02-05-2008, 09:17
|
#9 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0  | Alıntı: Pritt´isimli üyeden Alıntı
Bende Polisimize taş atan , sopa sallayan o ellerin kırılmasını diliyorum allahtan. Polise taş atan türk olamaz. Ve ayrıca polisimizede teşekkür ediyorum. Bayram sokakları savaş alanına çevirerek kutlanmaz. Bunları bir kaç kişinini kışkırtmasına gelmiş ne yaptığını bilemyen bir kesim olarak görüyorum. | İşte bir faşist zihniyeti. İşte sizin gibi düşünenlerin tarzıdır bu! Sizin gibiler 3 kişiye karşı 30 kişi saldırırlar, sizin gibiler 3bin kişiye 30bin kişiyle saldırırlar. Sen dün muhtemelen sıcak yatağında yatarak izliyordun o olayları ama benim gibiler hiçbir zaman sizin bu zihniyetinizde olanlardan hiçbir zaman korkmayacağı gibi her zaman karşınıza dikilmeye devam edecek ve dün sabah olduğu gibi ben ve benim gibi düşünenler meydanlarda gaz bombası yesekte meydanlardan kaçmayacağız. Dün tvden gördünüz mü bilmiyorum ama göremediğiniz çok şeyin olduğu kesin. Dün gözlerimizin önünde yoldan geçen kadınlar, kızlar, turistler dövüldü. Polisin tekmeleri yüzlerinde patladı. Hastanenin acil servisine bomba atan polisi tebrik edip alkışlıyorsanız size söyleyeceğim hiç birşey kurukafanızdaki düşünceleri değiştiremeyecek! Sizin gibi düşünenlerle meydanlarda karşılaşmak bizim yaşama nedenimiz, umarım yatağınızdan çıkıp meydanlarda karşımıza çıkarsınız! 6 Mayıs'ta Deniz Gezmiş'i anma törenlerinde buluşmak üzere!
__________________ Sen her şeyi biliyorken, Ben her şeyi göze almışken, Sana uzaktan kıvranmak, Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin! |
| |