![]() |
Ligtv yi Bedava ve Canlı seyredin SopCast - Free P2P internet TV | live football, NBA, cricket adresinden programı çekin,ana sayfada 1.0.1 sürümü var,kurun ve channels kısmından test bölümünden vatan kanalına tıklayın veeee karşınızda lig tv hadi bakalım kolay gelsin not: mac gunlerı acık |
teşekkürler abi paylaşım için,inşallah izleyebiliriz maçları burdan |
Ben denedım olmadı :( |
Alıntı:
|
tesekkuler ödul abi paylasim ichin |
abi harikasın kuruyorum inşallah olur |
vallah deniyorum simdi insallah olur sagol.. olursa sana bin tane rep valla :D |
olmadi valla programmi kurdum yüklüyorda bekliom bekliyom bise cikmiyor :S |
vatan kanalını bulamadım :( |
yaw abi sagolunda vatan kanalı yok bir yardımcı olursan seviniriz valla cok minnete geçer bi yardım!!!! |
Maç zamanı açılıyomus oyle dedi ödül..benım korkum kota başka birşey değil su anda 3 gb +3gb olmus bıle daha ayın 23 u :( |
walla süper bişi cok teşkkr ödül kardesim |
valla ben kurdum programmi ama giremiyorum sorun nedir :S |
vatan kanalını bulamadm ben:(yardımcı olursanız çok sewinirim. |
ismi değişik olmasın??????* |
aloo kimse yokmu :D bende programm acilmadi yüklüyor yüklyüyor acilmiyo :S account falan istedi girdim olmadi yinede |
allah razı olsunn |
sagolasin bir denicem olur insallah |
paylaşım super genellikle maç saatinde açık oluyo dikkat |
arkadaşlar birde bu Lig Tv Seyretme Programı 1.Sıradaki tv ants programını indirip kurun. 2.sırada seriali bulunuyor. 3.sıradaki siteye giriyoruz.Orada Hute/Today'i tıklıyoruz.Çıkan sayfada türk bayraklı yerde ogün yayınlanacak olan maçın adını yazan yere tıklıyoruz.Açılan pencerede bu maçın olduğu sıraya gelip lig tv yazısının karşısında ants Tv. resminin altında ki oka tıklıyoruz.Biraz geç çıkıyor.Arkadaşlar ben ligin birinci devresi maçları bununla seyretmiştim.Her halde 2.devrede verecektir. Yalnız maç saatlerinde Lig tv.açılıyor,diğer zamanlar açık değil.Tüm avrupa maçlarınıda buradan takip ederek seyrede bilirsiniz.Cuma,cumartesi,pazar günleri HUTE/TODAY listesini kontrol ederek ogün lig tv.nin hangi maçını yayınlayacağını öğrenebilirsiniz. 1-Tv Anst Programı___İNDİR... 2-Serial___İNDİR... 3-Seyredilecek Site___Tıkla... prog var tv ant programını kurduktan sonra tvants://www.tvants.com/tvants/?k=0461c51f7784ec5059fc9b4fd29baa58 bunu intenet explorer yapıştırın direk açılır birde diğer arkadaşın verdiği programdaki şu kanallara bakın sop://211.152.34.35:3912/14272 sop://211.152.34.35:3912/4272 sop://211.152.34.35:3912/12711 birde MyP2P Free Live sports on your PC: Live football, Live NBA ,Live MLB and more! burdan http://www.myp2p.eu/Menu/Football.jpghttp://www.myp2p.eu/Menu/spacer.gif Weekdays http://www.myp2p.eu/Menu/spacer.gif Saturdayhttp://www.myp2p.eu/Menu/spacer.gif Sunday olan kısmına tıklayarak yayınlanacak maçları görebilirsiniz |
Deneyelim Bakalım... Teşekkürler... |
bu konuyu sabitleyelim abi mac günleri lazım olur. :D |
arkadslar suan ezık macını ızlıyorum ızlemek ısteyenler buyursun ;) |
nasil yapiyoruz bunu? |
Alıntı:
|
ana sayfada 1.0.1 sürümü yerine 1.1.1 sürümü var sanıyorum onu kuruyoruz. değil mi ? |
Alıntı:
anasayfadakı SopCast 1.1.1 surumunu ındırın programı kurun msn gıbı bır sayfa acılacak logın dıyın. channeller kısmından ortalarda olan 14272 numaralı vatan kanalına tıklayın arkanıza yaslanın ve macı ızleyın ;) |
walla arkadaşlar bende programı yükledim ve şu an izliyorum |
Alıntı:
|
şu anda maç var ama kanal yok!.. |
sop://211.152.34.35:3912/14272 sop://211.152.34.35:3912/4272 sop://211.152.34.35.3912/12711 eger kanal gorunmuyosa bunlardan bırını adress yazan yere yazıp yandakı sag tarafa dogru olan oka tıklıyosunuz veeeeee..... ıyı seyırlerrr:D |
maçı izleyebilecekmiyiz acaba,bilgisi olan? |
izliyosun kardesim beee |
şu an açık değil ama |
Ewt Şuanda Açık Değil... |
ilk defa denedim ama olmadı:) zaten pek izlenilcek bir maça da benzemiyor ama neyse |
Ewt Şuanda Açık Değil... |
bisi oldugu yok |
bende ızleyemıom su an:D |
kapandı demek ki |
Türkiye`de Saat: 05:39 . |