![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aslında hepimiz aşkı sevioruz..bizi mutlu edio,sadece sevdiğin insanı ve aşkınızı düşünüosun... bir müddet sonra.. ayrılık rüzgarları esmeye başlayınca başlıosun saymaya ben bu aşkı icat edenin... ...ve işte acı çekme zamanı... evet bu hep böle ilerlio ama bence aşk herzmn olmalı acısıyla tatlısıyla.. İYİKİ VARSIN AŞK... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşk bilinçle irade ile doğru orantılı bir şey değil bence. İstemek yada istememek aşık olmayı belirlemiyor diye düşünüyorum. Öyle bir an geliyorki ya seve seve ya seve seve ![]() ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | tamam hakkımda yanlış fikirlere sahip olabilirsiniz bu yazdıklarımdan sonra ama..Düşünün aşıksınız amevsimlerden ilk bahar ; Sabah uyanmak için saate ihtiyacınız yoktur vucut saatiniz güneşin dogmasına göre ayarlamıştır kendini .Uyanırsınız içinizde garip tarif edilmesi mümkün olmayan bi kıpırtı .. Güneş bütün güzelligi ile parlamakta dışarda ... sadece bu anı yaşamak için bile aşık olmaya razıyım ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Aşıklar yorum yapmasın lütfen : ))))) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Hadi canım neden miş o ? En çok onların yorum yapması lazım.. Acısını da kederinide mutlulugunu da heyecanını da yaşayan onlar ![]() Ewet arkadaşlar Çıg gibi büyüyerek geliyoruz ..Aşktan kaçanlara inat ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Beyefendicigim ; Siz hangi kötümser dünya da yaşıyorsunuz merak ettim dogrusu.... Sen hiç aşktan ölen duydun mu ? Ama aşkla yeniden hayata baglanan bi sürü insan tanıyorum ben..Olun arkadaşlar aşık olun Sevin .. "Sen Elmayı seviyorsun diye Elmanın da seni sevmesini beklemeden üstelik"
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |