![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bana hiçbir şey söyleme ateş kül oldu içimde büyüttüğüm sen zamanla yok olup gittin benimle türkü yakıp düştün mü yoluma adımı andın mı sabah olunca ne kaldı senden sonra elimde alışırım elbet yokluğuna yalan dostum aşk diye birşey yok aşk dediğin üç günlük eğlence bilemedin beş gün sürsün kapılıp da sürünen çok yalan dostum aşk diye birşey yok yalan dostum yok! yok! yok! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence insanların aşk hakkındaki düşünceleri yaşadıklarıyla orantılı.. insanlar aşktan nefret eder çünkü hep hüsrana uğramıştır.. çok mutlulardır,aradığı aşkı bulmuştur ya da birlikte olduğu insan ona gereken mutluluğu veriodur.. hepimiz illaki hep ii ilişkiler yaşamadık ama bence konu aşk olunca iyimser yaklaşmak gerekio... (karelin arkadaşım üzerine alınma benim düşüncem) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
aşk die bşy var ve hep olucak... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | |||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kesinlikle katılıyorum, süpersin eylemgüzeli : ) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
o zaman yaşamayalım be handancıgım Nasılsa vademiz de belli degil ..ya yarın ölürsek dimii ? Aşk bu güzelim garantısı , kullanım klavuzu yok ki Ewet ben o 3-5 gün mutlu yaşayacagım aşklı günlerime tercih ederim aşksız geçirecegim bütün ömrümü. Feda olsun aşka , içimdeki kıpırtıya..
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | benim hayatım sadece karşı cinse duyacağım duygulara endeksli değil canım. hayatımda sevgide ( Aileme)var aşkta ( Beşiktaşa) ben bunlarla mutluyum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aşık olarak 3- 5 gün ayaklarım yerden kesik, yüzümde anlamsız sırıtmalar olacağına, bütün ömrümü mutlu, huzurlu, acısız, kavgasız, gereksiz kıskançlıktan olmadan yaşamayı tercih ederim : )) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() gerçekten karşınıza sizi tam anlamıyla mutlu edecek biri çıktığı zmn emin olun böle düşünmeyeceksiniz... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | neyse arkadaşlar siz şu ilişkilerinizi 2-3 sene yaşayın sonra konuşalım isterseniz. sizi şimdi mutlu eden bikaç sene sonra nasıl bi canavara dönüşüyor hep birlikte görürüz. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |