![]() |
Yeni Nobre Tezahuratı Sami yeni bekleyemedin sabırsızsın NOBRE AH yeni damat NOBRE sIra geldi kanaryaya Hadi saldır NOBRE pompacı mısın NOBRE pompacı mısın NOBRE MELODİ ZÜHTÜ |
ooo iyi valla hayırlı olsun beşiktaşıma... |
helal guzelmıs.. |
daha önce sölendimi bu kardeş yoksa sen mi yazdın cok güzel olmuş çünkü helal yaa... :D:D:D |
espırılı guzel dınlemek lazım bıde |
hayırlı olsun |
cok manyak olmuş yaaaa begendim...hadi hayırlı olsun yakışır BEŞİKTAŞIMA |
Alıntı:
|
dinlemeden bişey diyemicem |
kardeşimm çok gsll:::D |
tebrikler kardeş güzel olmuş |
dostum cok güzel olmusta bunu sahada söylettire bilecekmisin... |
guzel saolasin. |
kelimenin tek anlamıyla mükemmel gerçekten çok hoşuma gitti ya helal olsun kim yapmışsa |
İŞTE çok güzel bir tezahurat küfürde yok süper |
Güzel Olmus Paylasım Icin Tesekkürler... |
yakışır yeni damat nobreye |
emeğin için teşekkürler. güzel bir beste. |
pompala nobreee :D |
helal olsun süper |
bu da benden Ne acı ne acı hissettirir hem de hijyenik Bulunmadı NOBRE nin ilacı kale koca bi delik Kaçacak hiçbi yer yok NOBRE bu geldi Yeni yetme degil, tecrübeli, bitirim üstelik.. Bi saha lazım şimdi ona, bi kürek bi kazık Zulada birkaç şişe STOPER, yüz kıpkırmızı Döşe Sen gollerini BAHCE sine ayıpsa ayıp Siner üstüne ATA dan kalma KARTAL yaldızı.. Bu bahçe Fenerbahçe olalı; hiç yemedi böyle Gübre. Güveniyoruz daima, çok güzel goller ekersin NOBRE.. |
bunun melodiyi bi türlü cozemedim ya:D |
dınlemeden bısı dıemıcem ama pompacı nobre gusel uymus |
bence güsel olmuş.tribünde söyleyince daha da güzel olacağına eminim.teşekkürler.. |
sonatcan bu beste de güzel istanbul istanbul olalı...ama tribünde bu kadar uzun söylenmez gibi geldi bana..yine de yüreğine sağlık... |
bu bahce fenerbahce olali Alıntı:
dostcakalin |
güzelmiş başarılar |
Alıntı:
birader biz çiftçi deiliz çarşıyız :D :D :D |
Alıntı:
güsel düşünce tebrikler:D :D :D |
amıık fener anti fb |
brezilyada dogdu dogru yolu buldu birde türk oldu helal olsun sana delikanlı nobre karakartal nobre oooo oooo buda benim yaptıgım nobre bestesi begeninize |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
süper olmuş yaa : ))) |
guzel olmus tsk |
:D güzelllllllll |
Sözler guzel...Bunu ilk macta taraftardan duymak isterım dogrusu...:D :D |
ins. bütün taraftarimiza kadar ulasir doganin dediyi gib ilk macta duymak isterim |
sağol kardeş güzel olmus |
nobre bir dönsün sahalara atsın gollerini, tezahuratı kolay |
Türkiye`de Saat: 00:32 . |