|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
24-01-2008, 07:31 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 |
''Selvinaz Nine'nin' eşi Mehmet Torun 1959 yılında meyve satmak için gittiği Ardahan'dan bir daha dönmedi. Her kapı çaldığında eşi gelmiş gibi heyecanlandığını söyleyen Selvinaz Nine, eşi kaybolduktan sonra hayatta bütün zorlukları yaşadığını ifade etti. Kocasını yıllarca aradıklarını söyleyen Torun, "Ama ne ölüsünü ne de dirisini bulabildik. Öldüğünü bilsem bir mezarı olsaydı bari umudu keserdim. Ama her an gelecekmiş gibi bekliyorum. Bir taraftan da seviniyorum, çünkü onu hiçbir zaman öldü bilmeyeceğim. Eşim benim içimde her zaman yaşayacak. Ben ölmeden o ölmeyecek" diye konuştu. 3 çocuğunun büyük şehirlerde olduğunu anlatan Selvinaz Nine çocuklarının yanına bile gitmiyor: "Çocukların yanına gittiğimde zannediyorum ki eşim eve gelip beni evde bulamayacak. Bu yüzden evden hiç ayrılmak istemiyorum" diyor. | ||
|
24-01-2008, 11:06 | #2 | ||
Eye For An Eye Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 40 | nenem sen aşıksın yaaa... | ||
24-01-2008, 11:13 | #3 | ||
ah mine'l-aşk Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 | güzel yürekli Selvinaz Nine umarım bekledigin gelir..
__________________ Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |