|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
27-07-2008, 01:03 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 39 |
Transfer sezonuna çok hızlı başlayıp daha sonra frene basan Beşiktaşımızda yeniden hareketli saatler yaşanıyor.Takımımız, Nankatsu'nun yıldızı Tsubasa'yı renklerine bağlamak için İstanbul'a Getirdi. Beşiktaş yönetiminin, Tsubasa'nın menajeri Roberto ile toplantı yaptıgı ve görüşmenin mutlu sonla bittigi açıklandı. Nankatsu'dan ayrılmayı düşünen yıldız futbolcunun takımımıza gelmeye can attıgı her halinden belliydi. Hem lige, hem UEFA'ya iyi bir başlangıç yapmak isteyen Beşiktaş Japonya'da mutsuz olan Tsubasa Ozora'yı bitirdi.Tsubasa'nın menajeri Roberto'nun yaptığı, "Nankatsu Klubü, Tsubasa Ozora'nın sıkıntılarını biliyor ve bunları gidermek için uğraşıyordu. Ancak Beşiktaş gibi bir takımdan gelen teklife, Tsubasa'nın da soğuk bakmayacağını biliyorlardı." açıklaması siyah-beyazlı camiayı harekete gecirmişti.Her defasında hayallerimi süsleyen futbolcu yakıştırması yapan Başkan Demirören'in bu transferde hiçbir fedakarlıktan kacınmadıgı aktarıldı.Menejer Sinan Engin,Tsubasa'nın Guiza'dan 5 gömlek,Alex'ten 3 Pantolon,Burak'tan 25 T-shirt daha üstün oldugunu vurguladı.golcü yıldızın kıran kırana gecen pazarlıklar sonucunda 7 milyon euro'luk bonservis bedeli karşılıgında transferinin gercekleştirildigini açıkladı.Alacagı ücret konusunda acıklama yapmazken,takım içindeki dengeyi bozmayacagını söyledi.Transfer detaylarının pazartesi günü borsaya bildirilecegi ve İnönü Stadında resmi sözleşmenin imzalanacagı açıklandı. Tsubasa Ozora'yı havaalanında coşkulu bir kalabalık karşıladı.Sempatik hareketleriyle bu coşkuya ortak olan Tsubasa ''klübüme hedefleri olan ve başarıya aç olan bir takımda oynamak istedigimi söyledim.Beşiktaş'ın benimle yakından ilgilendigini ve Beşiktaş'ta oynamaktan dolayı çok mutlu olacagımı söyledim.Beni anlayışla karşılayacaklarından emindim.Herkese teşekkur ederim.Atmosfer müthişti,Trübünler önüne çıkmak için can atıyorum'' diye konustu. Öte yandan kulübümüzün, bu transferi gerçekleştirmek için Bobo'yu ikna ederek 8M Euro Bonservis bedeli karşılıgında Dinamo Kiev'e verdigi,Brezilyalı futbolcunun resmi sözleşmeyi fax yoluyla imzaladıgı bildirildi. Kaynak: Kolpa Basın Bunuda Yazın!!!
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
|
27-07-2008, 01:07 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 39 | Bu Kolpa basın yakında bunu da yazacakdır merak etmeyin
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
27-07-2008, 10:21 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | hç şüphem yok haklısn. .
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
27-07-2008, 10:24 | #4 | ||
besiktaş jk Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 | çok geç kalınmış bi transfer ama bobnun gitmesine üzüldüm açıkcası | ||
27-07-2008, 13:38 | #6 | ||
Eye For An Eye Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 40 | güzel olmuş ... | ||
27-07-2008, 14:00 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 30 | ya ben bu adamı biliyoum muhteşem top tekniğine sahip ve güzel vuruşu var en büyük özelliği ise topa yükselip havada bekleyip ve kartal vuruşu adını verdiği şutu daha bu şutu kurtaracak kaleci çıkmadı umarım doğru bir haberdir yönetim yılın transferini yaptı ozaman yine tebrikler kim bu oyuncuyu bjk ya kazandırdıysa
__________________ . | ||
27-07-2008, 14:16 | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 21 | Alıntı:
Sinan Engin gizlice anlaşmış Tsubasayla..
__________________ B | |||
27-07-2008, 15:16 | #9 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 | arkadaşlar siz resmen kendi takımınızla alay ediyonuz ama
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |