|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
27-05-2008, 14:53 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 20 |
Geçen pazar stadın hemen altında ki kartal yuvasından kendimiz için bir şeyler almaya gittik ama gördüklerim karşısında hayal kırıklıgı yaşadım . badyler , tshirtler vs o kadar kötü kalitede , baskıları o kadar kötü ki insanın para verip alması için kör olması gerekiyor. peki bu kalitesizlik fiyatlara nasıl yansımış dersiniz. Ürün ne kadar kaliyesizse etiketi o kadar yüksek. reyon sorumlusu arkadaşa soruyoruz hem çeşitleriniz az , hemde ürünleriniz kalitesiz satışlarınız nasıl , kızcagız süklüm püklüm daha çok erkek ürünlerine agırlık veriliyor diyor. ben bu durumu protesto edelim diyorum . ben takımımın tshirtünü badysini formasını üzerimde gururla taşımayı istiyorum .. siz ne düşünürsünüz bilmem ?
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
|
27-05-2008, 14:55 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 39 | Erkeklerde sorun yok galiba da bayanlarda olabilir kütahyada orjinal bjk forması satan bir yer bile yok düsünün artık
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
27-05-2008, 15:01 | #4 | ||
hüngürella Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 | ben uzun zamandır bu dertten yakınıyorum zaten. Adam gibi alınacak bayan ürünü yok. Sadece eşofman takımı iyi birde şapka. onun dışında hiç bir bayan ürününü severek almadım. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |