|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
19-12-2006, 12:41 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 0 |
bizim stada ölüm stadı diyen ama fbnin hazırlık maçında silahla yaralama olayını görmezden gelen stadlarında bomba atan fblileri masummuş gibi göstermeye çalışan verilen 3 maçlık cezaya haksızmış gibi başlıklar atan (hatırlatmak isterim maçta ses bombası atılmıştı yani BOMBA ) BOMBA İLE KONFETİYİ VE SU ŞİŞELERİNİ AYNI KEFEYE KOYAN fb yönetiminin tutarsız çıkışlarını haklı göstermeye çalısan fb beşiktaşımızın maçında stada atılan bıçağı görmeyen(bizim maçımızda stada bıçak olmsından 3 maç aldığımızı hatırlatmak isterim. üzücü olayı kullanarak taraftarlarınzı yerden yere vurdular ölen bizim taraftarımızdı ve bizimde açımızdı) küfür eden diğer taraftarları görmezden gelerek sadece beşiktaşlılar küfür eder anlayışı yamaya çalısan taraftarmış gibi başlıklar atan taraftarları birbirine düşürerek bundan prim yapmaya çalışan köşe yazarları olan asılsız ve insanları geri zekalı gibi görerek transfer haberleri yapan taraflı tutarsız spor basınını protesto ediyorum
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir Konu bjkartal tarafından (19-12-2006 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
20-12-2006, 01:10 | #9 | ||
Guest
| sonuna kadar katılıyorum birader ama bunda bizim de yönetimin suçu var...savunmayı yapamıyorlar...işte bir ezikler kadar takımını kollayamıyorlar hakkaten zoruma gidiyor yaa...BJK yi sahipsiz sanıyor işte bunlar...bizim sesimiz çıkmıyor ya...verin cezaların en ağırını anasını satim... | ||
20-12-2006, 01:25 | #10 | ||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 | ne söylesek az arkadaslar, sezonun baslarinda küfür bile yoktu statta ama son 5-8 dakika küfür ediliyordu ne oldu sonra gazetete mansetler... Inönüde Kötü Tezahuratlar vardi... Sabredemediler vb... ve Leverkusende statta cogunluk Besiktasli Taraftarlarindi, bu bir ilkti almanyada renkli tribun yani Eziklerin cook az oldugu bir tribun hakimdi ama Hürriyet Gazetesi sagolsun haberinde, Bembeyaz Tribunu koyacagina 1 tane Cinconlunun Besiktasliyla yan yana cekilmis Fotosunu tasidi sayfalarina yaziklar olsun.... evet biz ne yaparsak yapalim olmicak yazik...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |