![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Dün tvden gördünüz mü bilmiyorum ama göremediğiniz çok şeyin olduğu kesin. Dün gözlerimizin önünde yoldan geçen kadınlar, kızlar, turistler dövüldü. Polisin tekmeleri yüzlerinde patladı. Hastanenin acil servisine bomba atan polisi tebrik edip alkışlıyorsanız size söyleyeceğim hiç birşey kurukafanızdaki düşünceleri değiştiremeyecek! Sizin gibi düşünenlerle meydanlarda karşılaşmak bizim yaşama nedenimiz, umarım yatağınızdan çıkıp meydanlarda karşımıza çıkarsınız! 6 Mayıs'ta Deniz Gezmiş'i anma törenlerinde buluşmak üzere! | |||
| |
| | #2 | |||
| Guest
| Alıntı:
ne acı...inan üzüldüm senin için böyle boş bir yaşama nedenin var... biz hiçbirzaman sıcak yatağımızdan ortalığı karıştırmak için kalkıp meydanlarda polis taşlamıcaz arkadaşım,kurukafalarımızla(tabi o size göre)çok mutluyuz | |||
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() | Alıntı:
düşüncen bir defa çok aptalca. Sen kimsinki polisle eşit şekilde savaşmak istiyorsun. İşte zihniyet bana göre burada. polis bu ülkenin asayişi ve güvenliği için burada ve buna karşı çıkan kişilerde cezasını alır. lütfen konuyu uzatmayalım. | |||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/protesto/60515-1-mayis-kutlamalari/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 02-05-2008 05:04 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |