağolasın kardeşş |
allaana beşiktaşşş!yoq böle bi takım yoq böle bi sewda kartalım seni yürekkten sewiorusss |
bular cok tandır var |
saolasın kardeş emeğine sağlık |
1.beste güzelmiş |
NE MANİTA NE PARA NEDE ARABA ÇOKTA UMRUMDA BU DÜNYA DUYSUN ALEM BÖLE AŞKII SEVİYORUZ BEŞİKTAŞI DUYSUN ALEM BÖLE AŞKII BUU ALLEEMMDDEEE KRAALL ÇARŞI bu bestenin orjinali .. Ne para Ne araba nede manita Çokta Si... de bu dunya Duysun alem böle aşk bu alemde kral carsı duysun alem böyle aşkı bu alemde kraL çarsı .. |
Alıntı:
ezikler utanin utanin ezikler,daha neler görecegiz ne rezillikler,yetmedi mi caldiginiz bizim besteler?allah belanizi g.t fenerliler! http://www.youtube.com/watch?v=0fTDP...ikler%20utanin |
Güzel yenilerini bekliyom!!!!!!!!!!! ''BAZILARI ANILARIYLA, BAZILARI ANALARIYLA ANILIR'' |
bilader müthişsin |
hepsi çok güzel sağğoll kardeş |
güzelde 3. bestenin başlangıcı bana o deil gibi geldi :D |
helal olsun be yenı bestelerden haberınız var mı beyler |
Bazıları yanlış... |
1.beste en güzeli |
marş Merhaba arkadaşlar Beşiktaşımızın bir marşı vardı,Ege yöresinin Kasap Havası müziği üzerine yapılmış,İnönüde de arada sırada çalıyor,acaba o sende varmı?Nette aradım aradım bulamadım süper bi müzik ve sözleri ama yok Sözleri şöyle: Besiktas diyerek sana yüz vurduk Siyahin yanina beyazi koyduk Yillardan beridir hep senin olduk Besiktas sen bizim her seyimizsin İyi Günler |
Emegıne saglık 1. beste guzel olmuşş...:) |
saol teşekkürler |
saolasın......... |
elinize sağlık |
beşiktaşlılık ayrıcılık tır işte yaratıcılık yaw bravooo |
bütün stad halay çeksene, çeksene, çeksene..... bir taş attım havaya düştü saraçoğluna yüzbin fenerl ..tim o da yetmedi bana loyyyyy hele loy loy loy beşiktaşım fenere koy hele loy loy loyyyy beşiktaşm fenere koy |
ilk beste süper ellerine sağlık kardeş |
amigo musun, kabpçı mısın yoksa reklam yldızı mısın anlayamadık sen ne ayaksın Alen abi sen manyak mısın.... : ))) |
gsll olmush alen için... bir el hareketi ile binlerce kişiyi costuruyu.. |
kardeslerim cok guzel besteler ellerınıze saglık |
becede ilk beste çok güsel |
Türkiye`de Saat: 10:25 . |